Huawei huijausviesti. (Edit. väärä hälytys)

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet, tabletit, älykellot ja muu mobiili' , aloittaja Madhatter, 23.01.2018.

 1. Madhatter

  Madhatter

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  03.06.2017
  Sain äsken epämääräisestä numerosta (+852 6450 6503) viestin jossa ilmoitettiin jotakuinkin näin "Huawei ID-tilisi siirtyy Aspielegelille 23.2, joka on Huawein yhteistyökumppani pohjois-Irlannissa. lisätietoja osoiteesta (tässä oli epämääräinen goo.gl-linkki)

  Onko muille tullut näitä?
   
 2. eximia

  eximia

  Viestejä:
  4
  Rekisteröitynyt:
  28.06.2017
  Kyllä, sama viesti tuli itelle kans.
   
 3. Sonic Empire

  Sonic Empire

  Viestejä:
  313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mikä viestistä tekee huijauksen? Eikös Huawei ole siirtämässä palvelimiaan Irlantiin, näin olib lukenut jostain.
   
 4. Juha Uotila

  Juha Uotila Mobiilimiäs vol.2 Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  2 076
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tuo on ihan asiaan kuuluva viesti, koska Huawein datapalvelut siirtyvät tuon heidän "sisaryhtiön" hoiviin. Sama viesti tuli ainakin itselle sähköpostilla oisko pari viikkoa sitten.
   
 5. Madhatter

  Madhatter

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  03.06.2017
  Voi ollakin, hämmensi vaan ajankohta, klo 00.05 kun tuo viesti tuli, viestin epämääräisyys ja tosiaan noita goo.gl-alkuisia linkkejä en avaa ihan periaatteesta muutenkaan, varsinkaan mobiililla. Jos sulla on jotain dataa heittää tuosta palvelinten siirtymisestä, niin kovin kiinnostaisi. Jokatapauksessa vähän vielä aion foliohattuilla asian suhteen.
   
 6. Madhatter

  Madhatter

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  03.06.2017
  Itse en moista sähköpostia ole saanut, vaikkakin osoitteeni heillä kyllä on tiedossa. Eniten mua ihmetyttää tässä tuo puh. nro ja se että asian tiimoilta ei löydy mitään infoa, jos tämä on heidän tapansa hoitaa ilmoittaminen niin isoa miinusta siitä.
   
 7. Sonic Empire

  Sonic Empire

  Viestejä:
  313
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  +852 on Hong Kongin suuntanumero.
   
 8. Madhatter

  Madhatter

  Viestejä:
  26
  Rekisteröitynyt:
  03.06.2017
  Tiedän, voisi olettaa että kun noilla on suomessa toimipiste, niin vastaavat yhteydenotot hoidettaisiin maakohtaisesti. Anyway, näyttäisi että kyseessä on huijauksen sijaan vaan paskasti toteutettu ilmoitus. Tämä siis joutaa lukkoon/poistoon.
   
 9. code.666.

  code.666.

  Viestejä:
  172
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Hyvä Huawein asiakas

  Huawei-konsernin organisaatiomuutosten vuoksi kaikki Huawei Mobile Servicesin (aiemmin pilvipalvelut) käyttösopimukset siirtyvät Huawei Technologies Deutschland GmbH:lta Aspiegel Limitedille, joka on Huawein tytäryhtiö Irlannissa. Tällaisia palveluita ovat esimerkiksi Huawei ID, Cloud, HiGame ja Teemat.

  Aspiegel Limited vastaa Huawei Consumer Business Groupin digitaalisen sisällön ja kuluttajien mobiilipalveluiden hallinnasta ja koordinoinnista kansainvälisesti Manner-Kiinan ulkopuolella. Muutoksen yhteydessä käyttösopimuksesi siirtyvät Aspiegelille.

  Muutoksen yhteydessä ei siirretä tietoja järjestelmästä tai maasta toiseen. Tietosi pysyvät palvelinkeskuksissa Saksassa, ja niiden suojaus pysyy yhtä vahvana. Aspiegel on käsiteltyjen henkilötietojen uusi rekisterinpitäjä mobiilipalveluiden osalta.

  Huawei suhtautuu kuluttajan- ja tietosuojaa koskeviin sitoumuksiinsa ja velvoitteisiinsa vakavasti, eikä tämä muutos heikennä oikeuksiasi millään tavalla.

  Muutos tapahtuu 23.2.2018. Jos et halua siirtää käyttösopimuksiasi Aspiegelille, voit kieltäytyä poistamalla Huawei ID -tilisi ennen tätä.

  Jos kieltäydyt, Huawei ID-, HiGame-, Teemat- ja Huawei Mobile Cloud -tietosi (kuten Cloudiin synkronoidut ja varmuuskopioidut kuvat, yhteystiedot ja tiedostot) poistetaan. Niitä ei voi palauttaa, vaikka loisit uuden Huawei ID:n. Et voi myöskään käyttää mobiilipalveluitamme ennen kuin luot uuden Huawei ID:n.

  Lisätietoja siirrosta ja siitä kieltäytymisestä on verkkosivustollamme osoitteessa Aspiegel.

  Ystävällisin terveisin

  Huawei Technologies Deutschland GmbH

  EDIT: Mutta joo, oli harvinaisen paskasti hoidettu tiedotus. Sain kyllä tuon s-postin ja luinkin sen läpi, mutta tekstiviestin saatuani kyllä hetki kesti ennenkuin yhdistin sen tähän viestiin.
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2018
  Madhatter tykkää tästä.