Kryptovaluuttojen louhintathreadi (Aloittelijoiden kysymyksiä)

Liittynyt
11.08.2021
Viestejä
56
Varsinaisessa ketjussa näytti olevan sen verran kovaa ajoa, että mietin olisiko parempi perustaa tämmöinen ettei tuki

Tämmöinen lähti tilaukseen

ASUS PRIME Z390-P Emolevy - Intel Z390 - Intel LGA1151 socket - DDR4 RAM - ATX

Mitä hommaisitte tuohon CPUksi, virtalähteeksi, rigiksi ja tuulettimeksi?

Mistä ulkomailta kannattaa seurata kilpailukykyisiä hintoja erityisesti näytönohjaimia?

Suositeltavat sivustot, youtubekanavat yms?
 
Liittynyt
12.11.2017
Viestejä
20
Olet kyllä erikoisen lankun valinnut... Järjettömän ylihintainen jos olet uutena ostanut ja tuohon ei ainakaan suomesta saa mitään halpoja pentiumeja tai celeroneja. Kannattaa metsästää noita käytettynä. Näytönohjaimia ei löydy ulkomailta sen halvemmalta kuin suomesta. "Halvat" erät ovat käytännössä arvontoja tai botit vievät kaiken sekunnissa. Nykyään on mahdollista louhia myös prosessoreilla esim Raptoreumia. Itsellä 12 konetta louhii prosessoreilla noin 800€ kuukaudessa. Siihen päälle 20 näytönohjainta noin 2000€ kuukaudessa. Aloitin hankkimaan louhintarautaa helmikuussa. Raudassa on kiinni 22k ja olen vasta kotiuttanut 10k. Toisaalta suurin osa raudasta on ostettu edulliseen hintaan ja saisin tällä hetkellä niistä myymällä vähintää rahat takaisin. Tällä hetkellä mainausjuna alkaa olla jo mennyt ja aloittamisessa ei ole mitään järkeä ellet saa rautaa todella halvalla, sillä next gen näyttikset jo horisontissa.

EDIT: Näistä pitää myös maksaa verot, eli jos olet kunnon palkkatöissä niin unohda koko juttu.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
2 641
Noh ei saa lannistaa uutta mainaajaa heti alkuunsa :). Veroja tuskin tarttee tältä vuodelta maksaa jos lähtee nyt mukaan ja tulee hankintoja huomattavasti enemmän kuin tuottoa.

Emo on kyllä nykyisen tilanteen mukaan(prossu louhinta on tällä hetkellä kannattavaa) vähän väärä. Varsinkin jos on normi hintaan ostettu? Powerin outletissa noita oli muistaakseni aika edukkaasti. Palauttaisin sen suosiolla ja ostaisin jonkun amd lankun ja siihen sopivan kiven niin saa laitettua prosessorinkin töihin.

Mistään ei saa rautaa halvalla ja jos saa niin joku muu ostaa sen pois. Sen verran suosittua puuhaa tällä hetkellä. Jos taas joskus yrittää saada omansa pois tai voitolle niin hankintahinta on tärkeä, varsinkin tässä vaiheessa kun eth 2.0 kolkuttelee ovella ja sen jälkeen markkinat voi romahtaa.

Kannattaa kahlata toi toinen triidi läpi. Alottelee vaikka vuoden vaihteesta kun silloin moni lähti tähän hommaan mukaan niin löytynee kaikkiin epäselviin asioihin vastaukset.

Yuutuubista: Red panda ja chumchangexd nyt ainakin kyllä sieltä algo ehdottelee kaikkea muutakin kun noita videoita muutaman katsellut.
 
Liittynyt
30.05.2017
Viestejä
184
Melkein aloittelijan kannattaa miettiä ensin paljon on valmis laittamaan rahaa ja aikaa koko hommaan.
Louhinta vie helposti rahat ja kaiken ajan, loppujen lopuksi et töissäkään pysty miettimään onko rigi käynnissä ja pitäisikö Powerlimitiä vielä hieman laskea ja onkohan
kellot nyt oikeat.

Mutta tosiaan helpoin varmaan katsella vaikka tuubista red pandan videoita, siellä on muutamia hyviä rigien kasaus pätkiä ja saa vähän käsitystä millä laitteilla kannattaa lähteä liikkeelle.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 373
Kannattaa vaan rohkeasti kysellä asioita tuossa varsinaisessa threadissa. Kyllä siellä hyvin autetaan vasta-alkajiakin.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
142 899
Viestejä
2 726 902
Jäsenet
52 942
Uusin jäsen
Cenationx

Hinta.fi

Ylös Bottom