Kingdom Hearts 3 PS4, PC ja Xbox One

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 452
Tällekin tehdä oma ketjunsa kun ilmoitettu ilmestyneeksi vuodelle 2018:
Kingdom Hearts 3 Will Release 2018, Watch Video Of New Toy Story World

Today at Disney's D23 expo, the company showed off a little bit more Kingdom Hearts 3, the result of of its collaboration with developer Square Enix, and finally confirmed a release timeframe. While we don't know what month, Kingdom Hearts 3 will release sometime in 2018.

Square showed an in-depth combat and boss trailer just before E3 earlier this year, but this new video goes even deeper, revealing a new world to explore in the game based on the Toy Story franchise. You can check it out above (soon), including a short scene between Sora and Woody, Buzz, and a few other Toy Story mainstays. The combat isn't limited to just the main house from the movies either, as the game heads outdoors to battle the Heartless on a journey to the movie's toy store.

Kingdom Hearts 3 was officially confirmed at E3 2013, and the game follows the winding story of Sora and Rikku as they traverse a world were Mickey Mouse is king. And while the antagonistic Heartless will return, the game will visit localesbased on Tangled and Big Hero 6 that haven't been featurend in the series before.
Ja traileri samalla julkistettiin Toy Story maailmasta:


Aikoinaahan ykkönen iski meikäläiseen kun yhdisteltiin FF sarjan hahmoja ja disney hahmoja mielestäni toimi yllättävänkin hyvin.
Valitettavasti kakkonen jäi aikoinaan kokematta mutta pitää jossain välissä lainata kaverilta ja emulaattorilla pelata läpi.

PC versiosta ei ole tietoa mutta eihän ne aikasematkaan ole ilmestyneet PC:lle joten huonolta näyttää tuon osalta mutta toivossa on hyvä elää.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
1 106
Erittäin hyvältä näyttää, ei kyllä malta odottaa. Aina yhtä hauskaa kuunnella kun Disney sankarit vääntää japania :)!
 

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 452
Ei se sitten tälle vuodelle tullut mutta ensivuoden tammikuulle lupailtu ja traileria
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 529
Tuntuu tääkin vaan lykkääntyvän ja lykkääntyvän. Noh eipä siinä, toivottavasti peli on hyvä ja tulee oikeasti tammikuussa. Onpahan aikaa pelata nuo PS4 remasterit läpi.
 
Liittynyt
03.12.2016
Viestejä
1 646
Se olis vajaa kymmenen päivää ilmestymiseen Tuli deluxe edition tilattua:happy:. Tää ykkönen oli pienempänä yks kovimmista peleistä ikinä ja tullut nää edelliset remasterit ostettua myös pleikalle. Ikävä kyllä kun näitä kaikkia osia ei oo pelannu ni tarina hiukan hukassa (muutenki epäselvä) mutta ilmeisesti laittavat jonkun day one patchin, missä pääsee näkemään story so far videoita. Pääsee vanha disney fani nauttimaan taas. Jokos muut odottelee? Mietteitä?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 529
Jokos muut odottelee? Mietteitä?
Kyllähän tuota on tullut odotettua jo kakkosesta saakka.. Eniten ehkä mietityttää miten nuo kaikenmaailman myöhästymiset ja muut näkyy pelistä, jos näkyvät. Eli toisinsanottuna onko nyt hiottu ajan kanssa peli "täydelliseksi" vai lykätty ja lykätty kun pelin kehitys ei suju ja nyt sitten lopulta päätetty julkaista se mitä on saatu aikaan. Toivotaan ensimmäistä, pelattuahan tämä tulee nyt toki kuitenkin.
 
Liittynyt
18.09.2018
Viestejä
333
Prkl, toivotaan että oma kopio tulee ma kun puolenkuunpelit sen tänään laitto liikkeelle, kun joku oli omansa saannut tänään jo :eek:
 
Liittynyt
03.12.2016
Viestejä
1 646
Prkl, toivotaan että oma kopio tulee ma kun puolenkuunpelit sen tänään laitto liikkeelle, kun joku oli omansa saannut tänään jo :eek:
Vpdltä tuli viestiä, että toimitus viivästyy yhden päivän johtuen tavarantoimittajan virheestä eli kuulemma saavat vasta julkkaripäiväksi heille ja lupasivat tilauksen saapuvan seuraavana päivänä.

