HBO Nordic

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Kautium, 17.10.2016.

Tagit:
 1. Diziet Sma

  Diziet Sma

  Viestejä:
  710
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ensimmäinen jakso Batwomania tullut HBO:lle. Melko lailla juuri niin kökköä tuubaa kuin trailereiden perusteella saattoi päätellä. IMDB:n arvosana 3.2 on aika kohdallaan.

  Sarja on teinitytöille ja nuorille naisille tehtyä voimaantumisfantasiaa. Selvästikään itseni kaltainen keski-ikäinen setämies ei kuulu kohderyhmään. Katso, jos tykkäät nähdä vegaanilesbo(super)sankarin pärjäävän tappelussa kenelle tahansa, paitsi toiselle naiselle.
   
  denka ja Muff Diver tykkäävät tästä.
 2. Yuihui

  Yuihui

  Viestejä:
  143
  Rekisteröitynyt:
  06.01.2019
  Näissä menee jotenkin väärin päin kun tekevät naishahmosta sarjaa naisille ja mieshahmosta miehille, ei kuitenkaan vielä ole homoseksuaalisuus enemmistön muotia vaikka kovasti sitä yrittävätkin syöttää. Ja surkeahan tuokin oli, usean muun supersankarisarjan tavoin, kymmenisen minuuttia jaksoin katsella.
   
 3. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  289
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Teinitytöille tehtävä "voimaantumisfantasia" on mielestäni ihan OK, vastaavaa on tehty teinipojille jo vuosikymmeniä. Ja tuo Jane Fonda Barbarellana on kieltämättä varsin kuumottava tapaus, vaikka itse kallistunkin enemmän Milla Jovovichiin päin ;)
   
 4. Cuthalu

  Cuthalu

  Viestejä:
  452
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tekisivät edes kunnon voimaantumisfantasiaa. Tuota showta voisi ainakin trailerin perusteella pitää todellisuudessa hyvin misogynistisenä, jossa "voimaantuminen" on lähinnä illuusio, kun katsoo pintaa syvemmälle.
   
 5. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  289
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Tähän kyseiseen tapaukseen en sitten vielä ota kantaa, katsoin ensimmäiset kymmenen minuuttia, mutta se ei vielä kolahtanut. Otos on kuitenkin aivan liian lyhyt oikean kannan muodostamiseksi, moni hyväkin sarja on vaatinut jakson tai pari päästääkseen sisälle.
   
 6. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 268
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tosin osoittaisi rohkeutta tehdä nykyaikana rehellistä miehille suunnattua viihdettä eikä "muodin"mukaista feministi-kamaa. Paha vaan kun kenelläkään ole munaa siihen.
   
  vedenkeitin tykkää tästä.
 7. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  289
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Paitsi ehkä sellaiset 77,7% toimintaleffoista ja -sarjoista?

  Eli eiköhän suurin osa toimintaviihteestä ole edelleen voittopuolisesti miehille suunnattua. Toisaalta jos jotain uutta Arskaa tai Stallonea ei ole tullut, niin ehkä se kertoo siitä, ettei sellaiselle ole enää niin suurta tilausta - toimintaleffoja kun tehdään lopulta voittoa tavoitellen ja vieläpä pyrkien maksimoimaan voitto.
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2019
  Datsyuk13, Ruddman, ttppii ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.
 8. ottulo

  ottulo

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  07.08.2017
  Tää kyllä ansaitsee kunnon filmatisoinnin, toivottavasti tuossa on sellainen tulossa. Traileri tietysti tavallista hypetystä, joten ei siitä juonellisesti paljon irti saa, mutta toivoa voi.
   
 9. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 268
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Onko joku kellonaika Watchmenille, ainakaan vielä ei ole siellä?
   
  nkossu tykkää tästä.
 10. Sindrom

  Sindrom

  Viestejä:
  244
  Rekisteröitynyt:
  04.12.2016
  Nyt on erikoisempi ongelma. Salasana on resetoitu pariinkin kertaan, mutta HBO ei silti anna kirjautua sisään. Kenelläkään mulla samaa? On kokeiltu eri selaimilla ja puhelimellakin.
   
