Iltapäivä/roskalehdeltä uusi pohjanoteeraus

Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 844
Tuolla olikin kommenteissa kaikki oleellinen, näemmä laatujuttuja aletaan pukkaamaan ulos jo hyvissä ajoin. :kahvi:
"Diginatiivi" = henkilö, joka ei osaa kymmensormijärjestelmää?
:)

Täytyy sanoa että jos jotain vihaan niin kännyllä tai tabletilla kirjoittamista. Jos ihan pakko on, niin sitten - mutta näppis on näppis ja taputan itseäni selkään siitä hyvästä että puolivahingossa otin konekirjoituksen valinnaisaiheeksi peruskoulussa:comp:
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 810
Onhan tuo muropaketin uusi artikkeli "aivan mahtava", kun sen kirjoittajaa suosii pitkää tekstiä ja mahdollisimman paljon johdattelevia sivulauseita. Tämän kyseisen artikkelin teksti saattaisi hyvinkin lähennellä yläasteen tekstejä tai ammatillisen tai korkeakoulututkinnon gradua tai siihen verrannollista opinnäytetyötä, jossa päämääränä on "vaadittujen sivumäärien" täyttäminen tekstillä sekä siihen verrattavalla kuvamateriaalilla.

Muutoin odotan tässä ensi-vuotta jännittämättä, olisinko ollut nyt oikeassa asian suhteen, jos epäilykseni koskevat tulevaisuuden hyberuhilta ja verkkovakoilulta suojautumiseen neuvovaa artikkelin julkaisua. Tämän potenttiaalisesti ilmestyvän pitkittyneen artikkelin neuvo lienee pääsäntöisesti muutamaan virkkeeseen tiivistettynä:"Älä koska anna salasanojasi kellekkään! Älä äidillesi, tyttöystävällesi, poikaystävällesi, vuokranantajallesi jne."
 

corn

Valosnäppäilijä
NOSTO
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
101
Tulee väkisin mieleen, että tähän artikkeliin on nyt panostettu kunnolla.
Sivusto on kovassa murrostilassa ja sivuosumia ei voi tehdä, kun vanhat murottajat ovat valmiiksi varpaillaan ja odottaa mitä tulevaisuus pitää sisällään.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
144
Sana "rasismi" otsikossa antaa enemmän klikkejä.
Eipä sille mitään syvällisempää syytä taida olla.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
242
Teinin keksimän WhatsApp-kikan avulla tuntemattoman numeron soittajasta voi saada irti merkittäviä tietoja.

Whatsapp on pikaviestipalvelu, jonka lähes kaikki suomalaiset tuntevat. Kaikkein aktiivisimmin viestiä käyttävät teinit. Ei siis ole ihme, että parhaimmat käyttövinkit tulevat heiltä.

Oululainen Minna, 16, kertoo uudesta kikasta, jonka harva vielä tietää.

– Kun joku on soittanut tuntemattomasta kännykkänumerosta, voi sen numeron tallentaa puhelimeen ja mennä sen jälkeen Whatsappiin katsomaan, kuka soittaja on. Silloin ei tarvitse maksaa kalliiden numeropalveluiden maksuja.

http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/art-2000001933829.html
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
430
Tivin toimittaja irvailee muiden virheille ja hölmöilyille. Kannattaisi ehkä tarkistaa mitä itse kirjoittelee:

"Ennen vanhaan usein kun jotakin meni pieleen selitykseksi tarjottiin ”atk teki virheen”. Iso operaattori ei selvinnyt tällä selityksellä vaan saa maksettavakseen mojovat sakot.

BBC kirjoittaa, että Vodafone on määrätty maksamaan 4,6 miljoonan punnan (noin 5,1, miljoonaa euroa) sakot laskutusjärjestelmän virheiden ja hölmöilyn vuoksi. Operaattorilla on Britanniassa noin 20 mobiiliasiakasta. ..."

http://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/u...ngelmia-operaattori-sai-miljoonasakot-6593899
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
239
Iltasanomat on oikein tehnyt englanninkielisen artikkelin joka koskee Trumpia negatiivisessa mielessä, jotta koko maailma saisi tietää tästä miehestä ja hänen pahoista tavoistaan :rofl::facepalm:

Former Miss Finland tells about her meeting with Donald Trump: ”He squeezed my butt”

The 2006 Miss Finland Ninni Laaksonen (2. from left) met Donald Trump during the 2006 Miss Universe -contest. (KUVA: James Devaney)

Julkaistu: 27.10. 6:07

Ninni Laaksonen represented Finland in the Miss Universe beauty pageant in 2006. She tells that Republican presidential nominee Donald Trump groped her.
Former Miss Finland Ninni Laaksonen has told Ilta-Sanomat that Republican presidential nominee Donald Trump groped her in New York in July 2006. Laaksonen was representing Finland in the Miss Universe beauty pageant at the time.