Yhden päivän viive ei itseä haittaa, mutta merkillistä kun laittoivat jo aikasemmin että lähetetty/postitettu niin ovatko sitten lähettäneet postitettu viestejä ennen kuin ovat pelin laatikkoon pistäneet:tdown::think:
 

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 452
Tuosta pelaajalehden arvostelusta:
Pelin juoni lähtee varsinaisesti liikkeelle vasta sen aivan viimeisellä neljänneksellä, ja muutenkin kokonaisuutena se tuntuu enemmän vanhojen hetkien kertauskurssilta kuin niiden suurelta huipennukselta. Käytännössä kaikki pelin keskeiset pahikset on piesty sarjan aiemmissa osissa jo ainakin kertaalleen, joten niiden paluu tuntuu teennäiseltä keinolta yrittää sitoa yhteen ratkaisematta jääneitä juonikuvioita. Kertausta ei tehdä edes mitenkään ystävällisesti satunnaisemmille Kingdom Hearts -pelaajille. Jos edes muutama sivuosa on jäänyt välistä, ei pään raapimiselta voi välttyä.

Kingdom Hearts III on harmillinen peli. Pitkästä kehitysajastaan huolimatta se ei tunnu varsinaisesti rikkinäiseltä tai muutenkaan hätäisesti ulos potkaistulta tuotokselta. Sen monet eri ratkaisut epäonnistuvat kuitenkin tekemään kunniaa sarjalle ja viemään sitä millään merkityksellisellä tavalla eteenpäin. Positiivisena asiana se sentään päättää yhden ison luvun sarjan maailmassa ja antaa Square Enixille ainakin teoriassa vapaammat kädet tulevaisuuden suhteen.
Onkohan tässä sitten mahdollisesti käynyt FFXV joka hyvästä pelistä huolimatta tuntui vähän lopussa juonen osalta menevän pikavauhtia loppua kohden.

No yleisesti hyvän vastaanoton saanut kun MC arvo lähellä 90pts.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 529
Onhan se nyt ihan hyvä käydä läpi niitä arvostelujakin, missä on saatu heikompo arvosana. Tänne on kuitenkin linkattu jo noita 10/10 arvosteluja niin miksei voisi toista ääripäätä yhtä hyvin? Peleinähän nämä KH:t on sellaisia, että ei ihmetytä jos toiset ylistää ja toiset haukkuu. Aikalailla pitäisin normaalia, että tämän pelin kohdalla olisi poikkeuksellisen paljon heittoa arvosanoissa. Fanit varmaan antaa sen 10/10 jo suurinpiirtein nostalgiasta ja siitä, että tämä peli lopulta saatiin edes julkaistua. Ne joilla ei ole niin vahvoja tuntemuksia KH1/KH2 kohtaan voi sitten taas olla kriittisiä.
 
Liittynyt
28.10.2018
Viestejä
122
Ei taida tänään saada kun ei posti jakele kirjepostia tiistaisin(?) Harmi kun kovasti odotettu, noh jos tulis edes huomenna.
 

j98

Liittynyt
01.09.2017
Viestejä
91
Toimiiko tämä ilman aikaisempia osia vai muistellaanko jo tapahtuneita seikkailuita koko ajan? Entäs ovatko nuo remasteroidut versiot hintansa väärtejä, jos ei ole aikaisemmin niitä pelannut vai ovatko kovin kökköjä mekaaniikoiltaan ym.?
 
