HBO Nordic

Viestiketju alueella 'TV- & nettisarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Kautium, 17.10.2016.

Tagit:
 1. Diziet Sma

  Diziet Sma

  Viestejä:
  687
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Ensimmäinen jakso Batwomania tullut HBO:lle. Melko lailla juuri niin kökköä tuubaa kuin trailereiden perusteella saattoi päätellä. IMDB:n arvosana 3.2 on aika kohdallaan.

  Sarja on teinitytöille ja nuorille naisille tehtyä voimaantumisfantasiaa. Selvästikään itseni kaltainen keski-ikäinen setämies ei kuulu kohderyhmään. Katso, jos tykkäät nähdä vegaanilesbo(super)sankarin pärjäävän tappelussa kenelle tahansa, paitsi toiselle naiselle.
   
 2. Yuihui

  Yuihui

  Viestejä:
  133
  Rekisteröitynyt:
  06.01.2019
  Näissä menee jotenkin väärin päin kun tekevät naishahmosta sarjaa naisille ja mieshahmosta miehille, ei kuitenkaan vielä ole homoseksuaalisuus enemmistön muotia vaikka kovasti sitä yrittävätkin syöttää. Ja surkeahan tuokin oli, usean muun supersankarisarjan tavoin, kymmenisen minuuttia jaksoin katsella.
   
 3. Technarchy

  Technarchy

  Viestejä:
  2 356
  Rekisteröitynyt:
  10.11.2016
  Kyllä noi tollaset on lapsille suunnattuja.
  Miehille tehtävät ovat kyllä aina Barbarellan kaltaisia ihanuuksia nyt ja aina. Se tietty aina riippuu siitä et millaisesta pitää, et sellaisia sitten katsoo. On joissain varmasti upeita miespääosan esittäjiä, mutta en ole ikinä oikein sillä silmällä katsonut.
  Jane Fonda kiinnittää enempi huomiota.
   
 4. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  274
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Teinitytöille tehtävä "voimaantumisfantasia" on mielestäni ihan OK, vastaavaa on tehty teinipojille jo vuosikymmeniä. Ja tuo Jane Fonda Barbarellana on kieltämättä varsin kuumottava tapaus, vaikka itse kallistunkin enemmän Milla Jovovichiin päin ;)
   
 5. Cuthalu

  Cuthalu

  Viestejä:
  431
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Tekisivät edes kunnon voimaantumisfantasiaa. Tuota showta voisi ainakin trailerin perusteella pitää todellisuudessa hyvin misogynistisenä, jossa "voimaantuminen" on lähinnä illuusio, kun katsoo pintaa syvemmälle.
   
 6. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  274
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Tähän kyseiseen tapaukseen en sitten vielä ota kantaa, katsoin ensimmäiset kymmenen minuuttia, mutta se ei vielä kolahtanut. Otos on kuitenkin aivan liian lyhyt oikean kannan muodostamiseksi, moni hyväkin sarja on vaatinut jakson tai pari päästääkseen sisälle.
   
 7. Raikku

  Raikku

  Viestejä:
  2 213
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Tosin osoittaisi rohkeutta tehdä nykyaikana rehellistä miehille suunnattua viihdettä eikä "muodin"mukaista feministi-kamaa. Paha vaan kun kenelläkään ole munaa siihen.
   
 8. Maranki

  Maranki

  Viestejä:
  274
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2018
  Paitsi ehkä sellaiset 77,7% toimintaleffoista ja -sarjoista?

  Eli eiköhän suurin osa toimintaviihteestä ole edelleen voittopuolisesti miehille suunnattua. Toisaalta jos jotain uutta Arskaa tai Stallonea ei ole tullut, niin ehkä se kertoo siitä, ettei sellaiselle ole enää niin suurta tilausta - toimintaleffoja kun tehdään lopulta voittoa tavoitellen ja vieläpä pyrkien maksimoimaan voitto.
   
  Viimeksi muokattu: 12.10.2019 klo 20:27
  Ruddman, ttppii ja perato tykkäävät tästä.
 9. ottulo

  ottulo

  Viestejä:
  41
  Rekisteröitynyt:
  07.08.2017
  Tää kyllä ansaitsee kunnon filmatisoinnin, toivottavasti tuossa on sellainen tulossa. Traileri tietysti tavallista hypetystä, joten ei siitä juonellisesti paljon irti saa, mutta toivoa voi.