League Of Legends

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Vipa^, 20.10.2016.

 1. Vipa^

  Vipa^

  Viestejä:
  410
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Doom Bots?

  DOOM BOTS!

  Elikkäs RGM:ssä tällä kertaa vuorossa legendaarinen Doom Bots. Aina yhtä hauskaa, etenkin kun tällä kertaa pitää vielä voittaa paholais-Teemo 15 minuutin jälkeen. :D Erittäin hauska pelimoodi. Ja sittenhän siitä saa ikonin kun pelaa. Jeee.
   
 2. Oispa kaljaa

  Oispa kaljaa

  Viestejä:
  304
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Pitäsköhän asentaa puolen vuoden tauon jälkeen, accokin näköjää decayannu D1 -> G1
   
 3. Vipa^

  Vipa^

  Viestejä:
  410
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Itse kärvistelen edelleen silver 2:ssa. Jos vaikka onnistuisi pääsemään kultaan vielä ennen seasonin loppua, tosin aikasta huonolta näyttää. :D

  Eilen melkein pääsin silver 1:een, mutta meidän jungle päätti sitten ultata kahdessa viimeisessä team fightissa jonkun ihan muun, kuin sen tiimin räjäyttävän carryn. No pentele....
   
 4. Oispa kaljaa

  Oispa kaljaa

  Viestejä:
  304
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Iteltä meni moti kun kusin 7. Master promoa putkeen, kylmän viileä uninstall ja Overwatch tilalle kuluttamaan aikaa :)

  Mutta aika turha tuolla paskarankeilla on syyttää tiimiä, roamaamalla nuo pelit voittaa helpoiten. Meet midinä hakemaan botista ilmaiset pois, jos olet jungle snowballaat midin ja menet midin kanssa hakemaan botista ilmaiset :) Bottiin ei kannata soloQ mennä. Topissa taas kannattaa pelata jotain jolla pystyy puskemaan ja/tai snowballaa lujaa. Esim. Jax ja Tryndamere aika pirun kovia vähän alemmassa elobracketissä.
   
 5. Vipa^

  Vipa^

  Viestejä:
  410
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Pelailen pääasiassa vain ADC. Mid tulee tokana. Se midin roamaaminen on vielä aika lailla niin ja näin. :\ Ja kyllä tuolla bot lanella on tullut pärjättyä aikasta hyvin yleensä. Joko Caitlyn tai Ashe, niillä mennään.

  Ja eikä sitä tiimiä tule onneksi syytettyä. Aikasta itseään tässä on voinut syyttää. Nyt vaan tosin oli niin, että vastapuolella oli Orianna ja Annie, ja meidän Vi päätti ultata 2 keraa putkeen alifarmanneen ja feedanneen Xinin, eikä Oria tai Annieta. Ja tottahan toki sitten kaikki olivat kivassa kasassa, niin pari kivaa ultia tuli sitten naamaan.
   
 6. Oispa kaljaa

  Oispa kaljaa

  Viestejä:
  304
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kannattaa ettiä joku "ok" support jonka kanssa duota ja sitten pelata jotain suht aggressiivista bottia. Omasta mielestä aika masokismia mennä soolona bottiin, etenkin kun vihuilla lähes joka pelissä duo bot.
   
 7. Vipa^

  Vipa^

  Viestejä:
  410
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Nääh, pelailen yksinään. Eihän sillä eteenpäin oikein pääse, mutta minkäs teet. Ei ole oikein ketään peliseurana. :D Joko ovat platinassa (jolloin eivät pysty) tai eivät suostu duoamaan. Ja ehkäpä se on masokistista, mutta toisaalta, ei haittaa minua. Enemmän haittaa se, että oma jungle tai mid ei käy koskaan botissa samaan aikaan kun vastustajan jungle ja midi on koko ajan istumassa siellä. Nytkin oli peli, jossa omaa junglea tai midiä ei näkynyt bot lanella kertaakaan, samalla kun vastustajan jungle ja midi olivat jatkuvasti telttailemassa siellä. Ihme, ettei toppikin liittynyt mukaan. Ja siltikään meidän mid ei saanut tornia alas sitten millään.
  Ja kappas, näin kusi promot Silver 1:een. :D Vituttaa.