 11. James

  James

  Viestejä:
  800
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  HBONordicin muutaman vuoden ikäisen Samsung Smart TV:n sovellus oli muuttunut aikaisempaakin hankalammaksi. Jumitti jos selasi enemmän alaspäin ja myös uusimmat jaksot vai mikä se eniten käytetty lokero ennen olikaan oli hävinnyt kokonaan. Piti sitten mennä haun kautta jotakuinkin kaikkeen... :(
   
 12. Bustis

  Bustis

  Viestejä:
  132
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Aamulla 21.10. oli katsottavissa.
  Tuo oli tilanne myös LG:n vastaavassa, uusimmat jaksot on tosin ajoittain hukassa muistakin käyttöliittymistä. Oletan (toivon), että kyse vain tilapäisestä häiriöstä sillä android-appissa ja www-sivustoilla "Uusimmat jaksot"-nivaska on tehnyt paluun. Ilman tuota käyttö on todella kankeaa mikä on kyllä surullinen case tuon käyttöliittymän osalta.

  Oli jonkin aikaa HBO Nordic jäähyllä em. ongelmien sekä kuvanlaadun takia mutta pakko oli ottaa takaisin parhaiten palvelevan sarjavalikoiman vuoksi (Mayans MC, Deuce, The Righteous Gemstones etunenässä). Silicon Valley season 6 alkaa viikon päästä
  HBO Nordic Discover
   
  James tykkää tästä.
 13. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 268
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ei ehkä muuta HBO:ta sujuvammaksi mutta Viaplay näytti toimivan myös nyt tosi hitaasti kun ihme uusia valikkohässäköitä ilmestynyt "väkisin" sivun reunaa.
   
 14. TML

  TML Tukijäsen

  Viestejä:
  2 004
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Joo, aika äskettäin tuo Viaplay päivittyi myös omaan Samsungiin.
  Viaplay on ehkä 1% parempi ku HBO, mutta melko huono sekin.
  Sekin on hassua että edelleen Viaplay:ssä ne suosikit on asetusten takana. Asetukset takana? Toihan on melkeinpä epäloogista. :D
  Ne just lisäsi noi pikkukuvakkeet vasemmalle, sinne mahtuisi hienosti joku tähti mistä suoraan suosikit? Navigointi noissa kun on niin kamalaa, niin tuollainen suosikit lista edes vähän helpottaa kun viikottain käyt sitä jotain jaksoa etsimässä.

  On hämmentävää kuinka paljon parempi ja mm. sulavampi Netflix on kuin yksikään muu videoiden striimauspalvelu ainakin TV applikaationa.
  Tai no, kai siinä on vaan Flixillä niin karmivan kovat resurssit vs muut.
   
 15. SweeneyTodd

  SweeneyTodd Smooth Operator Tukijäsen

  Viestejä:
  1 087
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Jahas, HBO nostaa hintaa. Eurolla vaan, mutta sekin on liikaa. Alennusta pitäisi surkean kuvanlaadun ja onnettoman käyttöliittymän takia saada. Lähti peruutukseen.
   
  Jurottaja, Joenssen, Cuthalu ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 16. tomih

  tomih

  Viestejä:
  584
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  Ettäs kehtaavatkin nostaa hintaa, kun tekninen toteutus on mitä on. Ymmärtäisi, jos esim. toimivuuteen ja laatuun olisi tehty satsauksia, mutta ei nykyisellään. Voisi perua vittuillakseen tilauksen ja avata toisella luottokortilla, niin saa tuon kuukauden trialin ja kuoletettua hinnan eron 10kk ajaksi.

  HBO:lta tullut tiedote:

  Entistä enemmän laatusarjoja sinulle Haluamme ilmoittaa sinulle tulevasta hinnankorotuksestamme.

  Kuukausittainen tilausmaksusi nousee nykyisestä 9,95 eurosta 10,95 euroon 21.11.2019 jälkeen seuraavasta laskutuspäivästä alkaen. Jos sinulla on tällä hetkellä käytössäsi tarjouskausi, uusi hinta astuu voimaan sen päätyttyä.