Liittynyt
03.12.2016
Viestejä
1 646
Toimiiko tämä ilman aikaisempia osia vai muistellaanko jo tapahtuneita seikkailuita koko ajan? Entäs ovatko nuo remasteroidut versiot hintansa väärtejä, jos ei ole aikaisemmin niitä pelannut vai ovatko kovin kökköjä mekaaniikoiltaan ym.?
Muutama videopätkä alussa "story so far" tyyppisesti. Tarina ja juoni on hankala ymmärtää vaikka edelliset osat olisikin pelattu. Kannattaa tsekata youtubesta recappi jossa homma selitetään. Pelaamalla tietysti saa enemmän irti. Omasta mielestä remasteroidut todellakin hintansa arvoisia, hyviä pelejä.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 697
Tänään haettu kaupasta, samapa kirjotella ensifiiliksiä pelistä. Alotetaan nyt kuitenkin siitä, että ite kuulun siihen koulukuntaan kenen mielestä 2 on ehdottomasti sarjan parhaimmistoa. Etenkin Final Mix-versio, joka tarjoaa haastavia "superbosseja" peräti 15kpl. Mainittakoon tosin, että kakkososan parhaus ei liity oikeastaan mitenkään juoneen, vaan ihan puhtaasti pelimekaniikkoihin. Kakkososa tarkemmin tarkasteltuna tuntuu ja käyttäytyy kuin yksinkertaistettu Devil May Cry/Bayonetta, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että peli tarjoaa sulle työkalut ja jättää homman siihen, sen enempää se ei oikeastaan opeta niitä käyttämään. Vaikka pelin voikin käytännössä pelata pelkän X-napin hellässä huomassa, vaikeustasoa nostamalla alkaa huomaamaan, että jotain muutakin tarvitsee tehdä. Jossain vaiheessa varmaan huomaa myös, että jos ketjuttaa hyökkäyksiä, taikoja, limittejä ja reaction commandeja (ne kolmiolla tehtävät jutut) fiksusti, niin saa aikaan näyttävää ja palkitsevan tuntuista toimintaa. Vihollisilla ja bosseilla on lisäksi kohtalaisen selkeät animaatiot, sekä omien kokemusten mukaan kaikki hyökkäykset pitäisi olla väistettävissä tai jollain muulla tavalla torjuttavissa. Peli siis palkitsee jos kokeilee erilaisia asioita ja käyttää vähän aikaa vihollisten ja bossien opettelemiseen.

Kolmosessa taas ei tunnu oikeastaan olevan mitään näistä. Taisteluissa jatkuvasti peli kehottaa painamaan kolmiota ja siitä tuntuu tapahtuvan milloin mitäkin, joskus Akun kanssa ammutaan muutama raketti, saat aikaisemmin käyttämästä taiastasi voimakkaamman version, avainmiekkasi muuttuu joksikin härveliksi tai lähetät Hessun raketilla vittuun. Ite en tosta ainakaan mitään logiikkaa 6h aikana löytänyt, että olisin saanut käyttööni juuri sillä hetkellä tarvitsemani asian, vaan peli tuntui arpovan sen jokseenkin hatusta. Plussaa toki siitä, että noita voi olla jonossa useampi ja L2 painamalla pääsee valitsemaan minkä haluaa käyttää. Kaikista absurdein asia oli kuitenkin se, että joskus joku vihollinen merkataan vihreällä ympyrällä ja sitä lyödessäsi saat käyttöön jonkun satunnaisen "attractionin". Sitten alkaa ruudulle puskemaan merirosvolaivaa, vuoristoratakärryä tai pojat hyppää Linnanmäeltä tuttuihin kahvikuppeihin tai vesilauttaan. Okei, eihän tuossa muuten mitään jos näiden käyttäminen ei olisi suurinpiirtein pakollista noin kahdenkymmenen sekunin välein, mutta ongelmaksi muodostuu tosiaan se, että pelissä pärjääminen edellyttää tuota kolmion jatkuvaa hakkaamista. Muita pelityylejä ei siis ainakaan näin muutaman tunnin perusteella ole.

Jos siis tuntui että kakkosessa kolmio oli voittonappi, niin tässä se on vielä enemmän. Proudilla pelatessa ei ainakaan ollut järkeä edes yrittää mitään muuta kuin painaa kolmiota, sillä peruskombot ja taiat ovat sen verta tehottomampia näihin erikoishyökkäyksiin verratuna, ettei niistä ole muuta iloa kuin lataamaan sitä mittaria millä saat tuon kolmiohyökkäyksen käyttöön. Toki näissä kaikissa erikoisseteissä on pitkät animaatiot ja ruudulla on ties kuinka paljon ylimääräistä tauhkaa näiden aikana, joten väkisinkin tulee mieleen, että tässä on yritetty saada vain mahdollisimman näyttävän näköistä toimintaa pelattavuuden kustannuksella. Osassa näistä et edes nimittäin ole pahemmin hallinnassa, hakkaat vain X rytmissä tai muuten vaan naputtelet menemään, ruudulla tapahtuu asioita joihin sulla on minimaalinen vaikutus. Pelattavuus on siis aika aivokuollutta touhua näin ensituntumalta, mutta kyseessä on kuitenkin havainnot vasta muutaman pelitunnin ajalta. Voi siis vielä muuttua, tai itse tajuta mekaniikoista jotain syvällisempää.