Laaksonen says the incident occurred right before they were going to be on Late Show with David Letterman. She appeared on the show with three other contestants and Donald Trump.

– Before the show we (Trump and the other contestants) were photographed outside the building. Trump stood right next to me and suddenly he squeezed my butt. He really grabbed my butt. I don’t think anybody saw it but I flinched and thought: ”What is happening?”


Trump, Miss Finland Ninni Laaksonen and three other contestants appeared at the Late Show with David Letterman. (KUVA: Eddie Mejia/Splash News)

Laaksonen also attended some house parties with the other contestants and Trump’s wife Melania.

– Somebody told me there that Trump liked me because I looked like Melania when she was younger.

– It left me disgusted, Laaksonen says.

Laaksonen has not told about her experience before. She only told her story after she was contacted by Ilta-Sanomat as a part of a round of interviews with Finnish women who have met the Republican presidential nominee.

Multiple women have accused Trump of groping or other unsuitable behaviour. In the United States ten women have told about their experiences with their own names and one has told her story anonymously.

Donald Trump has strongly denied ever having groped women.


Donald Trump with Miss Colombia, Miss Finland, Miss Puerto Rico and Miss Australia at the Late Show with David Letterman in New York in July 2006. (KUVA: Eddie Mejia/Splash News)
Mira Sharma

Tässä vielä linkki tuohon juttuun.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 358
Varo tätä pelottavan uskottavaa sähköpostia – ”Väittäisin, että 90 prosenttia ihmisistä klikkaa linkkiä”

http://www.iltasanomat.fi/digitoday/tietoturva/art-2000001942947.html

Lappeenrantalaispoliitikko Ilpo Heltimoinen varoittaa saamastaan hyvin uskottavasta sähköpostiviestistä.
Applen nimissä on liikkeellä pelottavan uskottavia sähköpostihuijauksia. Lappeenrantalainen Ilpo Heltimoinen, 42, yllättyi saatuaan sähköpostiinsa Applen nimissä tulleen sähköpostin, joka ilmoitti, että käyttäjän Apple-tunnuksen salasanaa on yritetty nollata. Levikkipäällikkönä työskentelevä Heltimoinen on politiikassa mukana. Hän on perussuomalaisten puoluehallituksen jäsen.

Sähköposti oli muotoiltu varsin uskottavaksi. Todentuntuisuutta lisää se, että osoitteen tarkastelun perusteella se näyttäisi tulevan do_not_reply@apple.com-nimisestä osoitteesta. Yritykset käyttävät tämänkaltaisia osoitteita yksisuuntaisessa viestinnässä asiakkaiden suuntaan.

Viestissä tarjotaan klikattavaksi linkkiä, joka näyttäisi olevan aidonoloinen appleid.apple.com. Osoite on kuitenkin väärennetty, ja sen klikkaaminen johtaa uusiseelantilaisen maatunnuksen alla olevalle verkkosivulle.

Hätiin tullut virustorjuntaohjelma esti Heltimoista siirtymästä vihamieliselle sivustolle.

– Tämä meni minulta läpi. Aloin miettiä, onko joku alkanut kikkailemaan tunnuksellani. Olen nähnyt näitä huijauksia jonkin verran, ja tämä on oikeasti hyvä, Heltimoinen sanoo.

– Väittäisin, että 90 prosenttia ihmisistä klikkaa linkkiä.

Verkkosivuilta käsin on mahdollista syöttää tietokoneisiin haittaohjelmia käyttäjän asiaa lainkaan huomaamatta.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko kyseessä massapostitus vai niin sanottu henkilökohtaiseksi räätälöity hyökkäys. Kyseessä näyttäisi kuitenkin olevan erittäin mahdollisesti sama tietojenkalasteluhyökkäys, josta IS Digitoday kirjoitti viime viikolla.

Myös kohdennettu hyökkäys saattaisi tulla kyseeseen johtuen Heltimoisen asemasta Perussuomalaisten puoluehallituksessa.

