HyperX:n ensimmäinen oma 60 % mekaaninen näppäimistö myyntiin Pohjoismaissa

Diizzel

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
29.10.2016
Viestejä
1 105


Juha Kokkonen kirjoitti uutisen/artikkelin:
HyperX on julkaissut Alloy-näppäimistösarjaansa täydentävän Alloy Origins 60 -näppäimistön. Kyseessä on yrityksen ensimmäinen oma 60 %:n kokoluokkaan sijoittuva näppäimistö. Aiemmin HyperX on toteuttanut Duckyn kanssa yhteistyössä HyperX x Ducky One 2 Mini -mallin, joka kävi vajaa vuosi sitten myös io-techin videokokeilussa.

Uutuusnäppäimistö on varustettu alumiinirungolla ja HyperX:n omilla lineaarisilla punaisilla kytkimillä, joiden yhteydessä on RGB-valaistus. Lineaaristen kytkinten kytkeytymisvoimakkuus on 45 grammaa, kytkeytymissyvyys 1,8 mm ja pohjaussyvyys 3,8 mm. Niille luvataan 80 miljoonan painalluksen elinikä.

Alloy Origins 60 tukee NKRO:ta, eli kaikkien näppäinten painalluksen samanaikaista rekisteröintiä. Näppäinhatut on valmistettu laadukkaasta PBT-muovista kaksoisruiskuvalutekniikalla. Pohjan koroketassut mahdollistavat näppäimistön säätämisen 3, 7 ja 11 asteen kulmaan. 1,8-metrinen USB-kaapeli on irrotettavaa mallia ja käyttää näppäimistön päässä Type-C-liitintä.

Näppäimistö tulee myyntiin 22. maaliskuuta 119,99 euron suositushintaan. Näppäimistöön on saatavilla pohjoismaalainen ISO-Nordic -näppäinasettelu.

Lähde: HyperX

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
96
Robocock kirjoitti uutisen, missä Fiidzelin aivot ottivat lomaa. Minkälainen singulariteetti siellä io-techissa oikein vallitsee?
 

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
17 946
Robocock kirjoitti uutisen, missä Fiidzelin aivot ottivat lomaa. Minkälainen singulariteetti siellä io-techissa oikein vallitsee?
Singulariteetistamme riippumatta tässä kävi niin, että Oskari kirjoitti ensin lyhyen, mutta todettiin että pistetäänkin etusivulle, jolloin Juha kirjoitti uuden etusivun uutisen ja liitti tämän alkuperäisen lyhyen uutisen ketjun sen kommenttiketjuksi.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
358
Tämäkin vois olla kiinnostavampi, jos sais hot-swap kannoilla.

Toisaalta, perus pelaajia tuskin sellanen ees kiinnostaa, enemmänkin hifistien hommaa vaihdella kytkimiä toiseen.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
154 669
Viestejä
2 911 701
Jäsenet
55 331
Uusin jäsen
j.t.k

Hinta.fi

Ylös Bottom