  Saat lisätietoja seuraavasta laskutuspäivästäsi siirtymällä kohtaan “Tilaus”, jossa voit myös muuttaa nykyistä tilaustasi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

  Korotamme hintaa, sillä haluamme tarjota sinulle jatkossa entistä enemmän HBO:n laatusarjoja kuten Watchmen ja Chernobyl sekä paikallisesti tuotettuja alkuperäissarjoja kuten Gösta ja Beforeigners.

  Löydät päivitetyt HBO:n verkkopalvelun käyttöehdot täällä. Henkilötietokäytäntö säilyy ennallaan.

  Autamme ja vastaamme mielellämme kaikkiin tilaukseesi liittyvissä asioissa puhelimitse numerossa 0800 915 765 (ma-pe: 10-20, la-su ja pyhäpäivät: 12-18) tai sähköpostitse osoitteessa: asiakaspalvelu@hbonordic.com.
   
 17. jhu

  jhu

  Viestejä:
  18
  Rekisteröitynyt:
  19.12.2016
  Olisin riemusta hihkuen maksanut vaikka kaksi euroa kuussa lisää, jos olisivatkin ilmoittaneet, että korottavat hintaa, koska haluavat panostaa laadukkaaseen käyttökokemukseen ja hyvään kuvanlaatuun. Katsottavaa on muissakin palveluissa yllin kyllin, joten taidan katsoa Watchmenin ja pistää tilauksen katki.

  Edit. Tällainen palaute lähti osoitteeseen asiakaspalvelu@hbonordic.com
   
  Viimeksi muokattu: 21.10.2019
  maailmanmestari, |le, Joenssen ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 18. burmanm

  burmanm

  Viestejä:
  201
  Rekisteröitynyt:
  21.09.2017
  HBO:n softan takia itse tilaan aina tuon Elisa Viihteen kautta. Ei sekään täydellinen ratkaisu ole, mutta on sekin sentään hieman parempi. Niin ja maksu tuloutetaan per päivä, ei per kuukausi (eli 1,5kk katselusta menee 1,5kk verran laskua, ei 2kk).
   
 19. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  1 007
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Ihan ok oli tää kellomiehet. Oon tähän asti luullut että tarkoittaa katselijoita. Vaikka minuutti miehet olikin.
   
  blastermaster tykkää tästä.
 20. nestori

  nestori

  Viestejä:
  146
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Saman johtopäätöksen tein.
   
 21. Diziet Sma

  Diziet Sma

  Viestejä:
  710
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Watchmen (TV Series 2019– ) - IMDb

  Sarjakuva on loistava, elokuva on viihdyttävä, mutta tv-sarja ei ainakaan ensimmäisen jakson perusteella vakuuta.

  Potentiaalia on kyllä jonkun verran, mutta vielä enemmän on typeryyksiä: Pahimpina irralliset kohtaukset, joissa viittaillaan aiempiin Watchmeneihin, sekä
  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]

  Rotupolitiikka näyttää olevan tärkeässä osassa ja sitä käsitellään SJW-tyyliin katujyrän hienovaraisuudella. Ehkä siitä paljastuu jatkossa jokin ovelampi pointti, tai ehkä tekijät vain haluavat saarnata kuorolle ja kilpailla Batwomanin kanssa edistyksellisimmän tv-sarjan tittelistä.

  Toivon silti, että sarjasta kehittyisi vielä katsomiskelpoinen, vaikka Damon Lindelöfin häärätessä tekijänä luvassa saattaa olla pelkkää pettymystä. Saapa nähdä.

  Pilotin perusteella annan arvosanaksi 5/10.
   
  vedenkeitin tykkää tästä.
 22. paha_kuukkeli

  paha_kuukkeli

  Viestejä:
  238
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Pääosin samaa mieltä, mutta itse en kauheasti näe edes potentiaalia. Pelkältä "oikean" maailmankuvan julistukselta tuo tuntui ja kaikki "turha" (eli hahmot, käsikirjoitus, rytmitys, jne.) oli pelkkää juosten kustua alleviivausta tuolle sanomalle. Ehkä (aika vahva ehkä) koitan vielä ensi viikolla, mutta odotukset pilotin jäljiltä todella alhaalla.
   