:facepalm:
"väittäisin että 90 prosenttia ihmisistä klikkaa linkkiä".
Linkkiä jossa lukee "jos et tehnyt tätä muutosta tai uskot valtuuttamattoman henkilön käyttäneen tiliäsi, click välittömästi osoitteessa..."
:facepalm:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
430
"Vuodesta 2016 muodostumassa varsin omituinen: U2:n Bono ehdolla Vuoden naiseksi!"
http://www.iltalehti.fi/viihde/2016110322560283_vi.shtml

Noh, todellisuudessa tuon lehden kilpailussa Bono voitti palkinnon kategoriassa The Man of the Year:
Bono Just Became Glamour's First Man of the Year
http://www.glamour.com/story/women-of-the-year-bono
http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN12W4XP

Joten mitäpä totuudesta kunhan saadaan klikkihuorausotsikoita vain sen takia että toistetaan Glamour-lehden lukijoiden väärinymmärrystä joko tahallisesti tai sen takia että ollaan yhtä tyhmiä kuin nuo asian väärin ymmärtäneet lukutaidottomat lukijat.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
684
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001945786.html

"ESS: Oppilaiden kanssa rajuun sanaharkkaan joutunut opettaja irtisanottiin lahtelaiskoulusta

Lokakuussa lahtelaiskoulu joutui kohun keskelle, kun sosiaalisessa mediassa levisi videoita opettajan ja oppilaiden välisestä kärhämästä.
Oppilaiden kanssa sanaharkkaan ajautunut opettaja on irtisanottu, Etelä-Suomen Sanomat kertoo. Asian on vahvistanut lehdelle Lahden opetus- ja kasvatusjohtaja Lassi Kilponen. Opettaja kertoo lehdelle riitauttaneensa irtisanomisen."

Todellisuudessa opettajan virkasuhdetta ei ole irtisanottu, vaan se purettiin koeajalla. Tämä käy myös ilmi Ilta-Sanomien lähteenään käyttämästä Etelä-Suomen Sanomien uutisesta: "Koeajalla Kärpäsen koulussa ollut kieltenopettaja kertoo – –." "Lahden opetus- ja kasvatusjohtaja Lassi Kilponen vahvistaa, että opettajan työsuhde on purettu."
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 358
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
111
:facepalm:
"väittäisin että 90 prosenttia ihmisistä klikkaa linkkiä".
Linkkiä jossa lukee "jos et tehnyt tätä muutosta tai uskot valtuuttamattoman henkilön käyttäneen tiliäsi, click välittömästi osoitteessa..."
:facepalm:
Hyvin saattaakin 90% klikata linkkiä. Pitää muistaa, että kyseessä kuitenkin äpl-käyttäjät.
:sgiggle:
 

Mawe

Thread Killer
NOSTO
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
760
Iltasanomat on oikein tehnyt englanninkielisen artikkelin joka koskee Trumpia negatiivisessa mielessä, jotta koko maailma saisi tietää tästä miehestä ja hänen pahoista tavoistaan :rofl::facepalm:
Former Miss Finland tells about her meeting with Donald Trump: ”He squeezed my butt”

The 2006 Miss Finland Ninni Laaksonen (2. from left) met Donald Trump during the 2006 Miss Universe -contest. (KUVA: James Devaney)

Julkaistu: 27.10. 6:07

Ninni Laaksonen represented Finland in the Miss Universe beauty pageant in 2006. She tells that Republican presidential nominee Donald Trump groped her.
Former Miss Finland Ninni Laaksonen has told Ilta-Sanomat that Republican presidential nominee Donald Trump groped her in New York in July 2006. Laaksonen was representing Finland in the Miss Universe beauty pageant at the time.

Laaksonen says the incident occurred right before they were going to be on Late Show with David Letterman. She appeared on the show with three other contestants and Donald Trump.

– Before the show we (Trump and the other contestants) were photographed outside the building. Trump stood right next to me and suddenly he squeezed my butt. He really grabbed my butt. I don’t think anybody saw it but I flinched and thought: ”What is happening?”


Trump, Miss Finland Ninni Laaksonen and three other contestants appeared at the Late Show with David Letterman. (KUVA: Eddie Mejia/Splash News)

Laaksonen also attended some house parties with the other contestants and Trump’s wife Melania.

– Somebody told me there that Trump liked me because I looked like Melania when she was younger.

– It left me disgusted, Laaksonen says.

Laaksonen has not told about her experience before. She only told her story after she was contacted by Ilta-Sanomat as a part of a round of interviews with Finnish women who have met the Republican presidential nominee.

