Helppokäyttöinen mikroaaltouuni

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja kodinkoneet' , aloittaja Tommy Goldfish, 10.07.2018.

 1. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  2 593
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Eli haussa mökille mikro joka ei tarvitse mitään muuta toimintoja kuin ajastimen josta nopeasti pyöräytetään sopiva aika minkä romut on uunissa. Tehonsäädölle ei tarvetta, kiertoilmauunille ei tarvetta, äänekkäälle "ruoka on lämmintä"-sumutorvelle ei tarvetta, äänetön on parempi kun monesti porukkaa nukkuu vaihteleviin aikoihin naapurihuoneessa. Unelmalaitteessa olisi 1 pyöritettävä rulla josta säädetään aika jonka näkee digitaalisena näytöstä ja kahva josta avataan ovi, ei muuta. Onko näitä vielä ja pääseekö jossain testaamaan?

  Edellinen mikro tuli ostettua testaamatta ja paskan möivät. Järjettömän kovat ja pitkät piippaukset loppuun ja täysin epälooginen käyttöliittymä turhilla toiminnoilla. Joka kerta saa selostaa pitkään miten sen saa toimintaan kun joku muu koittaa sitä käyttää. Monitoimisäädin, hrrr...

  Olen valmis maksamaan ainakin triplasti jos lisäominaisuudet on osattu jättää pois ja voin vielä tarjota myyjäliikkeelle oluet lähimmällä terassilla sen lisäksi :p
   
 2. Carlos

  Carlos

  Viestejä:
  647
  Rekisteröitynyt:
  10.07.2017
  Ainakin omassa samsungin mikrossa on lisätoimintojen lisäksi yksi käyttöä helpottava ominaisuus jossei teho tai aika säätö sun muut sulatukset ole tärkeitä. Eli quick start nappi, jota painamalla mikro käynnistyy täydellä teholla 30 sekunniksi, napin uudelleen painaminen lisää taas 30s, jne.

  Tosin tämäkin piiippaa päätteeksi ja uudestaan vielä hetken päästä jos ei avaa luukkua.... kai tuostakin voisi vaan sen kajarin nipsiä irti

  Samsung ME71A ‐mikroaaltouuni, valkoinen 69,90 €

  Tuo nyt ainakin on semmonen missä ei turhia nappeja paljon ole. Sellaista joka ei piippaisi ollenkaan, on varmaan mahdoton löytää

  Arvosteluista pomittua:
  "Selkeätoiminen ja helppokäyttöinen mikro. Tumman lasin läpi näkee huonosti sisään, mutta ei se ruuan lämpeneminen niin mielenkiintoista katsottavaa ole. Pidän siitä, että laite ei piipitä, vaan kilahtaa lämmityksen lopussa. Säätönuppien merkkiurat erottuvat aika himmeästi, mutta niitä voi tummentaa itse jollain kynällä tai tussilla. Ajastin on hyvin epätarkka, jos asettaa alle puolen minuutin ajan."
   
 3. Mikro-Make

  Mikro-Make

  Viestejä:
  303
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
 4. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  2 593
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Tällä hetkellä mökillä tosiaan on jo helppokäyttöinen mikro, mutta jotain 20v vanha. Ainut puute on se ettei pysty tarkasti määrittämään aikaa kun tulee lämmiteltyä esim. jotain pilttipurkkeja jotka vaatii vaikka sen tasan 25sek. Eli sen takia se digitaalinäyttö joka antaa tarkan sekunttimäärän ja ainakin 5sek välein säätöportaat.
   
 5. Engineerer

  Engineerer

  Viestejä:
  145
  Rekisteröitynyt:
  24.10.2016
  Tämä Samsungin malli on sen verran yksinkertainen, että ensimmäisellä kerralla porukka yleensä etsii lisää nappeja, vaikka tasan yhden rullan käännöllä käytetään. Alemman tehonsäätörullan voi jättää ikuisesti 800W-asentoon, jolloin laitetta käytetään kääntämällä haluttu aika. Piippaukset on mielestäni semmoiset kuin mikroissa yleensä, mutta tuo kuitenkin lakkaa huutamasta, jos avaat oven tai käännät ajan pois.  Samsung MS23F302EAW mikroaaltouuni - Prisma verkkokauppa
   
  kahvis ja Armatt tykkäävät tästä.
 6. Armatt

  Armatt

  Viestejä:
  554
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Tälle ääni, ostin edelliseen kämppään Gigantin tarjouksesta 80e~ hintaan. Piippaus on melko infernaalinen ainakin aamulla kahvia lämmitellessä, mutta yleensä käännän sen nollille ennen kuin ajastin kerkeää piippaamaan.

