Julkaisemattomat Ryzen-APU-piirit jälleen uuden vuodon kohteena

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
13 156AMD valmistelee parhaillaan julkaistavaksi uusia Raven Ridge -arkkitehtuuriin perustuvia APU-piirejä. APU-piireistä on saatu jo rutkasti vuotoja, mutta ne ovat koskeneet lähinnä tehokkaimpia Raven Ridge -malleja. Redditissä on nyt julkaistu uusi kuvankaappaus 3DMarkista, jossa näkyy kahden Ryzen-APU-piirin Enginering Sample -version tiedot, joista toinen saattaa olla Raven Ridgen sijasta vanhemmissa dioissa nähty, low-endiin suunnattu Banded Kestrel.

Vasemmalla puolen kuvassa näkyy edulliseen päähän sijoittuva APU-piiri, jossa on käytössä kaksi prosessoriydintä ja nimen perusteella kolme NCU-yksikköä (192 stream-prosessoria). SMT-ominaisuuden avulla kaksi prosessoriydintä voi suorittaa samanaikaisesti neljää säiettä. Prosessoriydinten peruskellotaajuus on 2300 ja maksimi Boost-kellotaajuus 3300 MHz, kun grafiikkapiirin peruskellotaajuudeksi raportoidaan 300 MHz.

Oikealla puolen on puolestaan vähemmän tietoa itsestään antavan APU-piirin tiedot. Kyseinen Engineering Sample on koodirimpsunsa perusteella tarkoitettu työpöytäkäyttöön ja siinä on käytössä neljä prosessoriydintä ilman SMT-ominaisuutta. Valitettavasti graafiikkaohjaimen tarkemmista tiedoista ei voida olla tässä kohtaa varmoja. Prosessoriydinten peruskellotaajuus on 3 ja Boost-kellotaajuus 3,3 GHz.

Lähde: Reddit

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
11 497
Yksikössä on 4c/8t, mutta kai siitä saksitaan pois osia, että saadaan niitä halvempia prosessoreita. Esim. 2c/4t tai 3c/6t ei ole mahdoton ajatus..
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
92 850
Viestejä
1 901 754
Jäsenet
39 818
Uusin jäsen
LaPe123

Hinta.fi

Ylös Bottom