Multiple women have accused Trump of groping or other unsuitable behaviour. In the United States ten women have told about their experiences with their own names and one has told her story anonymously.

Donald Trump has strongly denied ever having groped women.


Donald Trump with Miss Colombia, Miss Finland, Miss Puerto Rico and Miss Australia at the Late Show with David Letterman in New York in July 2006. (KUVA: Eddie Mejia/Splash News)
Mira Sharma

Tässä vielä linkki tuohon juttuun.
Tjaa, lihamarkkinoilla oleva näyttelyesine vikisee kun joku testaa lihan laatua? :confused:
No, leikki leikkinä, kenenkään persettä ei saisi luvatta käpälöidä.

Naurattaa kun meikäläisten(kin) mediat haukkuu kilpaa Trumpia.
Tänäänkin jossain ripulin otsikossa oli miten "yllätysvoittaja vei jenkkien vaalien voiton". :facepalm:
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
410
Uutinen ei sinänsä ole pohjanoteeraus, mutta kertoo hyvin nykyisestä suomalaisen journalismin pyrkimyksestä mielipidevaikuttamiseen.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201611172200028754_ul.shtml

Marine Le Pen voi tehdä trumpit

"Ranskan pääministerin Manuel Vallsin mukaan äärioikeiston johtaja Marine Le Pen voi hyvinkin voittaa ensivuotiset presidentinvaalit.

Donald Trumpin shokkivoitto antaa Vallsin mukaan lisäpotkua Marine Le Penin voitonmahdollisuuksille.

- Se on mahdollista, pääministeri Manuel Valls sanoi Berliinissä, kun häneltä kysyttiin voisiko äärioikeistolaisen Kansallisen rintaman ehdokas yltää voittoon presidentinvaaleissa.

Le Penin on ennustettu pääsevän presidentinvaalien toiselle kierrokselle 7. toukokuuta, jolloin hän saa vastaansa joko oikeiston tai vasemmiston ehdokkaan.

- Se tarkoittaa, että vallan tasapaino mullistuu, Valls sanoi varoitellen äärioikeiston vaarasta.

Ranskassa pelätään, että sama populistinen ja globalisaation vastainen viha, joka nosti Trumpin Valkoiseen taloon, avaa Le Penille ovet Élysée-palatsiin.

Riskeistä tietoinen Valls sanoi kuitenkin Trumpista ja Le Penistä löytyvän eroavuuksia. Trump oli valtapuolueen miljardööriehdokas, vaikkakin hänen puheensa ja ehdotuksensa olivat huolestuttavia.

Trumpia vaalivoittoon avustamassa ollut radikaalikonservatiivinen Breitbart News -uutissivusto aikoo laajentaa toimintansa Ranskaan auttaakseen Le Peniä vaalitaistelussa."

Suhteellisen lyhyestä jutusta bongatut: Äärioikeisto (x3), populismi, viha, radikaalikonservatiivinen (olisiko "äärioikeiston" toistaminen neljä kertaa jutussa ollut jo mautonta?).
 

SuperEgo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
720
Mikähän helvetti siinä on, että aina kun jotain Suomalaista esiintyy jossain ulkomailla, niin pitää repiä otsikoita :facepalm: Tällä kertaa Finlandia hymni soi Walking Deadissa.

Hurraa, Finlandia! Sibeliuksen tunnetuin sävellys soi suursuositussa zombie-sarjassa

Jean Sibeliuksen Finlandia kuullaan The Walking Dead -sarjassa


The Walking Deadin uudessa jaksossa soi Jean Sibeliuksen Finlandia
Paska kansallinen itsetunto, johon on yhä voimissaan olevan suomettumisen perinteen takia toki syytäkin.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
560
pöyristyin täysin kun iltapulun pääkirjoituksen tekijä ei tunne nykäsen saavutuksia ja tuo oman mielipiteen suomen virallisena totuutena esiin... http://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/201611252200032470_pk.shtml
Sopivasti pikkujoulukauden avaukseksi valmistui hallituksen esitys uudeksi alkoholilaiksi. Toisaalta paljastui, että alkoholiasioista vastaava ministeri oli törmäillyt Tukholmassa. Yksi lasikatto siis särkyi; aiemmin päissään ovat koikkelehtineet lähinnä miespoliitikot.