  No voi sun helvetti. :D Nyt jäi 1 lp promomatseista. :D Tulipa sitten pelattua midiä, ja hyi hitto mikä kda; 3/7/10. Keskimääräinen kda Ziggsillä 6.3/4.0/12.
  Mut sit toisaalta, se oli voitto. Mitä nyt Ziggsiä pelannut midissä lähes aina, niin 7 voittoa ja 2 tappioita ei oo paha, 77,8 on voitto-%.
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2016
 8. Moksu

  Moksu

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Suosittelen!
   
 9. Oispa kaljaa

  Oispa kaljaa

  Viestejä:
  304
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Kai sitä pitäs vähintään D5 borderit käydä hakemassa, nuo Gold borderit aiheuttaa lähinnä häpeän tunnetta
   
 10. Vipa^

  Vipa^

  Viestejä:
  410
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Jos G-borderit aiheuttaa häpeää, niin tervetuloa silveriin! :rofl:
   
 11. Oispa kaljaa

  Oispa kaljaa

  Viestejä:
  304
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  bonoboqueue.JPG

  Tuli asennettua uudelleen tää syöpäpesäke ja pelailtua noi flex queue placementit uudella Shacolla. Vähän huono kun Thunderlord bugittaa tällä hetkellä, tarvii vissii 5 hittiä Shacolla jostain syystä enneku proccaa..
   
  Mechanical Man tykkää tästä.
 12. Steakki

  Steakki tymä Köyhä

  Viestejä:
  295
  Rekisteröitynyt:
  04.11.2016
  Itsellä jäänyt loli kyllä aika vähälle, platinassa pyörin 4 ja 5 seasonissa, 6:ssa pelasin suurinpiirtein placementit ja jätin taas siihen, pitäis varmaan joskus jaksaa taas pelata.
   
 13. Artsi_

  Artsi_

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Vieläkö löytyy pelaajia? Haen peliseuraa rankediin ja miksei normaaleihinkin peleihin. Tuli pieni innostus peliin pitkästä aikaa. Tällähetkellä silver scrub... Tullut alusta asti pelattua tätä peliä että jotain taitoa löytyy kumminkin.
   
 14. Demigod

  Demigod

  Viestejä:
  17
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Joo kyllähän tätä tulee edelleen pelattua päivittäin. Omalla peliporukalla tuntuu olevan vähän taukoa irl kiireiden takia joten ainakin normaaleihin ois ihan kiva saada seuraa. Kummalla serverillä pelailet?
   
 15. Artsi_

  Artsi_

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mikäli pelaat westillä niin nakkaa yv niin pelataan.
   
 16. Niamu

  Niamu

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Miks aina kaikki kenellä on tiimissä yasuo, yi, zed, ww, nasus, fizz, vayne, katarina, draven ja jarvan ni hävii joka pelin? Itse pyrin bannimään noita champpejä mikäli vaan jos nään että oma tiimiläinen haluaa pelata. Joka ikinen kerta nuo champit trollaa niin pahasti että kun jokin noista on tiimissä niin ei peliä voi kyllä voittaa mitenkään.

  En vaan mitenkään ymmärrä miksi noita pelin paskimpia champpejä pikataan koko ajan kun niillä vaan häviää joka matsin?
   
 17. pulssi

  pulssi

  Viestejä:
  113
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Muutama statsi Worldseistä:
  80 peliä yhteensä, Jarvan bans 37, picks 42. Aika paljon trollausta näemmä.

  Metan ulkopuolelta:
  Nasus picks 1, winrate 100%
  Fizz picks 4, winrate 75%
  Vayne picks 4, winrate 50%
  Yasuo picks 3, winrate 33%
   
 18. JeppeJKL

  JeppeJKL

  Viestejä:
  79
  Rekisteröitynyt:
  11.10.2017
  On puhdasta potaskaa ja tekosyytä vierittää pelihäviöiden (tai voittojen) syyksi pelkästään valitut championit. Niinkuin se oma pelaaminen ei vaikuttaisi lopputulokseen mitenkään...

