Kuulokkeiden ääni kuuluu mikrofonista läpi muille

Liittynyt
16.03.2019
Viestejä
78
Pelejä pelatessa peliäänet kuuluvat mikrofonista muille pelaajille läpi. Teamspeak ja discordissa tekee ainankin tätä. Ongelma tuli pari kuukautta sitten yhtäkkiä. Kuulokkeet Arctic 3 tai 5. Yrittänyt asetuksia katsoa ja googletella mutta en ole löytänyt ratkaisua.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 124
Ahaa. Hieman voisi enemmän avata viestillä että millä pelataan, minkä valmistajan kuulokkeet, millä kytketty peliaparaattiin kiinni jne?

Näillä tiedoilla kristallopallo on valitettavasti kovin sumea.
 
Liittynyt
16.03.2019
Viestejä
78
Tietokoneella pelataan. Kytketty tietokoneeseen kiinni etuportteihin. Kuulokkeet Arctic 3 tai 5 . Tämä on siis Steelseriesin malli. Pidin näitä tietoja oletusarvoisina asioina. En tiennyt että konsoleilla voi käyttää Teamspeakkiä.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
401
Laita kiinni takapaneeliin etupaneelin sijasta niin korjaantuu. Etupaneelin portit ovat huonolaatuisempia, johdot kulkevat emolevyn/virtalähteen/näytönohjaimen vierestä joissa liikkuu suuria sähkövirtoja -> kuuluu häiriönä muille ja/tai itsellesi. Tämän lisäksi olen huomannut saman kaikuongelman itselläni sekä usealla kaverilla, tarkkaa fysikaalista ilmiötä en osaa selittää miksi se tapahtuu. Suojauksen puutteet kaapeloinnissa tai piirilevyssä jossa liittimet ovat..?
 
Liittynyt
16.03.2019
Viestejä
78
Pitää koittaa tänään. Ongelma tosiaan alkoi yhtäkkiä joten epäilen että olisi etuporteista kiinni. pitää tutkia asiaa. Voisikohan jotkut ajurit sekoittaa ongelmaa?
 
Liittynyt
23.10.2016
Viestejä
1 170
Saattaa olla ylipäätään kahden vierekkäisen input/outputin ongelma.

Voi joutua säätämään niin, että mikrofoni on kiinni edessä ja kuulokkeet takana, tai toisinpäin. Jos takana on sellainen normaali 6 3,5mm plugin rypäs, saattaa emolevy/äänikortti tukea myös niiden uudelleen ohjelmoimista, että voi iskeä kuulokkeet ja mikrofonin niin etteivät ole vierekkäisissä kiinni.

Kaverilla vastaava ongelma hävinnyt kun vaihtanut edestä taakse, minulla halvoilla kuulokemikrofoneilla hävisi vasta siten, että siirryin käyttämään halpaa pöytämikkiä joka on kiinni takana, kun kuulokkeet ovat etupaneelissa.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
128 309
Viestejä
2 501 589
Jäsenet
49 950
Uusin jäsen
Pallas

Hinta.fi

Ylös Bottom