Uusi alkoholilaki on hienosäätöä entiseen - silti muutosten ennustetaan tuovan lukuisia uusia alkoholikuolemia ja lisää viinamenoja sote-sektorille. Toki verotuototkin saattavat nousta. Viina on kuitenkin ollut suomalaisessa kulttuurissa Nummisuutarin Eskosta alkaen myytti; sen haittoja vähätellään ja säädösten lieventäminen nähdään vapauden riemuvoittona.

Pirkko Mattilan ja Katja Hännisen sekoilu oli kuin tv:n pikkujoulusketsistä. Osallistuminen tilaisuuteen jännittää - siellähän kohtaa hienoja ihmisiä. Taskumatista otetaan siis rohkaisuryyppyjä vaikkapa vessassa. Kun päälle nautitaan "normaalit ruokajuomat", joudutaan hotelliin lepäämään.

Mattilan selityksistä on jo tullut klassikko: "En ole lärvejä vetänyt, én ole tanssinut pöydällä, en ole oksennellut eikä minua ole kannettu mistään". Runsaassa tunnissa ei kuulemma edes ehdi "vetää lärvejä". Vastaavia selityksiä kuullaan pikkujouluaikaan paljon niin kodeissa kuin työpaikoilla.

Tapahtuma on huomattu Ruotsin mediassa, mutta kaksikko saa varmaan kotimaassa myötätuntoa. Matti Nykänenkin nousi 11. sijalle Suurin suomalainen-äänestyksessä.

Entisajan herrasväen suunnalla puolestaan vieroksutaan "pönötystä". Sen torjumiseksi perinteikkään Suomen Kuvalehden satavuotisjuhlan osallistujat pantiinkin seisomaan - moni korkokengissä -- puheita kuuntelemaan pariksi tunniksi, jollei päässyt vajoamaan saliin raahatuille matalille sohville. Videota joutui kurkkimaan seisovan muurin lävitse. Johtoteema oli, että pitäisi päästä eroon entisistä, konservatiivisista lukijoista.

Samaan aikaan, kun pönötystä pelätään, suomalaiset tuijottavat 6.12. Linnan juhlia niin, ettei tuolloin kannata järjestää mitään muita tilaisuuksia. Kuninkaallisten häät ja ristiäiset ovat suosituimpia tv-ohjelmia. Ehkä ihmiset kaipaavat sittenkin arjen vastapainoksi joskus jotakin arvokasta ja juhlavaa? Maakunnissa sitä osataankin järjestää. Akateemiset juhlatkin ovat elpyneet Vanhan valtauksen 50-vuotispäivän lähestyessä.

Ehkä keskitie on viisainta ja antoisintakin niin alkoholin käytössä ja sen säätelyssä kuin juhlimisen muodoissa. Jopa ilo ilman viinaa on mahdollista.

JYRKI VESIKANSA
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
193
Tämä on kyllä jo melkein huonoa huumoria! Onko tuo saatana voitu tosissaan kirjoittaa???

Nico Rosberg on maailmanmestari! Historian neljäs suomalainen!

Sunnuntai 27.11.2016 klo 16.31

Nico Rosberg on F1-vuoden 2016 maailmanmestari.


Nico Rosberg on kauden 2016 F1-maailmanmestari. (EPA 7 AOP)
LUE MYÖS
Lewis Hamiltonin inhottava toiminta ei murskannut Rosbergin unelmaa: Tämä ilme kertoo kaiken

Asia varmistui kauden päätösosakilpailussa Abu Dhabissa, josta Rosberg nappasi häneltä vaaditun palkintopallisijan taktisesti kiehtovassa ja jännittävässä kilpailussa.

Lewis Hamilton voitti toki itse osakilpailun, mutta herätti huomattavasti suuremman huomion ajamalla poikkeuksellisen "hitaasti”. Britti yritti ensin peruuttaa tallikaveriaan Max Verstappenin ja Daniel Ricciardon haarukkaan. Kisan lopussa Rosbergia ahdisteli kakkossijasta tiukimmin Ferrarin Sebastian Vettel. Tosin kolmostilakin olisi riittänyt Mersu-kuskille mestaruuteen.

Red Bullien vauhti ei kuitenkaan riittäänyt Rosbergia vastaan, ja vähitellen Hamiltoninkin oli myönnettävä tappionsa. Mercedes-talli otti Yas Marinan radalla kaksoisvoiton, mutta ylivoimaisesti suuremmat juhlat olivat kakkoseksi tulleen Rosbergin puolella.