Tarinasta nyt ei kummosempaa sanottavaa, katoin alkuunsa sen "recapin" mikä pelistä löytyy, mutta se on täysin torso ja skippailee tärkeitäkin asioita, mm. ykkösen juoni jää todella pimentoon. Tuntui muutenkin enemmän joltain gringecompilationilta, suurinpiirtein kaikki dialogi mitä tuossa oltiin sisällytetty oli hyvinkin juustoista ja/tai siirappista ja homma meni hampaiden kiristelyksi aika nopeasti. Toki tässä sarjassa on ollut kautta aikain kohtalaisen juustoinen tarina kliseineen päivineen, mutta en minä ainakaan sitä noin pahana muista. Toisaalta kun kakkonen tuli vuonna 2006, olin ite siinä iässä mille tän sarjan tarina ollaankin suunnattu, joten silloin se varmaan jopa upposkin ihan eri tavalla. Kolmosessa tarinaa ei kauheasti ole tullut vielä, mutta se vähä mitä on nähnyt niin mielenkiinto aika vähäinen sitä kohtaan, osittain johtuu siitä että koko tarina kolmoseen asti on helvetin sekava, eikä mulla ees useimmissa kohdissa ole hajua mistä edes puhutaan, mutta ei se toisaalta kauheasti haittaakkaan. Tarinan epäloogisuus ja aikasemmissa osissa tapahtuneiden asioiden mitätöiminen kuitenkin on tiedossa (ykkösosan tarinasta on pyörretty hirveän monta asiaa) , joten hirveen mielenkiintosta tarinaa en tältä odottanutkaan. Tosin on jokseenkin hullunkurista ajatella, että tarinan kohdeyleisön ikä on tismalleen sama, kuin mitä kakkosen ja kolmosen ilmestymisen välinen aikaväli.

Disneymaailmat ovat tosin lähdemateriaalille uskollisia ja ehdottomasti pelin parasta antia, joten siitä iso plussa. Niitä on kiva pelata lapsuuden nostalgiapärinöissä, Toy Story-maailmassa virnuilin cutscenejen aikana kun mikäkin mielipuoli. Toisaalta tässä kun yritti ajatuksiaan pukea edes jokseenkin ymmärrettäväksi tekstiksi, alkoi tulemaan takaraivoon sellainen ajatus, että ehkä sitä on liian vanha jo tälle sarjalle. Sinänsä harmi, sillä nuorempana pidin kahdesta ekasta pelistä kovasti. Fiilikset siis toistaseksi erittäin kädenlämpöiset parhaimmillaan, eikä tässä voi oikein muuta sanoa kun sen, että tää tuli auttamattomasti aivan liian myöhään ulos. Ei niinkään sen takia, että peli tuntuis hätiköidyltä, vaan enemmänkin sen takia, että juna tais mennä jo. Meni varmaan jo vuosia sitten, ehkä tää 8 vuotta sitten olis vielä kiinnostanut ihan eri tavalla?

Edit: Spoilereissa oleva video summaa aika hyvin fiilikset koko tarinasta.
 
Viimeksi muokattu:

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 452
Jos joku pelaa proolla ja haluaa vakaaman 60fps niin auttaa kun laittaa supersamplingin pois:

(En tiedä onko vihreässä leirissä X:lle samaa kikkaa)
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
5 261
Jos joku pelaa proolla ja haluaa vakaaman 60fps niin auttaa kun laittaa supersamplingin pois:

(En tiedä onko vihreässä leirissä X:lle samaa kikkaa)
Kieltämättä ei olisi tässä epäilystä millä konsolilla kannattaa pelata. Fps over anything olen ruukannut sanoa kun olen lukottanut pelini 240Hz ruudunpäivitykseen.

