Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
20 889


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Lian Li on tuttuun tapaan ollut vahvasti esillä messuilla esittelemässä ennemmin tai myöhemmin tulevaisuudessa yleensä myyntiinkin tulevia uutuustuotteita. Mukaan mahtui sekä täysin uuden kotelosarjan ensimmäinen malli että päivityksiä vanhoihin tuttuihin.

[gallery link="file" size="medium" ids="88039,88038"]

Suosittu O11D Evo -perhe kasvaa kahdella uudella mallilla: XL ja RGB. Kummankin silmiinpistävin uudistus aiempiin O11D Evo -malleihin on vasemmasta etukulmasta tuoreimpien trendien mukaisesti hukattu näkökenttää ikävästi häiritsevä rungon pystypalkki. O11D Evo RGB:stä yhtiö on poistanut pystysuuntaisen LED-nauhan ja korvannut sen kahdella koko kotelon etupuolen ja vasemman laidan kiertävällä LED-nauhalla.O11 Vision jatkaa siitä mihin uudet Evot jäivät ja korvaa myös lähes koko katon lasipaneelilla. Nyt kotelon vasemmassa yläkulmassa kohtaa siis kolme lasipintaa ilman tippaakaan runkoa tiellä. Katon lasipaneeli on todellisuudessa kaksisuuntainen peili, joten alapuolelta katsoen se peilaa kokoonpanon sisältöä. Toisin kuin Evo-sarjassa, Visionin I/O-paneeli ei ole siirrettävissä, vaan se on kiinteä osa etupaneelia.Yhtiön täysin uuteen sarjaan kuuluva kotelo tottelee nimeä SUP 01. Se jakaa kotelon kahteen osaan ja panostaa vahvasti ilmankiertoon, joskin hieman epätyypillisellä tavalla. Kotelon etupaneeli on metalliverkkoa ja se on tarkoitettu pystyyn asennettavan näytönohjaimen paikaksi. Mainostettua ilmavirtaa löytyy kotelon oikealta kyljeltä, joka on kauttaaltaan metalliverkkoa ja josta löytyy paikat peräti kuudelle tuulettimelle, joista toisen kolmikon kaveriksi mahtuu jäähdytinkin. Koko komeuden kruunaa alaosan muusta kotelosta erottava peilipinta.

Pidemmän tähtäimen suunnitelmana yhtiöllä on myös DK-07-pelipöytä, josta löytyy tietokoneen paikan lisäksi sopiva jäähdytystoiminnolla varustettu upotus juomalle. Tietokoneen sisukset näkyvät lasipinnan alta läpi, mutta jos niitä ei jaksa katsella, saa lasin sumennettua nappia painamalla.

Lian Li O11D Evo XL saapuu myyntiin vuoden kolmannella neljänneksellä mustana 235 ja valkoisena 245 dollarin verottomin hinnoin. O11 Vision tekee seuraa Evo XL:lle vuoden kolmannella neljänneksellä 140 dollarin hintaan väristä riippumatta. O11D Evo RGB seuraa perästä vuoden viimeisellä neljänneksellä 170 ja 180 dollarin hinnoin mustalle ja valkoiselle variantille. Myös SUP 01 tulee myyntiin viimeisellä vuosineljänneksellä ja sen suositushinta on 145 dollaria. Saataville tulee vain musta versio.

[gallery link="file" columns="2" size="medium" ids="88034,88035"]

Uni Fan -sarja tulee päivittymään kolmella mallilla, joista huomio keskittyy ensimmäisenä Uni Fan TL LCD -malliin. Lian Li on onnistunut upottamaan tuulettimen keskiöön pienen LCD-näytön, jossa voi näyttää koneen tietoja, haluamaansa kuvaa tai GIF-animaatiota. TL tulee myyntiin myös ilman LCD-keskiötä ja molempia yhdistää aiempaa suuremmat Infinity Mirror -peilit kahdella sivulla. Lisäksi saataville on tulossa Uni Fan SL-Inf -malli käännetyillä lavoilla.