 23. -Dist

  -Dist

  Viestejä:
  176
  Rekisteröitynyt:
  05.03.2017
  Mikäs tuossa HBO-softassa on vikana?

  Itsehän tuli tää nyt otettua Telian kautta kun sai 6kk puoleen hintaan, joskin katselu pitää toteuttaa Telia TV-palvelun kautta joka "kuulemma" on myös ihan kökkö. Hyvin kyllä pelannut ainakin itsellä :confused:. Kuvanlaatu tosin on paikoittain aika heikkoa. Sarjojen määrä tosin on se huonoin asia HBO.ssa itselle. Todnäk tulee katsottua Vikings ja GoT jonka jälkeen voikin palata takaisin Netflixin pariin jossa kuvanlaatu on kyllä ihan eri luokkaa.
   
 24. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 493
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Suosikkilista puuttuu, on ainakin puuttunut silloin kun itse Telian kautta käytin. Suosikkilista siis ei ole sellainen viritys, jolla saa max 30 yksittäistä vaikkapa jaksoa merkittyä katsottavaksi.

  Elisa Viihde esim. tarjoaa oikean suosikkilistan HBO:lle.
   
 25. Knight

  Knight

  Viestejä:
  222
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Niin kauan kuin asiakkaat ovat valmiita maksamaan paskasta softasta, niin ei HBO:lla ole mitään tarvetta tehdä muutoksia. Eli miksi tilaatte sitä roskaa? Itselle riitti kokeilu ja penniäkään en ole maksanut sinne, koska ei tuollaisesta voi maksaa mitään oli itse sisältö kuinka hyvää tahansa.
   
 26. Esa1000

  Esa1000

  Viestejä:
  197
  Rekisteröitynyt:
  08.10.2017
  Hinnankorotuksesta huolimatta, jatkan maksamista toistaiseksi. Siinä vaiheessa kun ei ole mitään sarjaa seurannassa saatan miettiä josko lopettaisi tämän palvelun, ainakin hetkeksi. Tällä hetkellä on harvinainen tilanne, on ainoastaan yksi sarja seurannassa, parhaimmillaan vissiin ollut neljä (tai viisi) samanaikaisesti. 24.10 alkaa toinen tuotantokausi sarjasta Castle Rock, sehän täytyy sitten katsoa myös.

  Tuli pitkästä aikaa päivitettyä hieman tuota omaa listaa katsotuista sarjoista HBO Nordic.
   
 27. Tommy Goldfish

  Tommy Goldfish

  Viestejä:
  3 070
  Rekisteröitynyt:
  29.10.2016
  ...Tässä tunnin watchmenin toista jaksoa katsoneena aloin viimein ihmetellä etteikö ekan jakson hahmoja pahemmin tosiaankaan aiota näyttää. Täytyy sanoa etten arvosta ihan loputtomiin hbo nordicin käyttöliittymää. prkl :rofl:

  [ Vain rekisteröityneet käyttäjät näkevät Spoiler-tagin sisällön. Rekisteröidy foorumille... ]
   
  Viimeksi muokattu: 27.10.2019
  blastermaster tykkää tästä.
 28. namlepo

  namlepo

  Viestejä:
  1 007
  Rekisteröitynyt:
  02.06.2018
  Castle rock 2 kausi, 3 ekaa jaksoa katsottavissa.
   
 29. sakukakkala

  sakukakkala

  Viestejä:
  53
  Rekisteröitynyt:
  25.04.2019
  Ilmainen ensimmäinen kuukausi näyttää olevan nyt ilmainen 2 viikkoa.

  En ole pariin vuoteen hbo:ta katsellut. Mitähän mielenkiintoista osaisitte suositella mitä nyt parin viimeisen vuoden aikana on tullut. Ainoa mielenkiintoinen ohjelma mitä tulisi itselle mieleen on chernobyl ja true detectiven kolmoskausi.
   
