Hylätyt autot valtaavat parkkipaikan

Viestiketju alueella 'Autot ja liikenne' , aloittaja Vladimir Putin, 03.11.2017.

 1. Vladimir Putin

  Vladimir Putin

  Viestejä:
  61
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jahas, näitä kertyy jo vauhdikkaasti. Hienoin tuossa on vuoden hylättynä ollut virolainen 7-sarjan bemmi, josta tänään tai yöllä viety alumiinivanteet. Kilpiäkään ei enää ole ja ikkuna rikki.

  Sitten löytyy Volvo, joka on ihan ehjä, mutta ilman kilpiä seisoo jo toista vuotta.

  Golffi, renkaat puhki ja helmat roikkuu, sisältä yllättävän siisti, vain edessä kilvet.

  Monkeyn runko ketjulla puussa kiinni.

  Mitä teiltä löytyy ikkunan alta?

  Parkkipaikalta ei löydy tietysti mitään merkkiä esim. 24h tai edes P-merkkiä, mutta on siis 2000-luvun rivitalon parkkipaikka.

  Kenen vastuulla autot on? Kunta ei ole vieläkään hinannut autoja pois, vaikka naapurin kanssa ollaan soiteltu moneen kertaan.
   
 2. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  673
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Maanomistajan vastuulla tuo hävittäminen?
  Yhden tutun maille oli jätetty yksi auto romuttumaan ja ihmetteli kanssa miten sen hävittää (maaseudulla). Oli jostain saanut vinkin että hinaa sen yleisen tien reunaan jolloin se on liikenneviraston murhe.
   
 3. Sotanorsu

  Sotanorsu

  Viestejä:
  65
  Rekisteröitynyt:
  24.05.2017
  Onko autot sellaisessa kunnossa että niistä voisi rahaa saada? Käsittääkseni yksityisalueelle hylätyt autot ovat alueen omistajan "vastuulla/riesana". Joltain viranomaiselta vahvistusta asiaan ja myy osina pois jossei kukaan sitä kaipaile.
   
 4. Turbolaturi

  Turbolaturi BANNATTU BANNED Tukijäsen

  Viestejä:
  4 894
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Soitat jonkun yksityisen romu ukon paikalle viemään ne pois ja saat siitä vielä ~50€/auto rahaa :greedy:
   
 5. Myrkky

  Myrkky

  Viestejä:
  3 943
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jopa omalla pihalla ollut yksi kilvetön auto aiheutti sen että tuli joku kaupungin muistutuslappu että kilvetön romu siirrettävä pois pvm xxx mennessä. No talvi tuli ja silloin oli vielä luntakin, joten hautasin koko romun lumella niin ettei siitä näkynyt mitään. Naapurikin vähän auttoi ja traktorilla kippasi lisää lunta päälle niin että meni pitkälle kevääseen ennenkuin se alkoi sulamaan näkyviin.
  Sitten roju siirrettiin pajalle ja purettiin jatkokäyttöön, eli kilpailuun...

  Oli toki naapurillakin raato pihalla myöhemmin ja pidemmän aikaa, siitä ei tullut mitään sanomista, paitsi eukoltaan, että nyt se raato vittuun siitä.

  Kaverin isä taas joka hamstaa autoja pihalleen enemmän tai vähemmän, laitteli talteen jääneitä kilpiä autoihin mitkä oli lähinnä romuttamokamaa, ei tullut valituksia kunhan edes joku kilpi oli ja autot suht ehjän näköisiä.

  Näin siis okt pihoilla mitkä ei ole mitenkään suuremman yleisön nähtävillä tai haittana. Ymmärrän toki jos kerrostalon, rivarin pihalla alkaa olla raatoja mitkä on muiden haittana.
   
 6. etrade

  etrade BANNATTU BANNED

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Eikai se Suomen viranomaisille kuulu, mitä Venäjällä tapahtuu?

  Ota itteäs niskasta kiinni.
   
  Kuspho tykkää tästä.
 7. Vladimir Putin

  Vladimir Putin

  Viestejä:
  61
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Hmm, ei tiedetä alueen omistajaa. Kävin äsken peittämässä tuon bemmin ikkunan muovipussilla (ettei vaan homehdu tjsp.) ja nahkapenkit ovat aika nätit. Sais partsille hienot penkit, uskallanko käydä ruuvaamassa? :D Puisto vieressä, niin joku saattaa soittaa maijat, tosin auto oli seissyt sen tyhjillä renkaillaan vuoden ja nyt meni vanteetkin.
   
  asentaja tykkää tästä.
 8. Lumimies

  Lumimies

  Viestejä:
  673
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Maanmittauslaitos/kunnan rakennusvirastolta luulisi saavan tietää kuka omistaa tontin.
   
 9. arska638

  arska638

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kokemuksia Oulusta:
  Omassa asuinlähiössä ei ns. puistopysäköinti kiinnosta ketään, vaikka se oikeasti haittaa mm. katujen talvikunnossapitoa. Toisella puolella kaupunkia eräässä lähiössä ilmeisesti asuu joku kunnon kotipoliisi tai sitten kaupungin pysäköinninvalvonnan edustaja, ja siitä "pikavoittojen" laputtamisesta saatiin aikoinaan jopa paikallislehteen juttu.
   
  Viimeksi muokattu: 04.11.2017
 10. Nerkoon

  Nerkoon Se ainoa oikea Platinum-jäsen

  Viestejä:
  3 113
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuossa parkkipaikalla on yksi BMW jota ei ole siirretty niin pitkään aikaan, että sen päällä ja alla kasvaa jo joko levää tai sammalta eli alkaa kohta olla sopiva viherpiiperön autoksi. Renkaatkin näyttävät siltä, että paineet alkavat olla lopussa.
   
 11. Asmola

  Asmola Molander Ylläpidon jäsen Team Apex Legends RTX ON Team H2O

  Viestejä:
  2 521
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Täysin turha viesti, jatkossa nämä pois.
   
 12. Bapsu

  Bapsu

  Viestejä:
  1 115
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Mitenkäs auton hylkäytyneisyys jos se on kilvissä? Ei kai kukaan kilpiä turhaan pois ota jos sen jälkeen kaupunki kolistelee ovella auton säilönnästä.

  Itsekin miettinyt monesti harrasteautolle varaosa auton hankintaa, homma vähän kaatunut siihen, että raatoa pitäisi säilöä julkisella parkkiksella. Toki ei varmaan mitään epäilyksiä heräisi kun pitäisi auton kilvissä ja liikuntakykyisenä, siirtelisi aina sillontällön ruudusta toiseen...
   
 13. Pyrres

  Pyrres

  Viestejä:
  955
  Rekisteröitynyt:
  18.07.2017
  Kyllä nuo huomaa aika helposti vaikka liikkuisikin. Tosin jos kilvissä vakuutukset maksettu jne niin siinäpähän ulisee jos tuo nyt ei ole millään parkkiksella missä on jo muutenkin vähän paikkoja ja jatkuva pula niistä.
   
 14. Bapsu

  Bapsu

  Viestejä:
  1 115
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Huomaahan sen mutta juridinen puoli on erikseen. Kyllähän se vakuutksissa on sitten olisi mutta ottaa pois käytöstä niin ei maksa mitään.

  Tolla parkkiksella säilötään talvisin asuntovaunujakin eikä mikään kovin ruuhkainen paikka... joku cordoba siinä oli vuoden päivät hylättynä kunnes hävisi.