Ironsight - Free FPS

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Karjala, 09.03.2018.

 1. Karjala

  Karjala

  Viestejä:
  53
  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Ei löytänyt tästä pelistä vielä ketjua.

  LVLCap mainosteli videollaan Ironsight:ia ja kävin latailemassa. Peli on betatestissä ja ainakin itsellä rullaa mukavasti, eikä mitään bugeja ole tullut eteen.

  Free 2 Play ja jos rahaa haluaa laittaa niin menevät kosmeettiselle puolelle.
  Ilmeisesti tuosta ollaan tekemässä jotain CS:GO syrjäyttäjää.

  Omasta mielestäni ihan hauskaa räiskintää 6 vs 6 porukassa mitä olen viikon verran pelaillut.

  Ironsight - Free Shooter at Aeria Games

  LVLCapin video pelistä:

   
 2. IsoLuumu

  IsoLuumu

  Viestejä:
  513
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Joo on kyllä ihan ku cs:sää katsois.
  Rahalla/pelaamalla tarpeeksi saa jotain upgradeja (tähtäimiä yms.) aseisiin, Hitpointsit palautuu automaattisesti ja muita kynärin perusominaisuuksia?
   
  tatulpin tykkää tästä.
 3. FiiksiVallu

  FiiksiVallu

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Ei tästä saa cs:gota vaikka mistä suunnasta katsoisi. Enemmän on vanhaa kunnon COD Search and Destroy meininkiä parhaimmillaan. Ihmeellistä kyllä ilmaispeliksi tämä vie nyky CODia 10/0. Mutta koska ilmaispeli massat eivät tule löytämään tätä tai edes kokeile.
   
  GvsE tykkää tästä.
 4. Karjala

  Karjala

  Viestejä:
  53
  Rekisteröitynyt:
  31.05.2017
  Kyllä. CODiin minäkin tuon yhdistän.
   
 5. Sejus

  Sejus

  Viestejä:
  39
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Tämä on oikein toimiva paketti. N. 5 tuntia takana ja CODiahan tämä täysin on, niiltä hyviltä ajoilta. Pelattavuus rautaa ja rullaa hyvin vähän vanhemmallakin koneella. Täältä siis ehdottomasti suositus kyseiselle pelille.
   
 6. Macc1

  Macc1

  Viestejä:
  59
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Samaa ihmettelin, mikään luumun mainitsemista asioista ei yhdisty mitenkään kynäriin :bored:
   
  GvsE tykkää tästä.
 7. superapina

  superapina

  Viestejä:
  172
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Muutaman tunnin tätä olen nyt pelaillut ja päällimmäisenä mieleen jäi arvosana "ei huono".
  Itselle tulee COD Modern Warfare 2 moninpeli hyvin paljon tästä mieleen. Mikä ei ole huono asia, sillä se oli ihan hauskaa räimettä. Niin on tämäkin.
  Eihän tämä peli ole keksinyt mitään itse. Kaikki pelimuodot muista peleistä jo tuttuja. Mukana myös CS:stä tuttu pomminpurku (toinen joukkue hyökkää, toinen puolustaa, kaksi pommipaikkaa, tapa vastapuoli tai aseta/pura pommi, ei uudelleensyntymisiä) sekä erittäin kevyt versio Titanfallin peruspelimuodosta jossa jahdataan neutraaleja botteja. Aseet tuttua kauraa muista peleistä. Killstreakit ja perkit löytyy myös. Kaikki ovat silti ihan toimivia.
  F2P-peleistä tuttuun tyyliin kaikki valikot melko sekavia. Valuuttoja on kolme erillaista. Tavaroita on ikuisesti pysyviä ja sitten aikarajoitteisia. En ihan hirveästi perehtynyt loadoutteihin tai muihin kustomointeihin. Muutaman tunnin pelaamisen jälkeen en saanut mitään kiinostavaa uutta asetta tai perkkiä auki. Se ei menoa haitannut.
  Peliä varten joutuu tekemään uuden tunnuksen johonkin näiden omaan pelipalveluun. Siihen ei onneksi tarvitse antaa paljoa tietoja. Sähköposti, käyttäjänimi, salasana ja syntymäaika.
  Plussaa vielä siitä että toimii varmaan ihan SER-tason laitteilla. Asetuksista löytyi nopeasti katsottuna kaikki perusgrafiikka-asetukset. Itse ei niihin tarvinnut koskea.
  Katsotaan miten kauan tätä jaksaa pelata tai miten kauan pelaajia riittää. Nyt matsi löytyi heti eikä odotteluja sen takia ollut.