• Live: io-techin Tekniikkapodcast poikkeuksellisesti tänään perjantaina noin klo 15:00 alkaen. Keskustellaan viikon mielenkiintoisimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähetys YouTubessa. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>

iFixit avasi myös iPhone 14 Pro Maxin - edeltäjästä tuttu rakenne päivitetyin sisuskaluin

Diizzel

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 975

iFixit on julkaissut purkuartikkelinsa iPhone 14 Pro Maxista. Toisin kuin eilen uutisoidun iPhone 14 -perusmallin tapauksessa, Pro-mallien rakennetta ei ole uusittu, minkä myötä niiden huoltaminen on haastavampaa ja erityisesti takalasin vaihtaminen huomattavasti kalliimpaa. Puhelimen sisuksista löytyy tuore A16-järjestelmäpiiri, minkä lisäksi modeemipiiri on vaihdettu Qualcommin tuoreimpaan malliin.

Viime vuoden malleista poiketen iPhone 14 -malliston kaikista malleista on Yhdysvalloissa poistettu SIM-korttikelkka, minkä seurauksena puhelimessa on kyseisen korttipaikan kokoinen tyhjä tila, joka on vain peitetty muovikotelolla. Suomen markkinoilla SIM-korttikelkka on yhä käytössä, joten samaa tyhjää tilaa ei ole kotimaassamme myydyissä puhelimissa.

Korjattavuusarvosanaksi iPhone 14 Pro -mallit saavat 6/10, joka on viime vuodesta tuttu kuten rakennekin.

Lähde: iFixit
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
193 616
Viestejä
3 498 203
Jäsenet
62 381
Uusin jäsen
Tuke.

Hinta.fi

Ylös Bottom