Intelin toimitusjohtaja, Brian Krzanich, erotettiin tehtävästään

Viestiketju alueella 'Muu uutiskeskustelu' , aloittaja JiiPee, 22.06.2018.

 1. JiiPee

  JiiPee

  Viestejä:
  2 816
  Rekisteröitynyt:
  21.06.2017
 2. edup

  edup

  Viestejä:
  2 038
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Miksi tätä on odotettu? :confused: Multa ainakin mennyt kaikki spekulaatiot ohi siitä että harjottaisi epäasiallista käytöstä.
   
 3. JiiPee

  JiiPee

  Viestejä:
  2 816
  Rekisteröitynyt:
  21.06.2017
  Uskoo ken haluaa tuota selitystä että mistä syystä. Eiköhän tuollainen syy nyt ole vaan järjestetty ettei markkinat pillastu ja kurssi kärsi niin paljoa jos olisi ilmoitettu että käveri on pistetty pihalle viimeaikaisten sekoiluiden takia.
   
  mRkukov tykkää tästä.
 4. edup

  edup

  Viestejä:
  2 038
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Ihan oikeasti meinaat että Intel:
  a) tiedotteessaan julkaisee tuollaista paikkaansa pitämätöntä paskaa, ja valmistautuu ottamaan Krzanichilta 100-0 pataan oikeudessa maineen pilaamisesta tms.

  tai

  b) on Krzanichin kanssa sopinut että tämä on se julkaistava stoori, ja että Krzanich on ihan vapaaehtoisesti suostunut ottamaan tuollaisen paskasangon mukaansa eropakettina (Huom, kyseessä on kuitenkin naimisissa oleva kahden lapsen isä, jolla tommoinen aiheuttanee kaikenlaista ikävää.)

  vai

  c) mitä ihmettä?
   
  Viimeksi muokattu: 22.06.2018
 5. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  3 002
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Niin oli se oikea syy mikä tahansa (niitä kun tuntuu kuitenkin viime vuosilta riittävän) niin on päädytty että tämä suhde on se mikä kerrotaan pääsyyksi.

  Eiköhän siinä ole monen eri syyn summa ja sitten päätetty että tämä firman sääntöjen rikkominen (suhde alaiseen) on se helpoin mikä voidaan kertoa julkisuuteen.
   
  sushukka, Deussu ja JiiPee tykkäävät tästä.
 6. JiiPee

  JiiPee

  Viestejä:
  2 816
  Rekisteröitynyt:
  21.06.2017
  En väitä etteikö reittä pitkin ole yritetty, tai voihan taustalla olla ihan oikea vuosisadan rakkaustarina. Mutta väitän että tuosta nyt on vaan saatu parempi syy erotukselle. Ihan yhtähyvin tuo olisi voitu salata ja kertoa että potkut tuli viimeaikaisten sekoilujen takia jolloin miehen onnellinen perhe-elämä olisi säästynyt.
  Tai ehkä se ei olekkaan onnellinen.
   
 7. Graag

  Graag

  Viestejä:
  61
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2017
  Jos potkujen todellinen syy olisi spectre/meltdown -haavoittuvuuksissa, 10nm ongelmissa tai missä tahansa muussa teknisessa ongelmassa josta emme tiedä, niin eihän Intel tietenkään julkisesti tiedottaa että "annettiin potkut koska meidän tuotteissa on ongelmia".

  Yhdysvalloissa on ymmärtääkseni yleinen menettely että jos johtajasta halutaan eroon, niin sen kanssa sovitaan jostain nätimmästä poistumisesta, jonka jälkeen johtaja eroaa vetoamalla henkilökotaisiin syihin. Haluaa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa jne. Mutta jos johtaja ei suostukaan tähän järjestelyyn, eikä suostu lähtemään, niin ehkä sitten potkitaan millä tahansa laillisella perusteella.

  Tämähän nyt on melkoista spekulointia, enkä mitenkään voi tietää että mitä oikeasti on tapahtunut. Minusta kuitenkin tuntuu siltä, että Intel ei nyt ihan potkuja antaisi suhteen takia jos muuten on asiat kunnossa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.06.2018
  _j03_ tykkää tästä.
 8. Stephen Elop

  Stephen Elop

  Viestejä:
  753
  Rekisteröitynyt:
  07.03.2017
  Tossa Intelin tiedote ja heidän tulevaisuudennäkymiään. Intel CEO Brian Krzanich Resigns; Board Appoints Bob Swan as Interim CEO

  Mielenkiintoista on tämä
  "Demand for Intel’s products is highly variable and could differ from expectations due to factors including changes in business and economic conditions; customer confidence or income levels; the introduction, availability and market acceptance of Intel’s products, products used together with Intel products and competitors’ products; competitive and pricing pressures, including actions taken by competitors; supply constraints and other disruptions affecting customers; changes in customer order patterns including order cancellations; and changes in the level of inventory at customers."

  Tuleekohan vielä joku kunnon paukku? :tdown:


  Edit. Onhan siellä lisääkin kamaa, Tietysti vain koetetaan mainita vain vielä tuntemattomia asioita, joten voi olla vain sanahelinää..
  "Security vulnerability issues may exist with respect to our processors and other products as well as the operating systems and workloads running on them. Mitigation techniques, including software and firmware updates, may not operate as intended or effectively resolve these vulnerabilities."
   
  Viimeksi muokattu: 22.06.2018
 9. Chloe

  Chloe Mestari Tukijäsen

  Viestejä:
  8 193
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  RIBS. Noh, toivotaan ettei kellekään perustuuhiolle avaudu CEO:n palli.
   
 10. ANTI_L

  ANTI_L

  Viestejä:
  677
  Rekisteröitynyt:
  05.11.2016
  Stephen Elop sopisi hyvin, voisi ajaa prossutehtaat alas, myydä osat firmasta pitkin maailmaa ja lopulta ottaa hatkat eropaketin kanssa. ;)

  Toivottavasti sinne saadaan joku, joka ymmärtää Intelin tämän hetkisen tilanteen kokonaisuudessa ja saa jyrättyä nuo haavoittuvuusuhat menneisyyteen ja selvitettyä, että milloin oikeasti saa sen 10nm prosessin tuotantoon. Arvostaisin myös avoimuutta asiakkaita kohtaan ja vaikka sellaista juttua, että tulisi takaisin ne ajat, kun samaa emoa pystyi käyttämään pari sukupolvea ainakin.
   
  sushukka tykkää tästä.
 11. Deussu

  Deussu Premium-jäsen

  Viestejä:
  655
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 12. svk

  svk R&T Premium-jäsen Köyhä

  Viestejä:
  2 060
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  "Intelin toimitusjohtaja, Brian Krzanich, erotettiin tehtävästään" Ehkä jokin tollanen otsikko
   
 13. JiiPee

  JiiPee

  Viestejä:
  2 816
  Rekisteröitynyt:
  21.06.2017
  Vaihettu
   
  Deussu tykkää tästä.