Honor Magic V2/V3 käyttökokemukset

dun

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 083
Kokemuksia Xperia käyttäjän näkökulmasta, kun 10 vuotinen taival Sonyjen kanssa näytti päättyvän kesäkuussa (viimeisin puhelin joka itsellä oli on Xperia 5 iii).

+ Saman kokoinen
+ Kaksi näyttöä
+ Kamera parempi ainakin automaattikuvauksella.
+ Yhtä paksu kuin vanha puhelin, fyysisesti saman kokoinen siis ja parempi akunkesto.

- Ei vesiroiskeiden tai pölyn kestoa (ip luokitusta).
- Ei 3.5mm plugaria kuulokkeille.
- Ei sd-korttipaikkaa

Edit: 2 kk käyttöä sisätiloissa ilman tiputtelua ja tämä päätti ottaa siipeensä ja sisäinen näyttö näyttää hajonneen niin että ylös tulee pitkä kirkas palkki. Puhelin vain sunnuntai aamulla avataessa lehteä yhtäkkiä läväytti palkin näkyviin ja oikeassa yläkulmassa vilkkuu taustavalo hieman.

Nyt on otettu usb3 kotelossa olevalle nvme levylle varmuuskopiot puhelimesta (n. 200gigaa näytti backup kooksi), sitten aletaankin ihemtellä miten DNA:lle saa toimitettua takuuhuoltoonja katsotaan minkälainen seikkailu siitä tulee. Mutta olisin toivonut että kestäisi jo nämä taittuvat näytöt kun ollaan jo monta vuotta tehty näitä. Toivottavasti puhelin toimii tulevaisuudessa ongelmista ja tämä olisi vain yksittäinen haitta. Muuten puhelin on todella mukava käyttää.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
02.11.2017
Viestejä
352
Korjataan sen verran, että ei ole virallista IP-luokitusta( V3 onkin siten IPx8) mutta on roiskevesikestävä( testejäkin on joku tehnyt mutta en tähän hätään löydä).
Plugia ei ole oikeastaan missään ns lippulaivatuotteessa enää muillakaan, ja oppi tuota vailla olemaan jo Samppojen aikaan vuosia sitten niin ei maailma siihen kaadu.
Muistikorttipaikkakin tuntuu puuttuvan lähes kaikista itseäni kiinnostavista puhelimista ja se on outo valinta kun tilantarve on hallittavissa. V2:ssa ehkä paksuus on ohuutta mutta Sampan Foldeissa olisi tilaa korttipaikalle.
Kamera on surkeampi kuin Sampoissa oli, joten minulle on yllätys Sonyn olevan vielä huonompia.

Itselle Fold 6 oli suuri pettymys sillä V2 nosti riman korkealle.

takuun suhteen ei pitäisi olla isoja ongelmia; Puhelin liikkeeseen ja nouto takaisin kuukauden kuluttua. Omastani tosin meni vain kalvo mutta silti vaihtoivat koko näytön.
 

dun

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 083
Heh, jopas oli kokemus tuo DNA:n takuuhuoltoon toimittaminen.

* Puhelimelle luvattu 36kk takuu, mutta kyseinen takuu ei kuulemma kata näytön vikoja. Lähetin sen joka tapauksessa huoltoon.

Seuraavaksi asiakaspalvelija kysyi pokkana puhelimen turvakoodia. Tarkistin, ettei hän vaan jostain lumman syystä halunnut ehkä sim-kortin pin-koodia, mutta ei. Halusi puhelimen lukituksen auki. Totesin, että ei tule onnistumaan.

Pistin kyselyä DNA!lle, että mitäs mitäs...

Seuraavaksi katsotaan minkälainen vastaus tulee huollosta ja joudunko maksamaan 50€ korvauksen "aiheettomasta" dna:n vaivaamisesta...
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 048
Syssyllä toivottavasti v3 julkaistaan euroopassa, pitää toivoa että oikea saatavuus olisi nopeammin kuin v2 jolla meni vielä 6kk eu launchista. Hyvin nopeasti v2 sai jo kuitenkin tonnin pintaan ja v3 kyllä vakuuttaa raudalla kovin.
 

dun

Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 083
No niin, sain puhelimen maanantaina takaisin.

