HMD Globalin ensimmäinen älypuhelin omalla brändillä renderöintivuodossa

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 515


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
HMD Global omistaa tällä hetkellä oikeudet Nokia-merkkiin mm. älypuhelimissa. Hiljattain on kuitenkin tullut esiin viitteitä, että yhtiö olisi jättämässä Nokia-brändiä taakseen ainakin älypuhelinten osalta ja nyt 91mobiles on saanut käsiinsä renderöintejä yhtiön ensimmäisestä HMD-brändätystä puhelimesta.

HMD Globalin ensimmäinen sen omaa HMD-brändiä kantava puhelin ei ainakaan renderöintivuodon perusteella tule säväyttämään omaperäisyydellään. Puhelimen etupuolella näkyy näytön läpi lyöty etukamera keskellä ylälaitaa, takapuolella suorakaiteen muotoinen kamerasaareke pyöristetyin kulmin. Kamerasaarekkeesta löytyy kaksi sensoria sekä LED-salama. HMD:n uusi logo löytyy keskeltä takakantta.

Renderöinti ei luonnollisesti kerro puhelimen ominaisuuksista vielä paljoakaan, mutta ennakkotietojen ja tiettyjen elementtien perusteella kyse on todennäköisimmin keskiluokan tai edullisen pään puhelimesta. Tämän puolesta puhuu ainakin näyttö, jonka reunuksia ei voi haukkua markkinoiden ohuinta päätä haastaviksi, sekä koko takakannen yleisilme. Puuttuvat antenniraidat viittaavat muovirakenteeseen, joka ainakin kuvassa on mattamusta teksturoidulla pinnalla.

91mobilesin tietojen mukaan HMD tulisi julkaisemaan ensimmäisen omalla nimellään myytävän älypuhelimen Intiassa viimeistään huhtikuussa. Nokia-brändättyjen älypuhelinten jatko roikkuu tällä hetkellä ilmassa, mutta ainakin ”klassikko-Nokioiden” uusiomalleja on tiettävästi luvassa HMD:ltä vähintään vuoteen 2026 asti vaikka älypuhelimet jäisivätkin taakse.

Lähde: 91mobiles

Linkki alkuperäiseen juttuun
 

RageTech

Powered by
Liittynyt
20.12.2016
Viestejä
365
Geneerinen Chinaphone siis aikalailla luvassa. Ainoa design on euroopassa toteutettu HyperDuperMobile logo. Maksaako Nokia brändi liikaa ja "entisetkään" Chinaphone mallit ei kata kuluja.
 

Marti77

Team H2O
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
4 418
Ehkä saavat HMD mallit järkevämmin hinnoiteltu mitä Nokia mallit kun niissä usein julkaisuhinnat pilasi puhelimen.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 108
Viestejä
4 184 813
Jäsenet
70 700
Uusin jäsen
0WK

Hinta.fi

Ylös Bottom