Kahvikuppi-kausikortti

Viestiketju alueella 'Ruoka & juoma' , aloittaja east, 20.06.2017.

 1. east

  east

  Viestejä:
  450
  Rekisteröitynyt:
  29.04.2017
  Olen kiinnostunut hankkimaan kohtuuhintaisen "kahvikuppi-kausikortin", joka oikeuttaisi hakemaan kahvin jostain kahvilasta, tai mistä tahansa kuumaa kahvia myyvästä paikasta. Käyn päivittäin kaupungilla ja olisi kiva noutaa kupillinen heittämättä joka kerta sitä kahta euroa tiskiin. Voisin toki kantaa termosta mukana, mutta pakollinen kupin kantaminen ja maidon/kerman sekä sokerin käyttäminen lisää vaivaa. Hintaa saisi olla vaikka satanen/vuosi, pavuista jauhaminen ja edistyneet vehkeet plussaa. Erikoiskahveista (latte, espresso, americano) olen myös kiinnostunut.
  Oletteko tietoisia tällaisesta systeemista? Huomaa, että en tarkoita kanta-asiakaskorttia ("saat kymmenennen kupin maksutta" tai vastaavaa).
   
 2. teppo mörkö

  teppo mörkö

  Viestejä:
  531
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mikä pointti tässä on? Maksat yhdellä kortilla toisen sijaan. Ja nuo mainitsemasi erikoiskahvit maksaa varmaan 4 euroa kuppi eli ehdottamallasi vuosimaksulla saat yhden kupillisen about joka toinen viikko.
   
 3. mustekylpy

  mustekylpy Vieras (tunnus poistettu)

  Ideassahan ei ole mitään vikaa ja toimii ulkomailla suurkaupungeissa. Maksat näennäisesti kalliin kortin, mutta saat koko vuoden mitä tahansa kahvia kyseisesti kuppilasta. Kuppila ei tee tappiota, koska yksittäiskupin hinta on yli puolet ilmaa koska keskivertoasiakas ei käy usein ja haluaa vain juuri sillä hetkellä kahvinsa. Kortin hankkiva 1%-asiakas taas on kuin kotonaan, juo sen minkä haluaa mitä haluaa, mutta kuppilan tappiolle saattaminen vaatii jo tahallista ja asikkaan itsensäkin kannalta vastenmielistä ryystämistä.

  Suomalaisillekin kahviloille tuo 100€/vuosi kortti olisi todennäköisesti ihan kannattava, jos ei oteta huomioon teknisen toteutuksen investointia ja suunnittelun & toteutuksen yleistä aloituskynnystä. Kuppi kerrallaan myynti on helppoa ja takuuvarmaa.
   
  east tykkää tästä.
 4. east

  east

  Viestejä:
  450
  Rekisteröitynyt:
  29.04.2017
  Vuodessa on 365 päivää, kahvin keskihinta on noin kaksi euroa ja vuosittaiset kulut alkavat lähestyä jo tonnia. Aloitusviestissä puhuin satasen kausikortista.
   
 5. Prime

  Prime

  Viestejä:
  121
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Vaikuttaa kahviloille riskialttiilta touhulta. Väkisinkin tulee mieleen vanhemmat työttömät maananmuuttajamiehet, jotka jo nyt istuvat kahviloissa koko päivän seurustelemassa. Jos tähän yhtälöön yhdistää vielä juo-niin-paljon-kuin-haluat -palvelun niin ei kuulosta hyvältä kahvilan talouden kannalta.

  Edellinen oli varmaan nykyilmapiirissä räikeän rasistista, mutta sattui nyt olemaan ensimmäinen mieleen tuleva esimerkki.
   
 6. SweeneyTodd

  SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

  Viestejä:
  957
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Olikohan se viime kesä, kun Rastilan ABC:llä (varmaan jossain muuallakin) oli tällainen kampanja. Osti termosmukin, niin sen sai kuukauden aikana käydä täyttämässä niin monta kertaa kuin halusi. Oli ihan hauska. Hain aina aamulla kahvin metromatkalle.