 
Liittynyt
16.11.2016
Viestejä
1 246
On kyllä ollut iso pettymys tämä. Ensin herätti vihaa tuo pelaajalehden 6/10 arvio, kun metascore kuitenkin 88pts. Nyt yhdyn täysin tuohon pelaajalehden arvioon, kun peliä on takana 16h. Kertaakaan en ole pelissä vielä kuollut, ja 1 ja 2 osa on selvästi parempia. En ymmärrä miten 14 vuodessa aikaan on saatu vain tämmöinen putkijuoksu jossa ei ole mitään haastetta. Ja enkä kyllä voi käsittää miten metascore voi olla kyseisellä pelillä 88...
 

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 452
On kyllä ollut iso pettymys tämä. Ensin herätti vihaa tuo pelaajalehden 6/10 arvio, kun metascore kuitenkin 88pts. Nyt yhdyn täysin tuohon pelaajalehden arvioon, kun peliä on takana 16h. Kertaakaan en ole pelissä vielä kuollut, ja 1 ja 2 osa on selvästi parempia. En ymmärrä miten 14 vuodessa aikaan on saatu vain tämmöinen putkijuoksu jossa ei ole mitään haastetta. Ja enkä kyllä voi käsittää miten metascore voi olla kyseisellä pelillä 88...
Voi johtua että tuotanto limbossa ollut ja sitten kehitetty jonkilainen versio vain ulos ja myyntiin että square saisi jotain rahaa ulos.

Nämä toki on aina mielipide eroja.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 244
Metascore on myös nyt kun muutkin kuin etukäteen valitut arvostelijat julkaisseet oman arvostelunsa tippunut 86 paikkeille, liekkö vielä tippuu.
Pelin käsikirjoitus on huonompaa kun Ala-asteelaisten esseet ja tappelukin itseään toistavaa ilotulitusta, harmi sinänsä kun tätä kauan tuli odotettua.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 529
Ei nuo alkuperäiset (KH1 ja 2) myöskään kyllä olleet mielestäni kovinkaan haastavia tai monipuolisia pelityylin suhteen. Kohtuullisen helppojahan nuo olivat ja pelkkää X -nappia hakkaamalla pääsi jo hyvin pitkälle. Poikkeuksena ehkä final mixien vaikeimmat vaikeusasteet, niissä piti bossien osalta tehdä jo jotain muutakin. Tosin ei se KH1 final mixin vaikein vaikeusastekaan muistaakseni erityisen haastava ollut ja KH2 osalta sama homma, jos osasi käyttää reflectiä.
 
Liittynyt
03.12.2016
Viestejä
1 646
Vaikeimmalla mennään ja kyllä itsellä pari kertaa kuolo korjannut ja läheltä piti tilanteita senkin edestä. Noita kolmiolla painettavia liikkeitä on kyllä liikaa ja yleensä pelastaa tiukasta tilanteesta. Saahan tästä vaikeamman jos ei niitä käytä, tosin myös saa kauemmin sitten vihuja lätkiä. Itse koitan olla grindaamatta jottei seuraava maailma olisi liian helppo, toistaiseksi ei ole ollut.

Kaunista katsottavaa tämä on ja väkisinkin tulee hymy disneyfanille kun pääsee leffoista tutuissa maisemissa pyörimään. Juonesta sen verran, tuntuu että pelisarjan tekijätkään eivät jossain vaiheesaa tienneet mihin sarjaa viedään ja aika sillisalaatti siitä tuli. Katsoin hyvin selventävän youtube recapin ja silti hukassa tämä tarina:geek:
. Disney maailmojen meno ja sivujuonet silti kohtuu mukavaa seurattavaa. Vaikka ykkönen olikin itselle yksi parhaista peleistä niin tuntuu että siinäkin vähän nostalgialasit päässä. Ihan kelpoviihdettä tämä ollut. Vähän kyllä kaipailis ff hahmoja kehiin, onko mahdettu täysin jättää pois:think:
.
 

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 452
Kaupaksi tuntuu käyneen:
Kingdom Hearts III rikkoo pelisarjan ennätyksiä - miljoonat paukkuvat

Square Enix ilmoittaa, että fanien pitkäääääään odottamaa Kingdom Hearts III:a on myyty julkaisusta (29.1.) lähtien jo yli viisi miljoonaa kappaletta, kun lasketaan yhteen sekä fyysiset että digitaaliset myynnit (PlayStation 4 ja Xbox One).