Artikkeli jatkuu ilmoituksen jälkeen
MAINONTA

inRead invented by Teads
Hänestä tulee historian neljäs suomalainen, joka on voittanut F1-sarjan maailmanmestaruuden. Nicon isä Keke Rosberg teki tärkeää pioneerityötä valloittamalla vuoden 1982 MM-tittelin, Mika Häkkinen oli maailman paras vuosina 1998 ja 1999 ja Kimi Räikkösen ainoa maailmanmestaruus irtosi 2007.

Muilla suomalaisilla ei ollut Abu Dhabissa aihetta juhlaan. Valtteri Bottas joutui keskeyttämään jo kisan alkuvaiheissa, eikä Kimi Räikkönenkään pystynyt taistelemaan palkintopallista. Lopulta Räikkönen oli kisan kuudes - sama sija irtosi suomalaiselle myös MM-sarjan loppupisteissä
 

Steakki

tymä
Liittynyt
04.11.2016
Viestejä
310
Näille iltapaskoille ja muille riittää jos kummin kaiman serkku on 1/10 suomalainen..
Aika paskaa uutisointia kyllä, sukujuuriensa puolesta 1/2 suomalainen, mutta ei ole ikinä asunutkaan suomessa eikä puhu suomea.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
560
Kyllähän tuo sinällään pitää paikkansa, eikös nicolla ollut myös suomen passi?
 

hokkis

Välituontilisensoija
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
340
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201612092200038186_ul.shtml

Kim Kardashianin muotoinen orava juuttui kaivonkanteen

"Münchenissa Saksassa punainen orava juuttui kadulla olevaan kaivonkanteen. Syynä oli se, että oravalla oli liian iso takapuoli."

Perjantai 9.12.2016 klo 09.59

Pelastusoperaatio Münchenissa kesti useita tunteja.


Orava ei päässyt irti, koska sillä oli liian iso takapuoli. (EPA)
Münchenissa Saksassa punainen orava juuttui kadulla olevaan kaivonkanteen. Syynä oli se, että oravalla oli liian iso takapuoli.

Ohikulkijat huomasivat hädässä olevan oravan ja hälyttivät apua.

Eläinten pelastuspalvelu saapui paikalle. Orava voideltiin oliiviöljyllä, jotta siitä olisi tullut liukkaampi.

Se ei auttanut, orava ei irronnut.


Oliviolle syötetään nyt joulupähkinöitä. (EPA)
Nimeksi annettiin Olivio

Siinä vaiheessa, kun paikalle saatiin eläinlääkäri tilanne oli jo kriittinen. Orava kärsi hypotermiasta.

- Sillä ei ollut enää yhtään voimia jäljellä. Sen etujalat olivat uupuneet, koska orava oli yrittänyt epätoivoisesti päästä vapaaksi, kertoo yksi pelastustyöntekijä.

Lopulta pelastajat saivat paikalle kerääntyneen yleisön avulla väännettyä kaivonkannen auki ja orava saatiin irti alakautta.

Se vietiin toipumaan eläinsuojaan. Olivioksi ristitty eläin kerää nyt voimia.

- Nyt se syö paljon joulupähkinöitä ja myös nukkuu paljon, kertoo eläinsuojelujärjestön edustaja Sabine Gallenberger The Local-uutissivustolle.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
60
ja hauska tuossa on myös tuo "lisäksi nokiaa sampoa fortumia jne" kun itse jutun lukiessa tulisi mielikuva että nuo nuuska- ja alkomahoolifirmat olis ikään kuin sivuosassa sipilän sijoituksissa :rofl:
 

Melbac

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
3 544
http://www.tekniikkatalous.fi/tyoel...-6609754?_ga=1.146816564.227239697.1425591105

Kuulosti jo niin uskomattomalle paskalle, että kukaan viitsisi elintarvikkeista halvinta lähteä muovista vääntämään, ja kusetukseksihan tuo samantien pikaisen googlehaun perusteella paljastui. Samaan "uutiseen" haksahtanut vaikka kuinka moni media ympäri maailman.

https://www.thecable.ng/no-plastic-rice-in-nigeria-say-adewole-nafdac
http://www.bbc.com/news/world-africa-38391998
Ihan oikea uutinenhan toi on?.Kiinassa lisätään noihin elintarvikkeisiin vaikka mitä.Se muovi on tainnut olla halvempaa kuin oikea riisi joten en yhtään epäilisi vaikka joku "väärentäisi" sitä riisiä. :)

https://www.thecable.ng/no-plastic-rice-in-nigeria-say-adewole-nafdac
“The following preliminary tests and results were found to be in conformity with the specification for rice: Floating — negative, cooking — normal, odour — normal, colour- off-white rice grains , moisture -13.0 , pre-ashing — normal.”

