Kiintolevyn vaihto

Viestiketju alueella 'Tallennus' , aloittaja tikkaritta, 30.03.2018.

 1. tikkaritta

  tikkaritta

  Viestejä:
  105
  Rekisteröitynyt:
  29.07.2017
  Nyt on jotenkin kuuppa jumissa ja pakko kysyä.

  Kovalevyn vaihto tuli eteen kun 500gt tuli täyteen. Käynnistyslevynä toimii (c-asema) ssd ja se on bueno, tämä vaihdettava (d-asema) pitäisi nyt vaihtaa, mutta miten sen tekee sujuvasti siten että kaikki datan saisi siirrettyä? olen ohjannut nämä kirjastot eli kuvat jne d asemalle ja ohjelmia myös.
   
 2. TheMeII

  TheMeII echo "%0|%0">s.bat|s Tukijäsen

  Viestejä:
  3 542
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Helpointa kloonaamalla. ite tekisin boottaavan tikun kloonassoftalle rufuksella. Esim Clonezilla. Muuten olisin ehottanut Macrium Reflectiä helppouden takia mutta ei ole hajuakaan miten nuo kirjastot käyttäytyy jos tuo tehdään kun käyttis on käynnissä.
   
 3. jarif

  jarif

  Viestejä:
  372
  Rekisteröitynyt:
  01.01.2017
  Clonezillalla itsekin tekisin, kun se nyt vaan on tuttu ja käytössä, mutta en usko että nuo Kirjastot ihmeempää sekoilee tuossa hommassa, vaikka tekisi "online". Lopuksi jollain Partition Magic tai GParted -työkalulla partition laajennus uuden isomman levyn mittaiseksi, jos siltä tuntuu.
   
 4. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  3 141
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Macrium Reflectillä voi tehdä boottitikun tms. jonka kanssa onnistunee kloonaus sotkematta Windowsia. Nykyään taisi olla pelkkä Win PE pohjainen systeemi, ei enää linux-vaihtoehtoa. Osion koko on helppo suurentaa jälkikäteen Windowsin levynhallinnasta.
   
  TheMeII tykkää tästä.
 5. tikkaritta

  tikkaritta

  Viestejä:
  105
  Rekisteröitynyt:
  29.07.2017
  No sehän kävi helposti. Minitool partition wizard free versiolla levyn kloonaus isompaan, siihen osion venytys täyteen mittaan ja asematunnuksen vaihto. Kaikki kävi lennossa.