  Jokaisen pelaajan yksillöllinen taitotaso ja joukkueena pelaaminen, näiden kautta pelit hävitään ja voitetaan niin bronzessa kuin worldseissa. Marginaalit on toki paljon pienemmät maailmanluokan matseissa, mutta samat lainalaisuudet pätevät kaikilla pelaamisen osaamistasoilla.
   
  Mechanical Man tykkää tästä.
 19. Niamu

  Niamu

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Tuskin nyt bronzesta voi noista kun pelaan enimmäkseen tankkeja (tai takki/bruisereita) ja teen miltein aina tiimin eniten damagea. Tuskin tankilla pystyy pelaamaan ja voittamaan 1vs5? Vai olenko väärässä? Itseäni ei haittaa vaikka häviäisin kaikki pelit mutta noi tiimit on kyl mennyt season 6 jälkeen ihan päin vittua. S6 tiimit íhan hullun tasasta ja kivaa vääntöä. s7 tiimit ihan päin vittua ja tuntuu että tällä seasonilla team balance mennyt vielä enemmän päin vittua. Tai ainakaan itse en pidä tasasina tiimeina sellaista että voittaja tiimi voittaa aivan perseraiskaamalla oli sitten vihut tai omat kyseessä.

  Ps. Ei ole tekosyytä vierittää muiden niskaan häviöitä vaan kun nuo ovat omassa tiimissä niin voin sanoa että jos joku noista on omassa tiimissä niin 2 vuoden aikana 99% peleistä on hävitty jos jokin noista on tiimissä mukana. Itse tykkään kyllä pelata noita kaikkia vastaan kun ne on niin helppo tappaa.

  Itse haluisin nähdä vaikka sen pro pelin jossa vihu on 40 tappoa johdolla ja häviää pelin. Tankki/bruiseri tekee koska vaan enemmän damaa ja helpostikkin mitä: yi, zed, yasuo, morgan, ekko, vayne, draven, kayn (ehkä paskin champpi koko pelissä), caitlyn tai katarina. Jos jokin näistä omassa tiimissä niin aikaa säästyisi jos saisi suoraan luovutettua pelin ennen kuin edes peli olisi alkanut. Katsoin tuossa noita pelejä niin kun jokin noista on ollut tiimissä niin voittoprosentti on ollut 14% ja pelejä otantaa ollut eli pelejä 279. Eli voi aika hyvinkin sanoa että kun nuo pelaamassa niin häviö on miltein varma.
   
  Viimeksi muokattu: 01.02.2018
 20. JeppeJKL

  JeppeJKL

  Viestejä:
  79
  Rekisteröitynyt:
  11.10.2017
  Siis kummin asia on, pelihaun suorittama pelaajien taitotasapainotus (team balance) on heikko vai että pelaajat valitsevat championeista heikon tiimikokoonpanon itselleen vs vihun tiimikokoonpano (team comp)? Ei oikein ottanut kirjoituksesta selvää.

  Mainitsemissasi championeissa on hyvät ja huonot puolensa, joita heikommalla taitotasolla varustetut pelaajat eivät osaa hyödyntää samoin kuin taitavammat pelaajat. Pelaajan taitotaso määrittää siis championin lopullista hyvyyttä tai huonoutta itse pelissä merkittävästi enemmän kuin pelkkä championin valitseminen.

  Tässä on vähän saman ajatuksen makua kuin että hieman heikompi alku pelissä tai ensimmäisen tapon antaminen viholliselle on automaattisesti matsin häviö, koska vihollisen tiimi sai jo etumatkan jota ei voisi kuroa umpeen. Näinhän ei ole. Pelaajat tekevät jatkuvasti virheitä sekä henkilökohtaisella tasolla että tiiminä, joten kaikkeen voi aina vaikuttaa. Erilaisia pelin sisäisiä muuttujia on tolkuton määrä, joista valittu champion on oleellinen osa, muttei suinkaan ainoa matsin lopputuloksen kannalta.

