Kokemuksia polttareista itäisessä Euroopassa? Kerro

Liittynyt
19.01.2017
Viestejä
50
Ounastelen polttarinakkia ensi tai seuraavaksi kesäksi. Lähtisin mieluusti ajelemaan tankilla Itä-Euroopan johonkin "kylään", mutta voi tulla kalliiksi... Silti houkuttelisi idea itäisistä polttareista.

Onko kellään tarinoita tai vinkkejä jaettavana? Eteläiset lähinaapurimmekin kiinnostavat.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 991
Mikä vika on rauhallisessa saunaillassa olutta nauttien? En kyllä ymmärrä pätkääkään, miksi polttareista pitää joku helvetin show tehdä ja vielä vähemmän sitä sulhasen julkista nöyryytystä meikattuna ja sukset jalassa keskellä kesää :facepalm:
Eihän aloittaja mitään nöyryytyskuraa ehdottanutkaan. Saunailtoja voi pitää koska vain, mutta tankilla ajo ja/tai ulkomaanreissu kuulostaa jo unohtumattomalta reissulta :)
 
Liittynyt
18.05.2017
Viestejä
21 331
Jos tunnet polttarisankarin niin hyvin, että voit olla varma hänen tuollaisesta tykkäävän niin antaa mennä. Mulle polttareissa on tärkeämpää vanhojen ja uusien kavereitten kanssa oleminen ja yleinen rento tunnelma. Ei todellakaan mikään hirvee meno aamusta iltaan umpijurrissa aktiviteetista toiseen, samalla stressaten että joutuuko vielä johonkin helvetin hyppyyn tai muuhun vittuilunumeroon osalliseksi.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 790
Siis ensisijaisestikko Venäjälle polttarit pitämään? Ehkä joku Imatra-Lappeenranta-Kouvola-Kotka linjauksen sisällä joku Viipuri tai rajan läheinen motelli voisi olla varteenotettavaa...

Muualla virallinen suositukseni pidättäytymään Suomessa (tai se Viro). Katsokaa itä-eurooppa henkeen vaikka elokuva Hostel.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
237 445
Viestejä
4 162 092
Jäsenet
70 410
Uusin jäsen
Acrat

Hinta.fi

Ylös Bottom