Hyte julkaisi LCD-lisäosan näyttävälle Y60-kotelolleen

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 788
Hyte on vielä verrattain uusi tulokas kotelomarkkinoilla. Yhdysvaltain markkinoilla aloittanut yritys on jäänyt vähälle huomiolle täkäläisissä otsikoissa, mutta sen koteloita on saatavilla myös kotimaisilta jälleenmyyjiltä.
Hyte Y60 on näyttävä lasikylkinen ja hyvän ilmankierron mahdollistava kotelo, jossa vasen lasikylki liittyy etupaneeliin viistetyn kulman kautta.


Yhtiön uusi LCD-lisäosa on suunniteltu asentumaan nimenomaan kotelon viistettyyn kulmaan, tarjoten siihen koko kulman peittävän 1920x515-resoluution LCD-paneelin. Pientä tee-se-itse-henkeäkin kuitenkin tarvitaan, sillä kiinnikkeet paneelille on 3D-tulostettava itse ainakin virallisesti, joskin tuotesivuilta löytyy myös käyttäjän linkki videoon, jossa näytetään miten sen asennus onnistuu ilman 3D-tulostettavia osia.
Näytön lisäksi pakettiin kuuluu Realtekin ohjainpiirillä varustettu piirilevy, tytärpiirilevy viidellä hallintapainikkeella sekä eDP-lattakaapeli piirilevyltä näytölle, virtakaapeli ja HDMI-kaapeli kuvan viemiseksi näytönohjaimelta piirilevylle.

Y60 LCD DIY Kit -paketin hinta on yhtiön verkkokaupassa 120 dollaria. Sitä ei toistaiseksi löydy suomalaisten Hyten jälleenmyyjien valikoimista.

Lähteet: HYTE launches an LCD DIY kit for their Y60 PC case, Y60 LCD DIY Kit : HYTE
 
Liittynyt
16.11.2021
Viestejä
32
Harmi että en omista 3d tulostinta, olisi muuten ollut jo tilauksessa..
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
199 252
Viestejä
3 578 326
Jäsenet
63 357
Uusin jäsen
peky

Hinta.fi

Ylös Bottom