However, he encouraged all Nigerians to buy local rice, which is cheaper and healthier than the foreign ones.‎

Hyvä tapa tarkistaa että onko oikeaa riisiä.:hammer::kahvi:
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
846
Saisiko kuvat vielä vähän isompana? En oikein näe lukea tuota tekstiä.

No lähinnä se mättää, että mietin jonkin aikaa, mikä noissa hiihtoturmajutuissa on se ongelma, kun ainoastaan ne näkyivät näytöllä. Kaikilla muilla tietty on 4K, mutta itse kärvistelen FullHD:lla.
 
Liittynyt
24.11.2016
Viestejä
64
Saisiko kuvat vielä vähän isompana? En oikein näe lukea tuota tekstiä.

No lähinnä se mättää, että mietin jonkin aikaa, mikä noissa hiihtoturmajutuissa on se ongelma, kun ainoastaan ne näkyivät näytöllä. Kaikilla muilla tietty on 4K, mutta itse kärvistelen FullHD:lla.
Tuo oli ihan perus kuvakaappaus Oneplus Onella ja näkyy ihan normaalisti tässä näytöllä kokonaan ilman zoomailuja mihinkään suuntaan. :confused:
Viestiin kun laittaa "liitä kuva", niin ainakin mulla on vaihtoehtona tässä foorumilla vain "pikkukuva" tai "täysikokoinen"..onko tämä " pikkukuva" sitten parempi, joka mulle näkyy kännykässä vähän liian pienenä?

Edit: jaa sen saikin isommaksi avattua..käytän jatkossa sitä "pikkukuva" vaihtoehtoa, jos en 4k kuvia tarkoituksella postaa :tup:

Screenshot_20170223-215853.png
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
1 261
Miten ex-salibandyvalmennustausta liittyy raiskaukseen?
Keski-Suomen käräjäoikeus on tuominnut entisen salibandyvalmentajan vuodeksi ehdolliseen vankeuteen raiskauksen yrityksestä.
Ex-salibandyvalmentaja yritti raiskata naisen pensaassa – poliisi ehti väliin
Siksi, että täytyy korostaa sitä ettei raiskaaja ollut maahanmuuttaja, vaan raiskaaminen on yleistä urheilupiireissä. :dead:
Onhan noita vastaavia "urheilijat raiskaa!!!" uutisia ollut vaikka kuinka nimenomaan viimeaikoina.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
239
Lentokone laskeutui hurjannäköisesti Englantiin kovassa sivutuulessa – videota ei suositella lentopelkoisille

Kone suorittaa normaalin laskeutumisen sivutuulessa niin se on nyt IS-toimittajan mielestä niin hurjannäköistä että ei varmasti kannata katsoa jos on lentopelkoa hitusenkaan. :facepalm:

Tuossa ei koneella ole vielä edes hirveästi kulmaa, on paljon pahempiakin nähty. Lentäjä siis tekee sen mitä sen pitää juuri tehdä laskeutuessaan sivutuuleen, mutta joillekin se on ilmeisesti hurjaa.

Lentokone laskeutui hurjannäköisesti Englantiin kovassa sivutuulessa – videota ei suositella lentopelkoisille

Lentokoneen hurja laskeutuminen Leeds-Bradfordin lentokentällä Englannissa

Julkaistu: 23.2. 22:21

BRITANNIA
IS uutisoi aiemmin torstaina Hollannissa tapahtuneesta lentokoneen hurjasta laskeutumistilanteesta. Myös Britanniassa koettiin vaaran hetkiä, kun Leeds Bradfordin lentokentälle laskeutumassa ollut kone lähestyi kiitorataa poikittaisasennossa.
FlyBe:n lentokone joutui torstaina Hollannin Amsterdamin Schipholin lentokentällä vaaratilanteeseen, kun se ajautui ulos kiitotieltä laskutelineen petettyä kesken laskeutumisen. Tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä eivätkä koneen 59 matkustajaa sekä miehistön jäsentä loukkaantuneet.

Tapahtumien aikaan lentokentällä oli tuulista, ja nyt sen osuutta onnettomuuteen selvitetään.

Myös Britanniassa Leeds Bradfordin lentokentällä oli torstaina erittäin kova sivutuuli sekä sateista, mikä aikaansai hurjan näköisiä laskeutumisia lentokentälle. Tapahtumat tallentuivat myös KameraOnen julkaisemalle videolle, josta näkyy, että kone lähestyy kiitorataa poikittaisasennossa.