  Sulatukselle käännättäessä tuo antaa suoraan gramma määrään (satoina grammoina).
   
 7. Pertti Kosunen

  Pertti Kosunen Basic Input/Output System

  Viestejä:
  3 114
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Oma Panasonic piippaa melko maltillisella voimakkuudella muutaman kerran, kun aika loppuu eikä jatka muistutuksilla. Liekö sama merkin perus-malleissa?

  Edellinen LG piippaili tietyn ajan jälkeen uudelleen, olikohan jopa oven avaukseen asti ja voimakkuus oli Panasoniccia kovempi.
   
 8. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  2 593
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Tämänhetkinen mökkimikro sanoo hennosti "kling" kun se on valmis, tosin käyntihurina ja kolina on lähempnä betonimyllyä.
   
 9. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  2 593
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Pitäisikö kääntää katse johonkin laitoskeittiökamaan?
   
 10. PornReindeer

  PornReindeer

  Viestejä:
  366
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Meillä tuollainen UPO:
  https://www.prisma.fi/fi/prisma/upo-m20ds-mikroaaltouuni

  Vaatimuksena oli mahtuminen 50cm kaappiin. Toiminnaltaan varmaan aika lähellä Samsungia, tosin UPO:ssa on erillinen stop ja 30s nappi.

  Vähän on tehottomampi kuin edellinen (900w?) mikro ja kuumenee tuolla ahtaassa kaapissa, mutta eipä tuota ohjeen mukaan noin pieneen rakoon saisi laittaakaan.

  Hälytyksenä perinteinen digitaalimikron piippaus muutaman kerran, riittäisi vähempikin.
   
 11. Ormu

  Ormu

  Viestejä:
  1 162
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Laitoskeittiömikrot ovat varmasti laadukkaampia ja tehokkaampia kuin kuluttajavehkeet mutta myös kalliimpia. Yksinkertaisia eivät välttämättä niinkään.

  Tuolla halvin on 385e:
  Mikroaaltouunit
   
 12. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  2 593
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Pitää ehkä hankkia käytetty mikro kun uudet ovat laaduttomia.
   
 13. teppo mörkö

  teppo mörkö

  Viestejä:
  601
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  minkälaista porukkaa sun mökillä käy? kaikilla ollut samanlainen 20v vanha mikro, eivätkä ikinä käyttäneet mitään muita sähkölaitteita? ei tässä mistään vhs-nauhurin ajastamisesta ole kysymys. en muista että ikinä olisin tarvinnut tai antanut ohjeita mikron käyttöön. vai onko tässä kysymys ikäihmisistä jotka usein eivät uskalla yritys-ja-erehdys menetelmällä kokeilla, kun pelkäävät että laite särkyy jos painaa väärää nappia.
   
 14. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  2 593
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Lapsia, eläkeläisiä ja ihmisiä jotka tykkää selkeistä loogisista käyttöliittymistä.
   
 15. teppo mörkö

  teppo mörkö

  Viestejä:
  601
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  eiköhän niillä kaikilla ole kotonaan, työpaikoillaan, mökeillään, yms. mikrot ja ossavat niitäkin käyttää. se on selvää että käyttöliittymät voivat aina olla parempia, mutta tuo ”ei osaa käyttää mikroa ilman pitkää opastusta” on varmasti liioittelua. vai tarvitsevatko samat ihmiset pitkän opastuksen myös sinun television käyttöön koska kaukosäädin on erilainen kuin kotona?
   
 16. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  2 593
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Eli pitäisikö ostaa jollain perusteella hankalasti käytettävä laite? Kotona itsellä on obh Nordica mikro jonka käyttö tosiaankin täytyy opettaa kaikille erikseen ja useamman kerran. Monivalintanappi/pyörä jossa käyttökokemus on samaa luokkaa kun jos autossa polkimien paikka olisi vaihdettu. + Infernaaliset pitkät piippaukset loppuun.
   
 17. FiveBridges

  FiveBridges

  Viestejä:
  863
  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Tälläinen LG mikro löytyy.Hankittu 2009 loppuvuodesta.
  Hyvin on hommansa hoitanut.
  Kesko toi näitä maahan aikoinaan.
  Myytiin sitten citymarketeissa.
  Nyt taitaa LG uunien saatavuus olla nollissa,kun ei ole näkynyt liikkeiden valikoimissa.

  Imgur
   
 18. Puoskari

  Puoskari

  Viestejä:
  98
  Rekisteröitynyt:
  01.11.2016
  Onkohan olemassakaan mikroa, jossa ovenkahva olisi vasemmalla ja ovi siis avautuisi oikealle? Gigantin/Powerin/Verkkiksen valikoimista ei sellaista löytynyt.