AIO-jäähdytinten puolella uutuus tottelee nimeä Galahad II ja se tulee saataville neljänä eri varianttina: Trinity, Trinity SL-Inf ja Trinity Performance sekä LCD. Todellisuudessa LCD malli olisi pitänyt erottaa täysin omaksi sarjakseen, sillä se perustuu Asetekin 8. sukupolven teknologiaan, kun Trinity-malleissa on käytössä Lian Lin omat ratkaisut. Performance-malli erottuu muista Trinityistä tiheämpiripaisen jäähdyttimensä ansiosta.

Uni Fan -sarjassa SL-INF Reverse Blade -malli tulee myyntiin tämän kuun aikana 30 dollarin suositushintaan. Uni Fan TL ja TL LCD seuraavat perästä kolmannella vuosineljänneksellä 110 ja 130 dollarin suositushinnoin. Galahad II -puolella Trinity-mallit tulevat myyntiin vielä kuluvan kuun aikana. Trinity ja SL-Inf tulevat saataville 240 ja 360 mm -versioina, kun Performancesta on vain 360 mm versio. Trinityjen verottomat suositushinnat ovat 120-190 dollaria mallista riippuen. Asetekin pumpulla varustettu Galahad II LCD tulee myyntiin vuoden kolmannella neljänneksellä 280 ja 360 mm koossa 230 ja 250 dollarin hinnoin.

Lähde: Lian Li

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.05.2021
Viestejä
804
Nykyinen EVO lähtee vaihtoon ja tilalle tulee EVO XL nii saa isommat radit käyttöön :thumbsup:
Hinta vaa on karannut käsistä…
 
Liittynyt
12.11.2017
Viestejä
314
Nykyinen EVO lähtee vaihtoon ja tilalle tulee EVO XL nii saa isommat radit käyttöön :thumbsup:
Hinta vaa on karannut käsistä…
Mietin EVO:a ostaessa että odotanko XL:ää kun siitä oli jo vuotoja. Ongelmana vain on että 420mm radit on pakko ostaa uutena hintaan 100€+/kpl ja 360mm radeja saa välillä 30€/kpl Aquatuningin b-stockista (ostin varastoon 5). Ovat näköjään RGB mallissa ottaneet mallia meikäläisestä, koska on mahdollisuus asentaa 160mm Lancool 216 tuulettimet eteen erikseen ostettavalla mesh-paneelilla. Itse 3D-printtasin adapterin. En kyllä tiedä mitä 3x420mm radeilla tekee 7800X3D + 3080 buildissa. Vision ihan siisti iteraatio ja hinta positiivinen yllätys. Itse tosin hankin EVOn sen takia että ikkunan/kotelon saa käännetty niin että ikkuna oikealla puolella. Visionissa tämä ei ole mahdollista ja ei ole varmaan sen takia brändättykkään EVO mallina.


DSC_0194.JPG
 
Viimeksi muokattu:

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
20 889
En tiedä miksi tästä piti nostaa tikkua, mutta ei normi O11D ole käännettävissä, mutta kaikki EVO mallit ovat.
Ei, mutta niissä oli muuten paljon säätömahdollisuuksia. Evot on sitten evoluutioversioita entistä laajemmin mahdollisuuksin, kuten tuo kääntö. Jos Vision saa jatkosukupolven siitä tullee Vision Evo, sai käännettyä tai ei
 
Liittynyt
26.01.2021
Viestejä
56
Itseä kiinnosti eniten koteloissa tuo ominaisuus missä saa nostettua emolevyä ylöspäin kotelossa. Tuossa nykyinen 011D mallissa emon pitäisi olla n. 3cm ylempänä(koska siellä on muutenkin tyhjää tilaa) niin mahtuisi kotelon usb3 liittimen laittamaan paikalleen ilman(omassa emossa alareunassa liitin), että pinnit on mutkalla.

Edit. Tuo ohjaussofta on jotenkin niin raskas ja buginen Lian Li:lla, että saas nähdä miten skulaa tuon LCD näytön ohjauksessa
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
224 013
Viestejä
3 963 924
Jäsenet
67 818
Uusin jäsen
patriici

Hinta.fi

Ylös Bottom