Keittiöveitset

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
130
Kuten otsikosta käy ilmi niin täällä keskustellaan keittiöveitsistä.

Itsellä tällä hetkellä käytössä joku tuollainen fiskarssin puutukissa oleva veitsisarja, valitettavasti veitset on jotakuinkin saatu pilalle pesemällä ne tiskikoneessa ja kohtelemalla niitä muutenkin vähän niin ja näin. Laatikosta löytyy myös ikean 365 sarjan iso veitsi, tämä on mielyttävän painava ja tukeva käyttää, teroittaminenkin on helpompaa kuin fiskarssien.

Isoimman veitsen terää ei enään tuollaisella pikateroittimella saa kuntoon vaan terä on enemmänkin sahalaitainen.

Kysymys siis kuuluukin, kannattaako noita alkaa elvyttämään viemällä niitä johonkin teroitettavaksi vai kannattaako suosiolla laittaa kiertoon ja hommata uudet kunnolliset veitset ja pitää niistä huolta. Jos uusien ostaminen on suositeltavaa niin mitkä ne sitten on keittiöveisten maserateja?

Itse olen sitä tyyppiä joka ei keittiössä tarvitse 7 erilaista veistä, käytän mielelläni isoa ja tukevaa veistä lähes kaikkeen, eivät tykkään leikata leipäveitsellä. Pienten veisten ongelma ainakin itselle on se että ne ovat liian kevyitä ja lipsuvat minne satttuu leikatessa.
 

Statistiikka

Viestiketjuista
261 258
Viestejä
4 533 410
Jäsenet
74 776
Uusin jäsen
JoksuG

Hinta.fi

Back
Ylös Bottom