Koneen kapteeni onnistui suoristamaan koneen ennen renkaiden iskeytymistä kiitotien pintaan. Laskeutuminen ei ollut kuitenkaan kaikkein pehmein. Leeds Bradfordin lentokentällä nähdystä laskeutumisesta uutisoi muun muassa Daily Mail -lehti.

Arvostettu brittilehti The Telegraph kuvailee koneen laskeutumista vaaralliseksi ja sydäntä pysähdyttäväksi hetkeksi. Se suositteleekin, etteivät lentopelosta kärsivät matkustajat katsoisi laskeutumistaistelusta kuvattua videota.

Daily Mailin jutussa muistutetaan, että lentokoneen lentäjät ovat harjoitelleet muun muassa simulaattoreilla sivutuuleen laskeutumista.

Britanniassa riehuneen Doris-myrskyn takia myös esimerkiksi Lontoon Heathrow’n lentokentällä useita kymmeniä lentoja on jouduttu perumaan.

Dorista on kutsuttu brittimedioissa todelliseksi sääpommiksi. Tuulet ovat puhaltaneet jopa 40 metriä sekunnissa.
Niko Ranta
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
2 810
Voisiko joku selvittää lyhyesti, miksi tämä akka nyt vainoaa sitä Aaltoa? En lue tuon kusipään lehteä muuta kuin ehkä joskus puoli-vahingossa highista tai mikäli mielenkiintoisesta linkistä ei ole annettu spoileria.

Onko Saara Aalto siis huonoa kulttuuria, sarjassamme "Vain Elämää" ja sen "Seitsemän Kertaa" laulettu "Olen Suomalainen""Rentun Ruusu","Anna Mulle Tähtitaivas" ja "Viidestoista Yö"? Jos Saara Aalto edustaa "huonoa kulttuuria", niin miten sitten tuo Erika Vikman, joka katsoessani juuri mummolla, ilmeni että olisi lesbo (ja jota mummeli ei voinnut hyväksyä :lol: ) ja on sitten kuulemma viime aikoina Dannyyn päin. Onko Pudas sorsinut jo Vikmannin, vai edustaako hän (Vikman) sellaisenaan puolivälin tietä, hartaan musliminaisen rooliin?
 

Lallijuoppo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
6 683
Mari Pudas on pitkän linjan mokuttaja ja vihaa kaikkea mikä edustaa Suomalaisuutta. Se on näissä mokuasioissa noussut esiin monta kertaa täysin puolueellisella "uutisoinnilla". Sitä vituttaa Saara varmaan juuri syystä, kun kansa halusi sen viisuihin, eikä Pudaksen ajama intialainen raakkuja siellä sitten pärjännytkään, kun taas Saara olisi ollut melkoisen varma menestyjä.
Saaran euroviisupiisi oli ihan paska ja menestys olisi ollut ihan sama kuin mikä se olikin.

Vaikka olen Pudaksen surkeasta toimittajuudesta samaa mieltä, niin kun tuon joskus taisin lukea, niin se kauhea arvostelu oli sitä, että Saaralla ei ole yhtään omaa piisiä ja mahtaako se oikeasti sittenkään breikata, vaan päätyy jonnekin musikaalilaulajaksi.

Itse olen ihan samaa mieltä, ei ne Saaran artistiuden ongelmat edelleenkään ole mihinkään kadonneet ja kuinka monta laulajaa jonkun x-factor kiertueen jälkeen jatkaa esiintymistä ja kuinka moni katoaa samaan paikkaan mistä tulikin? Veikkaan että onnistumisprosentti ei ole kovinkaan suuri.

Oma arvaukseni on, että Saarasta ei todellakaan tule mitään uutta Celine Dionia tai edes pienenpää tähteä. Kaikki toki riippuu siitä, että mahtaako joku levy-yhtiö satsata siihen ja saa aikaiseksi parit oikeat hitit. Ei maailmalla mitään covereita laulelemalla olla kuin just ja just leivänsyrjässä kiinni. Olettaen että Saara edes taipuu siihen, että hän laulaisi muiden piisejä. Omilla piiseillä käy ihan samalla tavalla kuin Suomessakin. Kukaan ei osta sen levyjä.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
247 331
Viestejä
4 313 931
Jäsenet
72 004
Uusin jäsen
Saukka

Hinta.fi

Ylös Bottom