Kirkas sivupaneeli koteloon HALVALLA!

Viestiketju alueella 'Kotelot ja virtalähteet' , aloittaja Starglazer, 28.11.2017.

 1. Starglazer

  Starglazer Tukijäsen

  Viestejä:
  882
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Laitetaas tännekin vinkki jos haluaa kokeilla miltä kirkas sivupaneeli näyttää. Biltemasta löytyy muovilasia todella edullisesti. 300x300x2 palanen maksaa 3,99€. Leikkasin kuviosahalla palasen sopivan kokoiseksi. Yllätyksekseni myös reikien poraaminen onnistui vaikka sijaitsevat todella reunassa. Naarmuuntuu herkästi mitä ylijäämäpalasta voi päätellä.
  Liiteenä kuva virityksestä. Kotelona Gladius Q50 eli Raijintek Metis klooni.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Fribo-71, Djeep8 ja Dessu tykkäävät tästä.
 2. Nenolanjones

  Nenolanjones

  Viestejä:
  35
  Rekisteröitynyt:
  20.04.2018
  Nostetaas vanhaa ketjua kun oli itsellä ihan sama ajatus. Kävin biltemasta reilumman palan pleksiä, kun ajatuksissa oli isompi ikkuna. Mukaan lähti 600x600x4. Tänään tein reiän kylkipaneeliin, sahasin pleksin oikeaan kokoon, poistin pleksin suojakalvon toiselta puolelta ja kävin liimaamaan. Sitten innoissani liiman kuivuttua repimään suojakalvoa toiselta puolelta.... v**tu tämähän on sumea tämä pleksi eikä mikään läpinäkyvä! Jännä yllätys kun hyllyssä ei asiasta mitään lukenu, eikä tuotteen tarrassakaan. Ensi viikolla uusi reissu ja pitää muistaa kertoa tämä ilahduttava yllätys. Jatkossa pitänee repiä jo myymälässä noita suojakalvoja pois että näkee millaista se on. :D
   
 3. Pertti_Pasanen_Spede

  Pertti_Pasanen_Spede

  Viestejä:
  419
  Rekisteröitynyt:
  10.03.2017
  Ei siellä turhaan ole niitä luetteloita tai yleisökonetta tarjolla mistä selviää kaikki tuotetiedot. Ostit selvästi sitä plexiglass nimellä myytävää minkä tuotetiedot kertovat sen olevan opaalin valkoista, kun olisi pitänyt ostaa sitä mitä tuossa ylempänäkin on linkattu eli muovilasia mikä olisi ollut läpinäkyvää.
   
 4. Nenolanjones

  Nenolanjones

  Viestejä:
  35
  Rekisteröitynyt:
  20.04.2018
  Juu kyllä tuo ihan oma moka oli. En ollut hakemalla löytänyt nettisivuilta kuin tuon muovilasin, ja taas myymälässä hyllypaikkaa hakiessa löytyi tuo pleksiglass muttei tullut sen tarkemmin tietoja luettua. Sieltä hyllystä sopivaa kokoa etsiessä ei tullut mieleenkään että niitä erilaisia olisi.
   
 5. Obi-Lan

  Obi-Lan ¯\_(ツ)_/¯

  Viestejä:
  534
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Puuilosta saa paremman oloista plexiä. Paljon isompi ja kalliimpi pala, mutta neliösenteissä äkkiseltään laskettuna samoissa hinnoissa.