  Niin, edelleen ne heikompitasoiset pelaajat championeillaan on helpompi tappaa kuin taitavammat pelaajat samoilla championeilla. Teepä joskus uusi tilasto, joka kertoo montako samaa championia tapat, jos sitä pelaa aloitteleva Bronze-pelaaja vs. vuosia pelannut Diamond-veteraani. Tulet huomaamaan, että vain toista on "helppo tappaa", toista ei. Ja syy on taitotaso. Josta päästään takaisin siihen pointtiin, jonka lainaamassasi viestissäni tein.
   
 21. pulssi

  pulssi

  Viestejä:
  113
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jos tankkina tai supporttina tekee enemmän lämää kuin omat carryt, voisi kenties miettiä miksei itse saa niitä pidettyä hengissä, sen sijaan että keskittyy syyttelemään muita. Ei sieltä pronssistakaan pääse pois kuin omalla pelillä.
   
  JeppeJKL tykkää tästä.
 22. täytelaku

  täytelaku

  Viestejä:
  294
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Tämä ihan tosi. Mikäli tankkina tekee eniten lämää niin pelaa tankin roolia väärin, pitäsi nimenomaan ottaa eniten vastaan. Mikäli nousta haluaa niin alkaa pelaamaan carryjä, nimensä mukaan pystyy kantamaan huonompiakin pelikavereita.

  Itsekin tullut taas pitkästä aikaa pelailtua ja on mukavata puuhaa. Tarkoitus olisi s8 mainia adc-roolia, juurikin tuon carryamisen takia, mitä tullut muutoin harvemmin pelattua ja muutenkin keskittyä enempi ranked-matseihin kun perushömppäilyyn.
   
 23. Niamu

  Niamu

  Viestejä:
  377
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Bruiseri/tankki tekee vaan helposti lämää verrattuna full damage. Itse kunnioitan noita adc pelaajia kun s6 jälkeen ollut aivan käsittämätön paska paikka itselle. S6 ehkä meni aika tasan adc pelien voitot mut jos nykyään joutuu adc rooliin niin ehkä tuurilla yhden kymmenestä voittaa.
   
 24. Artsi_

  Artsi_

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Pitkästä aikaa kokeilin pelata niin ovat menneet muuttamana runet ym kaikki päin vittua. Taitaa pysyvä bänni tälle tulla, olisi kiinnostanut palata mutta liikaa muuttunut vanhaan nähden...
   
 25. Alensia

  Alensia Custom-titteli Make ATK Great Again

  Viestejä:
  980
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itellä tuli sama efekti silloin oliko Season 5 vai 6, kun ADC:t ja AD-itemit muuttuivat rajusti ja peli jäikin pariksi vuotta. Nykyään tulee pelailtua, kun kumminkin joutui "kaiken opettelemaan uusiksi".

  Edit: Niillä valmiilla runepaketeilla pääsee alkuun ja eri runejen toimivuutta kun testailee parissa bottipelissä, niin löytyy sieltä ihan mukavia uudistuksiakin.
   
 26. Artsi_

  Artsi_

  Viestejä:
  435
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ite meinasin jo pelin puhaltaa poikki kun vanhat support kamat lähti ym force of nature, tuo ad kamojen muutos oli ihan ok kun en pelannut kuin satunnaisesti adc roolia - ja aina carrys. Nyt tuntuu että muuttunut omaan makuun ihan liikaa että paras kahtella muita tuulia, kun ei kukaan vanha kaveri tai pelikaveri pelaile tätä enään.
   
 27. scowl

  scowl

  Viestejä:
  218
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Pelaako tätä kukaan enää? :)
  Tuli pitkästä aikaa pikku pääsiäispössyissä asennettua peli ja voi että kun on uutta shaissea tullut mukaan että pää on ihan pyörällä.
  Viimeksi aktiivisesti pelannut noin 8 vuotta sitten niin vähän on kuviot muuttunut siitä.