• io-techin IT-alan työpaikkailmoitukset
  • Tavoita yli 200 000 tekniikasta kiinnostunutta suomalaista kuukaudessa
  • Ilmoittajalle oma käyttäjätunnus yrityksen logolla
  • Mahdollisuus kommunikoida käyttäjien kanssa ja vastata kysymyksiin viestiketjussa tai yksityisviestillä
  • Hinta: 300€ + ALV / ilmoitus (kysy tarjous useammasta ilmoituksesta)
  • Ota yhteyttä: tyo@io-tech.fi
  • Lue lisää

ICT-asiantuntija, Helsinki (Haku päättyy 05.03.2018)

Kela

Työpaikkailmoittaja
Liittynyt
17.10.2017
Viestejä
11
Kela on kehittyvä, monia haasteita ja mahdollisuuksia tarjoava ICT-alan työnantaja. Kelan ICT-palvelujen tulosyksikössä työskentelee yli 500 ammattilaista Helsingissä, Jyväskylässä ja Turussa. Tuotamme itse Kelan etuustietojärjestelmät ja niihin liittyvät tilastoinnin ja tutkimuksen järjestelmät sekä Kelan tietotekniikkapalvelut. Kelan hallinnolliset järjestelmät perustuvat valmisohjelmistoihin.

Haemme Helsinkiin ICT-yksikköön ICT-asiantuntijaa Taloushallinnon järjestelmien kehitykseen.

Toimit osana talouden ketterää kehitystiimiä ja osallistut tiimin jäsenenä muun muassa SAP-järjestelmän FI-CO sovellusalueen toiminnallisuuden kehittämiseen, ylläpitoon ja integrointiin muiden operatiivisten järjestelmien kanssa. Toivomme sinulta kokemusta ja näyttöjä talouden ICT-järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Aikaisempi SAP kokemus auttaa sinua onnistumaan tehtävässäsi. Ymmärrät ketterän kehittämisen perusperiaatteet ja kehität jatkuvasti omaa osaamistasi. Olet tarvittaessa valmis opettelemaan itsellesi uusia teknologioita. Työskentelet oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja pystyt toimimaan myös osana kehitystiimiä. Olet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan eri sidosryhmien kanssa ja kykenet tukemaan liiketoimintaa järjestelmien kehitystyössä. Kykenet arvioimaan kehitysehdotuksia ja jalostamaan niistä tarkoituksenmukaisia ja ylläpidettävyyden kannalta järkeviä ratkaisuja.

Toivomme sinulta kokemusta:

- Taloushallinnon järjestelmistä, erityisesti arvostamme SAP toiminnanohjausjärjestelmän alueella hankittua kokemusta (esim. SAP FI-CO)
- Mainframe -järjestelmistä (PL/1, java, SQL)
- Ketterästä ohjelmistokehityksestä, erityisesti Scrum- ja SAFe-menetelmistä

Katsomme eduksi:

- Avoimuuden ja yhteistyö- ja viestintätaidot
- kykyä sitoutua yhteisesti sovittuihin päämääriin.
- kokemuksen SAP SmartForms –lomakkeista, ABAP-ohjelmoinnista sekä SAS –ohjelmistoista. (esim. base SAS, SAS Enterprise Guide, SAS Data Integration Studio, SAS Management Console, SAS Visual Analytics ja SAS Cost and Profitability Management)
- Yllä mainittuihin teknologioihin tai menetelmiin liittyvät sertifikaatit

Tarjoamme työn tekemiselle joustavat puitteet, jotka mahdollistavat eri elämäntilanteiden yhteensovittamisen ja kattavat työterveyspalvelut. Systemaattinen ja monipuolinen perehdytys työhön ja kokeneiden kollegoiden tuki kuuluu asiaan. Kelan ICT panostaa vahvasti asiantuntijoidensa osaamisen kehittämiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen.

Lisätietoja antavat kehittämispäällikkö Tommi Karjalainen, p. 040 837 0650 ja suunnittelu-päällikkö Jaana Lehtimäki, p. 040 837 3096. Tommin ja Jaanan tavoitat varmimmin ti 13.2. klo 8-9 tai to 15.2 klo 15-16 ja lisäksi Jaanan tavoitat ti 20.2 klo 9-10.

- viimeinen hakupäivä 5.3.2018
- viitekoodi U0218-150

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.

Hae tehtävää
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuja
80 742
Viestejä
1 644 350
Jäsenet
36 277
Uusin jäsen
omgflow

Hinta.fi

Ylös Bottom