 30. PetriV

  PetriV

  Viestejä:
  310
  Rekisteröitynyt:
  24.06.2017
  Mistä näkee Watchmeni toisen jakson jo nyt? Eikö se julkaista Jenkeissäkin vasta sunnuntaina?
   
 31. kaarlos

  kaarlos

  Viestejä:
  360
  Rekisteröitynyt:
  13.11.2016
  Succession kannattaa katsastaa. Varsin hyvää hitaasti kytevää draamaa.
   
 32. Jurottaja

  Jurottaja

  Viestejä:
  14
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  On varmaan moneen otteeseen kysytty mutta eikö HBO Nordicia saa asennettua Canalin OnePlace-boksiin?
   
 33. R+L=J

  R+L=J

  Viestejä:
  113
  Rekisteröitynyt:
  03.04.2019
  THE RIGHTEOUS GEMSTONES tykkäsin joka sekuntista,
  ehkä paras sarja mitä nähnyt tänä vuonna. Joka jaksossa sai nauraa kippurassa ja tämä

  jäi soimaan päähän pysyvästi. John Goodman on myös aivan huikea.
  Olen digannut aivan mielettömästi kaikista Dannyn tuotoksista ja hieno että tämäkin osui maaliin. En malta odottaa tokaa kautta
   
  Viimeksi muokattu: 31.10.2019
 34. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 268
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itse ehdottamasti seuraava "odottamani" sarja on Doom Patrolin kakkoskausi. Toki kun WWorld tms kesken niin edelleen katsoo tuolta.
   
 35. bombjack

  bombjack

  Viestejä:
  269
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Watchmen vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta kahden ekan jakson perusteella, visuaalisesti hieno, erinomaiset musat ja hyvät näyttelijät. Juonesta paha vielä mennä pidemmälle sanomaan.

  IMDB:ssä moni näköjään pahoittanut mielensä. Rottenissa kuitenkin 98% critic score.
   
 36. Jaurakkajärvi

  Jaurakkajärvi

  Viestejä:
  155
  Rekisteröitynyt:
  13.02.2018
  Sähköpostiin oli tullut hbo nordic tarjous.

  12kk hintaan 1€, muilla vastaavaa?
  Voishan tuota kokeilla mikäli paikkaanasa pitävä tarjous.
   
 37. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 493
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Ettei ole joku huijaus? ;) Kelpaisi mullekin jos aito. Vaikka en mielelläni vaihda käyttämään HBO:n omaa softaa.
   
 38. TML

  TML Tukijäsen

  Viestejä:
  2 004
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Onhan tuo aivan takuulla jokin huijaus.
   
 39. mikkelson

  mikkelson

  Viestejä:
  1 493
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Itselläkin on kaksi vastaavaa viestiä roskapostikansiossa, huomaa jo ihan lähettäjästä ettei ole HBO asialla.

  Edit. Jos jokin kuulostaa liian hyvältä, niin se ei yleensä ole totta.
   
  Cuthalu, neko ja Jaurakkajärvi tykkäävät tästä.
 40. neko

  neko Make ATK Great Again

  Viestejä:
  2 493
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Okei. Ilmankos en nähnyt, Gmailissa on niin perhanan hyvä roskapostin suodatus, että harvoin pääsee roskaa edes läpi, ja yleensä vilkaisu toisella silmällä paljastaisi huijaukseksi.
   
 41. Huisaheikki

  Huisaheikki

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Pitää ottaa tarkasteluun ja katsoa tänään eka jakso. Näin kyllä tämän tuolla ohjelmakirjastossa mutten sen enempää noteerannut.
   
 42. nook

  nook

  Viestejä:
  214
  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Tää Mr. Inbetween on kyllä aivan loistava sarja, 2. kausi varsinkin.

  Ainostaa ärsyttää se että on 20 min jaksoja. Jos käsitin oikein tuo päänäyttelijä ja sarjan luoja on aika noviisi näyttelemisessä yms. ja sit tulee näin hienoa sarjaa ulos. Wow.
   
