Halpapuhelinvalmistaja Realme saapuu Euroopan markkinoille kesällä

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Juha Kokkonen, 28.04.2019.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 004
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  GSMArena-sivusto on haastatellut Intian ja Kiinan markkinoilla tällä hetkellä toimivan halpapuhelinvalmistaja Realmen toimitusjohtaja Madhav Shethiä yrityksen tulevaisuudensuunnitelmiin liittyen.

  Eurooppalaisittain mielenkiintoisin uutinen on, että yritys aikoo saapua Euroopan markkinoille vielä ennen kesäkuun loppua. Yrityksen suunnitelmissa on myydä laitteita verkossa suoraan kuluttajille. Täten hinnoista saadaan karsittua jälleenmyyjä- ja tukkuritason kustannukset pois. Toistaiseksi ei ole tarkempaa tietoa toimitetaanko laitteita myös Suomeen.

  Sheth kertoo myös, että Realme aikoo suunnata ColorOS-käyttöliittymänsä kanssa lähemmäs vakio-Androidia ja tuoda siihen mm. aiemmin puuttuneen sovellusvalikon. Kaikille laitteille on myös luvassa kaksi vuotta tietoturva- ja käyttöjärjestelmäpäivityksiä.

  Lähde: Interview: Realme's Madhav Sheth talks 5G, Europe expansion and foldable phones
   
  Himmler, Kepe, ttjm ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 2. Melbac

  Melbac

  Viestejä:
  2 534
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  jos 100$-300$ jos maksaa niin eihän noi mitään "halpiksia" ole?.mediatek/mali niin porukka todennäköisesti ostaa mielummin huawayn/samsungin vastaavan.
   
 3. FlyingAntero

  FlyingAntero ɑ n d r o i d Tukijäsen Team Android

  Viestejä:
  3 422
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Esimerkiksi Realme 3 Pro on varustettu Snapdragon 710 piirillä ja on huomattavasti edullisempi kuin samalla piirillä varustettu Nokia 8.1. Intiassa Realme 3 Prota myydään samaan hintaan kuin Xiaomin Redmi Note 7 mallia. Realme tarjoaa kuitenkin astetta parempia ominaisuuksia. Ainakin maailmalla hinnat noilla on ollut ihan kohdillaan. Saapa nähdä, mihin hinnat asettuu Euroopassa.
   
  Kepe ja Juha Kokkonen tykkäävät tästä.
 4. Kepe

  Kepe

  Viestejä:
  521
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Tuo 3 Pro tosiaan ihan kiintoisa laite, jos siihen saadaan USB Type-C -liitin micro-USB:n tilalle. Micro-USB alkaa olla vähän turhan antiikkinen liitin tänä vuonna.
   
 5. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  1 025
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Eipä se C tule yleistymään tuolla Intiassakaan, ellei valmistajat rupea puskemaan sinne luurejansa sillä liittimellä.
  Toki lähi Elisastakin saat monta eri mallia missä on vielä microUSB, tossa liittimessä vaan ei ole yhtäkään parempaa asiaa yli C:n.
   
  Kepe tykkää tästä.
 6. mölyä

  mölyä

  Viestejä:
  471
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Micro-USB tullee olemaan relevantti vielä pitkän tovin myös tehokäyttäjillä, sen verran paljon sitä on vielä käytössä oheislaitteissa kuten hiiren latauspiuhoissa, powerbankeissa, langattomissa kuulokkeissa yms. Ellei sitten ole jokin outo tarve uusia omat jopa vuosikymmenen käyttöiän laitteet vain uusimisen ja uuden standardin ilosta.

  Kyllä se jotain kertoo liitännän tarpeellisuudesta ja hyödystä, ettei USB-C ole yleistynyt tämän nopeampaa. Aika antiikkisia alkaa olemaan ekat puhelimet missä se oli.
   
  Kepe tykkää tästä.
 7. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  5 004
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Tuo on täysin totta, mutta kyllähän se Type C on täälläkin hiljalleen levinnyt yhä edullisempiin hintaluokkiin, Intian markkinat tulevat vaan rakenteestaan johtuen hieman jälkijunassa.
   
  Kepe tykkää tästä.
 8. Kepe

  Kepe

  Viestejä:
  521
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Jep ja on tosi ärsyttävää kun vieläkin tulee markkinoille oheislaitteita jotka ladataan / käyttää microUSB:ia. Joutuu kanniskelemaan monen tyyppisiä piuhoja mukanaan.
  Type-C:ssä on kivaa mm. se että yhdellä laturilla voi ladata kaiken kuulokkeista puhelimeen ja läppäriin. Latasin joskus mökillä läppärin puhelimen laturilla kun oli läppärin oma laturi unohtunut matkasta. Ja käytän usein läppärin laturia vastavuoroisesti puhelimen lataamiseen. Yhtenäiset standardit on kivoja.
   
  Shikanjyo, (⊙_☉) ja Juha Kokkonen tykkäävät tästä.
 9. Shikanjyo

  Shikanjyo #low&slow

  Viestejä:
  1 025
  Rekisteröitynyt:
  30.10.2016
  Vähän OT toki alkaa olemaan..
  Mutta itsellänikin on esim. power bank sekä kuulokkeet jossa on USB C. Kyllä microUSB:stä on päästävä eroon mitä pikimiten. Ei ole mikään syy sitä enää tuupata uusiin laitteisiin sillä verukkeella että "no koska vanhemmissakin vehkeissä on tää sama liitin öyhvöyh".
  Kaikki valmistajat vaan USB C wagoniin mukaan niin kohta kaikilla on vain niitä laitteita.
   
  Juha Kokkonen ja Kepe tykkäävät tästä.