Olimpa sitten kovasti väärässä miten tämä jäisi Resident Evil 2 jyrän alle vaan taisi käydä toistenpäin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 529
Varmaan kuitenkin vaikuttanut tuo pitkä odotuskin, jolloin peli ehkä ostetaan herkemmin heti sen tultua eikä odotella esimerkiksi hinnan laskua tai muuta. Mutta ei siinä, hyvä että myy.
 

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 452
No nytten vihdoin nämä ovat saapumassa PC:lle:


Tähän asti enemmän konsoliviihteenä pysynyt Kingdom Hearts -sarja on suuntaamassa ensimmäistä kertaa pc:lle. Iso osa sarjan peleistä saadaan Epic Games Storeen maaliskuun 30. päivä, jolloin kauppapaikasta voi napata haltunsa kaikkiaan neljä erilaista Kingdom Hearts pakettia.

Paketit sisältöineen ovat:

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix (49,99€)

 • Kingdom Hearts Final Mix
 • Kingdom Hearts Re:Chain of Memories
 • Kingdom Hearts 358/2 Days (remasteroidut välinäytökset
 • Kigdom Hearts II Final Mix
 • Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
 • Kingdom Hearts Re:coded (remasteroidut välinäytökset)
Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue (59,99€)

 • Kingdom Hearts HD 2.8: Final Chapter Prologue
 • Kingdom Hearts χ Back Cover (elokuva)
 • Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep – A fragmentary passage –
Kingdom Hearts III + Re Mind (59,99€)

 • Kingdom Hearts III -pääpeli
 • Re Mind -laajennus
Kingdom Hearts: Melody of Memory (59,99€)

Tarjonta on siis käytännössä sama, mihin PlayStation- ja Xbox-pelaajat ovat tähän asti päässeet käsiksi. Epic Games Storesta pelit löytää suoraan tästä.

------

Below are Kingdom Hearts 3's PC system requirements.

Minimum

OS: Windows 10 (Version 1909 or newer)
Processor: Intel Core i5-3330 or AMD Ryzen 3 1200
Memory: 8GB or more
Storage: 75GB or more
DirectX: Version 11
VRAM: 2GB
Graphics: Nvidia Geforce GTX 760 or AMD Radeon R7 260X

Recommended

OS: Windows 10 (Version 1909 or newer)
Processor: Intel Core i5-7500 or AMD Ryzen 3 3100
Memory: 8GB or more
Storage: 75GB or more
DirectX: Version 11
VRAM: 8GB
Graphics: Nvidia Geforce GTX 1070 or Radeon RX Vega 56
 

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 452
Ja nytten melkein 3v päästä pelit ovat saapumassa Steamiin:Onkohan tämä yksi niitä Square Enixin juttuja että yksinoikeudet ovat historiaa näin olettaen että Epic ei tule enään saamaan yskäreitä ja eikä PS
 
Liittynyt
03.12.2016
Viestejä
1 646
Steam deckillä nämä vois kiinnostaa uudelleen pelata :) ensimmäinen nostalginen ja teinivuosina pelattu useasti läpi, kakkonen hyvä jatko:thumbsup: muita tullutkin sitten satunnaisesti pelattua, mutta ei ole iskenyt niinkuin nuo kaksi.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
5 261
Onkohan tämä yksi niitä Square Enixin juttuja että yksinoikeudet ovat historiaa näin olettaen että Epic ei tule enään saamaan yskäreitä ja eikä PS
Eiköhän tämä ole vain cash grabi kun PC taitaa olla ainoa alusta jolta nämä puuttuu. Jotain ripulisia päin persettä pyöriviä portteja äkkiä myyntiin.
 

Sadness

Tukijäsen
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
4 452
Joo siis 2021 tulivat jo Epiciin PC versiona mutta ihmettelin vain tätä ajankohtaa kun tulee steamiinkin nytten kun viime viikola Square pauhasi että vit*uun yksinoikeudet kun pelit eivät myy.

FFVIIR Trilogia ei kyllä muille konsoleille ole tulossa mutta muut Squaren pelit tästä edes päin on joten odottaa saattaa että FF17 Kingdom Hearts 4 kaikki tulevat saataville kaikille platformeille ja käsittääkseni tässä tarkoitetttaan myös että steamiin saapumista samaan aikaan kuin Epiciin(?)
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
245 254
Viestejä
4 279 811
Jäsenet
71 635
Uusin jäsen
Fima

Hinta.fi

Ylös Bottom