  Viimeksi muokattu: 01.11.2019
  James ja hyppykuppa tykkäävät tästä.
 43. tjkoo

  tjkoo

  Viestejä:
  461
  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Castle Rock kakkoskausi on todella hyvä. Parempi kuin ykkönen imho.
   
  James tykkää tästä.
 44. Diziet Sma

  Diziet Sma

  Viestejä:
  710
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  His Dark Materials (TV Series 2019– ) - IMDb

  Ensimmäinen osa ulkona, tässä spoileriton arvioni:

  Vaikuttaa hyvin uskolliselta alkuteokselle. Tuotantoarvot ovat kohdallaan ja näyttelijät hoitavat hommansa mainiosti. Varsinkin neiti Coulter on juuri sellainen kuin pitääkin. Dafne Keen ei ole mitenkään huono valinta Lyraksi, mutta tykkäsin enemmän Kultainen kompassi -elokuvassa olleesta Dakota Blue Richardsista.

  Kannattaa unohtaa kaikki vertailut Game of Thronesiin tai Harry Potteriin, tämä on aivan toisenlaista fantasiaa. Vaikka maailma ja henkilöt voivat uudelle katsojalle vaikuttaa vähän sekavilta, tarina kyllä avautuu ajan myötä. Varsinkin jos katsoo ajatuksella, eikä pelaile tai dataile samaan aikaan. ;)

  Pisteet ensimmäisen jakson perusteella: 9/10.

  Jos taso säilyy, eikä Magisteriumia ja lordi Asrielin suunnitelmaa vesitetä amerikkalaisten ynnä muiden hihhuleiden kosiskelemiseksi, niin arvosana saattaa vielä nousta.
   
  emerik ja paha_kuukkeli tykkäävät tästä.
 45. paha_kuukkeli

  paha_kuukkeli

  Viestejä:
  238
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Itsekin pidin ekasta jaksosta ja vaikutti tosiaan uskollisemmalta kuin se elokuva. Dafne Keenistäkin aika lailla samaa mieltä (ei täydellinen valinta, mutta tuskin tulee kuitenkaan häneen kaatumaan).
   
 46. Persojet

  Persojet

  Viestejä:
  2 077
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Vieläkö HBO kuvanlaatu on kuraa vai onko ne saanut edes full HD tasoiseksi?
   
 47. Tim Apple

  Tim Apple CEO Make ATK Great Again

  Viestejä:
  598
  Rekisteröitynyt:
  07.01.2017
  Ei. Harmitti katsoa selvästi laadulla tehtyä sarjaa noin paskalla kuvanlaadulla :grumpy:
   
 48. ottulo

  ottulo

  Viestejä:
  46
  Rekisteröitynyt:
  07.08.2017
  Juuri huomasin tuon myös, ja sopivasti edellistä katselussa ollutta (The Shannara Chronicles) on enää yksi jakso jäljellä. Nyt pitää saada puhuttua vaimo sohvalle tuota katsomaan, jos tosiaan on leffaa parempi toteutus. Kirjat luin aikanaan parikin kertaa läpi, joten elokuvan täysi floppi harmitti. Jospa nyt saisivat koko trilogian maaliin laadukkaasti (ja onhan siitä lisääkin kirjallista tullut jo)? Voisi ainakin kuvitella, että tekijät ovat syynänneet elokuvan ja sen virheet tarkkaan läpi ja pyrkineet välttämään samoja ongelmia. Formaatti jo tuo paljon mahdollisuuksia syventää tarinaa ja henkilöitä, koska on moninkertainen minuuttimäärä käytettävänä.
   
 49. Persojet

  Persojet

  Viestejä:
  2 077
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Okei. Tietääpä olla vieläkin tilaamatta. :tup:
   
 50. Huisaheikki

  Huisaheikki

  Viestejä:
  123
  Rekisteröitynyt:
  23.12.2016
  Telia TV:n ja Elisa Viihteen kautta on parempi laatu kuin HBO Nordic:in omassa palvelussa.
   
  baggio tykkää tästä.