Hiljainen näppis + hiiri pelaamiseen

Liittynyt
07.05.2018
Viestejä
22
Tällä hetkellä käytössä on HyperX:n peruspelinäppis MX Redeillä ja o-renkailla, ja Logitechin G502 hiirenä.

Eikä näissä ei noin muuten vikaa ole, mutta näin koronan aikaan kliksuttelu alkaa harmittamaan muita perheenjäseniä etenkin iltaisin.

Siispä, olisiko ehdottaa vaihtoehtoehtoja? Käy molemmat, sekä iltakäyttöön omat oheislaitteet tai sitten kokonaan kaluston vaihto. Oikeastaan ainoat vaatimukset hiljaisuuden lisäksi ovat pelikelpoisuus ja kahden rivin enter.

Muutamia aatoksia itseltä:
  • MX silent red näppis kiinnostaisi, mutta saatavuus on rajoittunut vain tiettyihin malleihin. Niiden naksuttelun kovuudesta ei ole käsitystä.
  • Lineaariset silent kytkimet ovat konseptina kiinnostavia mutta muuten täysi kysymysmerkki.
  • Logitechillä olisi toimistokäyttöön clickless / silent hiiriä, mutta paperilla niillä on aika alhainen DPI ja joissain arvosteluissa on valitettu ettei tämän vuoksi käy pelaamiseen.
  • Mekaanisten kytkinten hifistelyt on myös mahdollista. Aikalailla samalla kun pistää nuo o-renkaat voi tehdä myös muita modaustoimenpiteitä.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 049
Sen verran voin sanoa että noi MX red silentit ovat samaa luokkaa kuin ne orkkis MX red o-renkaiden kanssa. Oli tuollainen corsair K70 LUX MX silenteilla ja sen jälkeen MX red näppis normaaleilla redeillä ja siihen laitoin kiina o-renkaat niin en paljoa huomannut eroa äänessä. Tosin tästä jo pari vuotta aikaa.
Tämä nykyinen K70 mx brown näppis odottaa vielä o-renkaita saapuvaksi kun olen saanut jo useamman kommentin tämän äänekkyydestä mutta noilla aiemmilla ei tullut valitusta.
 
Liittynyt
07.05.2018
Viestejä
22
Kiitos tiedosta, pitää varmaan harkita sitten yönäppikseksi jotain saksimekanismilla olevaa, tmv.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
89 974
Viestejä
1 839 867
Jäsenet
39 130
Uusin jäsen
Nikolail

Hinta.fi

Ylös Bottom