Ruudun vaihto 1134€, ei kuulu takuuseen 1299€ puhelimessa. Puuh, no onneksi sain Honorin supporttiin yhteyden ja hetken heidän kanssaan juteltuani (tähän menessä Resete ja Dna pesivät kätensä koko asiasta), he sanoivat että meneekin takuuseen ja sitten sain korjauksen tehtyä.

Syynä oli se että ilmeisesti pieni murunen oli jäänyt illalla kun olin sulkenut ruudun kiinni kun menin nukkumaan ja rikkonut näytön. En sitä koko murusta nähnyt, mutta huollossa olivat sen nähneet. Puuh, ja minä olen käsitellyt tätä tosi varovaisesti ja hommannyt kaikki kotelot ja panssarilasit mitä saatavilla (sisänäyttöön ei ole panssarilasia).

Olkaahan varovaisia jos ostelette näitä taittuvanäyttöisiä, koska takuut ei meinaa näköjään yhtään mitään näissä. Se ei ainakaan DNA:lla kata yhtään mitään. Pahoittelut toki on ilmaiset ja kuuluu takuun piiriin.
 
Liittynyt
08.01.2023
Viestejä
2 347
Menee vähän offtopic mutta mulla oli ihan vastaavanlainen keissi OnePlus Openin kanssa syksyllä.

Yhtenä aamuna heräsin ja avasin luurin niin alareunassa saranasta luurin oikeaan laitaan sisänäytössä musta piste josta koko puolileveydeltä musta "viiva". Saranan kohdilla näkyi selkeästi laitteen sisäpuolella oleva kohouma eli jotain sinne sisälle oli mennyt ja puhkonut sitten näyttöpaneelin sieltä alapuolelta.

Vein mCarelle joka silloin oli ainaoa onePlus huolto suomessa, parin päivän päästä tuli viestiä että näytön vauriot eivät kuulu takuuseen ja hintaa olisi tullut 1100e sisänäytön korjaamisesta. Joutui tuolloin kyllä tappelemaan ja olemaan suoraan suomen oneplussaan yhteydessä ja sieltä olikin "juuri saatu uudet huolto-ohjeet" jossa nämä sisänäytön sisältäpäin tapahtuvat rikkoutumiset kuuluikin takuuseen.

Tämä tuntuu siis olevan ihan yleistä näiden osalta, että valmistaja pesee näissä kädet suoraan. Eli kannattaa olla sellainen kotivakuutus/matkavakuutus jonne nämä saa sitten pahimmassa tapauksessa tungettua. Suomessa taitaa tosin melkein kaikkiin peruskotivakuutuksiin kuulua tälläiset, toisin kuin monissa muissa maissa jossa kaikelle pitää ottaa "erillinen vakuutus".
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 048
Kävin tuota v2 räpläämässä, olihan se kyllä hienon oloinen puhelin. Pitää varmaan odotella se launch+5kk että v3 hinta putoaa samalla lailla kuin v2, pitänee joku pätevä vakuutus myös ottaa tätä threadia lukeneena.
 
Liittynyt
08.01.2023
Viestejä
2 347
Kävin tuota v2 räpläämässä, olihan se kyllä hienon oloinen puhelin. Pitää varmaan odotella se launch+5kk että v3 hinta putoaa samalla lailla kuin v2, pitänee joku pätevä vakuutus myös ottaa tätä threadia lukeneena.
Eiköhän ruosta ole heti julkaisussa se 400-500€ pois hinnasta. Softahan tässä on se paskin asia ja tuki taitaa olla nykymittapuulla heikko.

Uutta vakuutusta tuskin tarvitset jos on tarpeeksi kattava koti- ja matkavakuutus
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
251 590
Viestejä
4 382 678
Jäsenet
72 786
Uusin jäsen
Marko Peltonen

Hinta.fi

Ylös Bottom