Huawei P10:n ja mahdollisesti myös P10 Plussan pressikuvat vuosivat nettiin

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 388


Vuotaneet kuvat ovat peräisin eri tahoilta. P10 Plussan kuvien takana on kiinalainen MyDrivers-sivusto, kun taasen P10-perusmallin kuvien takana on Twitterin luottovuotaja Evan Blass.

Blassin julkaisemassa kuvassa P10 esiintyy kolmessa eri värissä - sinisenä, kullanvärisenä ja vihreänä. Huawei kiusoitteli maanantaina Twitterissä julkaisemassaan gif-animaatiossa varsin selkokielisesti tulevan P10-puhelimen värivaihtoehdoilla, jotka olivat samoja kuin nyt nähdyssä kuvassa.

Kuvasta voi myös havaita, että muotoilussa on tapahtunut lähinnä maltillinen kehitysaskel P9:ään nähden. Takakuori on edelleen metallia ja kaksoiskamera sijaitsee ylälaidassa lasikaistaleen takana. Puhelimen kulmien muotoilu on kuitenkin aiempaa pyöristetympää, takakuoren alareunan antenniraita seuraa nyt puhelimen muotoja ja sormenjälkitunnistin on siirretty takakuoresta näytön alapuolelle.[gallery link="file" ids="2925,2926,2927"]

Myös MyDriversin julkaisemat kuvat ovat laadukkaan näköisiä renderöintejä, mutta kiinankielisen lähteen osittaisen kielimuurin takia niiden aitoudesta ei ole aivan täyttä varmuutta. Kannattaa siis jättää pieni varaus sille, että kyseessä on jonkin kiinalaisen tahon tekemät epäviralliset konseptikuvat. Kuvia on kaikkiaan neljä ja niissä kolmeilee P10 Plussan musta versio. Laitteen yksityiskohdissa, kuten sormenjälkitunnistimen sijainnissa sekä muodossa ja salamavalon muodossa on havaittavissa pieniä eroja aiemmin vuotaneisiin kuviin nähden.

Kuten huhut ovat jo aiemmin paljastaneet, Plus-version näytön reunat ovat kaarevaa mallia. Näytön reunojen kaareva osa näyttää nyt vuotaneiden kuvien perusteella selvästi suuremmalta, kuin hiljattain io-techissäkin testatussa Mate 9 Prossa. Toisin kuin P10-perusmallissa, sormenjälkitunnistin näyttäisi sijaitsevan Huaweille perinteisellä paikalla puhelimen takakuoressa. Kuvat paljastavat myös P10 Plussan alapäädyssä sijaitsevan kuulokeliitännän.

Huawei julkistaa P10 -puhelimensa MWC-tapahtuman ennakkotilaisuudessa Barcelonassa 26. helmikuuta.

Lähteet: Twitter, MyDrivers

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
145
Ei tämä mikään Honor ole. Viitaten siis viimeiseen lauseeseen. Itse puhelinta saattaisin vaikka harkitakin, koska ovat siirtäneet sormenjälkitunnistimen oikeaan paikkaan. :tup:
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Premium-jäsen
S Y N T H W A V E
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 120
Melkoista soutamista ja huopaamista tuon sormenjälkitunnistimen kanssa. Mutta ehkä se on hyvä hakea kulloiseenkin tilanteeseen paras ratkaisu, vaikka yhtenäinen linja kärsisikin.
 

AlexKrycek

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
19
Tosi näyttävän näköinen puhelin noiden perusteella, tuo musta varsinkin. Harmi että tuli juur ostettua Honor8, niin ei viitti ihan heti vaihtaa :itku:
 

Testostenori

Filter Coffee, Not People
Liittynyt
20.10.2016
Viestejä
351
Vuotojen perusteella en kyllä P9stä taida vaihtaa. Muutenkin jotenkin tuntuu, että puhelimet samaa tylsää julkaisusta toiseen, eikä oikeen mitään mielenkiintosta uutta tullut aikoihin.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 970
Viestejä
4 190 699
Jäsenet
70 836
Uusin jäsen
skh

Hinta.fi

Ylös Bottom