Huawei Mate 20 esiintyy XDA Developersin renderöinneissä

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Juha Kokkonen, 21.08.2018.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 270
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  mate-20-xda.jpg

  XDA Developers -sivusto on julkaissut renderöintejä Huawein syksyllä julkaistavasta Mate 20 -huippumallista. Sivuston mukaan renderöinnit perustuvat kuviin, jotka he olivat saaneet käsiinsä Mate 20:n engineering samplesta. Sivustolla ei ole tietoa laitteen mitoista, painikkeiden ja liitäntöjen tarkasta sijainnista sekä takakuoren tarkasta asettelusta.

  Puhelimen etupuolella näytön yläreunassa on vain pieni lovi, johon on sijoitettu etukamera. Näytön alapuolella ei ole sormenjälkitunnistinta, joten se on sijoitettu joko takakuoreen tai näyttöpaneelin alle Mate RS -mallin tapaan. Laitteen varustukseen kuuluu myös stereokaiuttimet ja 3,5 mm ääniliitäntä. Takakuoressa kolmoiskamera on sijoitettu pyöristetyn neliön muotoiseen kehykseen, mutta kyseessä ei välttämättä ole tuotantomallista löytyvä ratkaisu.

  Viimeisimpien huhujen mukaan Mate 20:n teknisiin tietoihin kuuluu 6,3-tuumainen AMOLED-näyttö, Kirin 980 -järjestelmäpiiri, 6 Gt RAM-muistia, 128 Gt tallennustilaa, kolmoistakakamera, 4200 mAh akku sekä langaton lataus.

  Lähde: This is the Huawei Mate 20 with a waterdrop notch and triple rear cameras