Kiinanrihkama - Tilaus - Hitavertailu - Kokemukset.

Viestiketju alueella 'Jäähdytys' , aloittaja Eramaankettu, 15.03.2018.

 1. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen Team H2O

  Viestejä:
  1 320
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Koin tarpeelliseksi tehdä ketjun koska keskustelua aiheesta löytyy, mutta pilkottuna nestejäähdytyksen sekaan ja nähtävästi käyttäjien tuotearvosteluihin.

  Koska jotkun hinnat tuntuvat vain niin poskettomilta suomesta ostaessa, on välillä turvauduttuva ulkomailta tilaamiseen.

  Omassa loopissa taitaa olla noin kymmenen erilaista kulmaa ja mutkaa. Kaikkien niiden duunaaminen Bitspowerin liittimillä tulisi maksamaan arviolta 500 euroa - ihanan kallista. Burrows liittimet jota on moneen otteeseen isojen poikien foorumilla, on yli puolet halvempia. Itse koitan välttää liittimiä jossa on jokin kiertämisen mahdollisuus, koska niissä on myös se suurempi vuotamisen mahdollisuus, joten päädyin tilaamaan vain kulma paloja 90 ja 45 asteen kulmassa testiin. Liittimiä tulen käyttämään monsoonin HD liittimien kera.

  K Yan's Shop - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com | Alibaba Group
  aliexpress.JPG
  Tilaaminen onnistui aika sujuvasti, joskin hintavertailua tein jonkin verran varsinkin kokonaisuuden osalta. Ilmeisesti kopiotuotteita on useammalla nimellä ja todella iso ero postikuluissa. Esimerkiksi 45 asteen kulmaa oli tarjolla muutaman euron posteista 20 euron posteihin saakka.

  Maksaminen onnistui kortilla ja varmistus piti suorittaa verkkopankissa.

  Suomessa halvimmatkin lähes vastaavat liittimet maksavat 6-7€ kappale ja hinta haarukka ulottuu sinne 25-40€ hujakoille. Kiinassa hinnat alkoivat tuolta hiukan yli eurosta ja jatkuivat noin viitentoista euroon. Ero on mielestäni jo merkittävä. Itse kuitenkin pitäydyin varmasti vuotamattomissa liittimissä ja laatuun tutustun reilun kuukauden päästä.

  Kertokaahan omat kokemuksenne, sitä parempi jos on euroopan verrokista kokemusta

  Tarvittava koodi tullausta varten.

  Barrow vesijäähy, onko halpa hyvä?
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2018
 2. Tiihokatti

  Tiihokatti

  Viestejä:
  851
  Rekisteröitynyt:
  13.01.2017
  Täällä on projektin kasaus meneillään mistä löytyy juuri noita kiinalaisia kierrettäviä liittimiä, kun oli sellainen kutina että muuten vesiroippeiden mahduttaminen Shift X koteloon on arpapeliä paksulla 280mm radilla ja D5 pumpulla.
  Pitää katsoa mitä tuosta syntyy, useammasta paikasta on (yhdestä) millistä kiinni että mahtuuko vai ei.
   
 3. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen Team H2O

  Viestejä:
  1 320
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Tulen itse varmaan käyttämään noita monsoonin 13/16 HD tuubien ja liittimien kanssa. Saa nähdä minkälaista jälkeä sitä itse saa aikaan, kädet jo syyhyää. Voi olla, että kotelon ja powerin joutuu ensin tosin tekemään. Minun tilauksestani ei ole varmistuksen lisäksi tullut mitään infoa.
   
 4. Signa

  Signa Hoegaardener Team H2O

  Viestejä:
  1 688
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Kuolion tuotearvostelu herätti paljon kommentteja aiheesta, mutta tottahan tuo on, että parempi melkeen että näille olisi "oma ketju" oikealla alueella.
  Omia kokemuksia on nyt Barrowin "halpis" ja EK:n "perus" kompressioliittimistä. Näistäkin sanoisin että Barrow vie laatuvaikutelmassa, vaikka Barrowilta löytyy vielä kalliimpia versioita (esim. Barrow White Black Silver G1 /4 3/8"ID X 5/8"OD 10 X 16mm tubing hand Compression fittings water cooling fitting THKN 3/8 V3-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group ) Lisäksi olen tilannut kovaputkiliittimet, jotka myyjä mainitsi olevan "full copper" :D Noh... tiedä siitä, mutta tosi laadukkailta vaikuttaa hintaisikseen e: en kyllä usko minkään liittimien olevan merkittävästi parempia että 3-4 kertainen hinta olisi perusteltua. En ole vielä ehtinyt asentamaan/"testaamaan" kun muita hommia vielä ennen kuin pääsen putkia taivuttelemaan.

  Lisäksi löysin tälläsiä joita en ole millään muulla merkillä nähnyt (edit: Alphacoolilla vähän vastaavia 16/10, mutta isompi): Barrow G1/4" 90 Degree Hard Tube Female Fitting Connector TWT90KND K12-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group Noi siis sisältää kovaputkiliittimen ja ovat paljon kompaktimpeja kuin normi 90 asteen adapteri + liitin.


  Noita ei-pyöriviä 45 asteen kulmia ostin itsekin vähän vahingossa, mutta eihän noita saa käännettyä haluttuun asentoon :confused::confused: niin jäänyt käyttämättä...
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2018
 5. Eramaankettu

  Eramaankettu Lost and Forgotten Premium-jäsen Team H2O

  Viestejä:
  1 320
  Rekisteröitynyt:
  03.01.2017
  Siis noihan on tosin kompressio liittimiä ja se miten em liittimet ja kulmat aijon käyttää on laittaa niihin 2kpl liittimiä kiinni ja kovaputket niihin kiinni. Sillonhan asento on just se mitä haluaa?
   
 6. Signa

  Signa Hoegaardener Team H2O

  Viestejä:
  1 688
  Rekisteröitynyt:
  12.12.2016
  Aivan juu tuollain meinasit :) mutta jos vaikka radiin tai blokkiin olisi halunnut tollasen kulman kiinni niin olisi sojottanut minne sattuu kun kiristetty. Myönnän etten itse tullut tätä ajatelleeksi silloin aikoinaan noita paria tilatessa, mutta enpä paljoa siinä menettänyt.