GTA VI (2025) (Playstation 5, Xbox Series X/S)

Liittynyt
29.03.2021
Viestejä
170
En aikanaan seurannut Gta V:n julkistamista, niin mitenkäs tämä menee tästä trailerista eteenpäin? Onko todennäköistä, että jo keväällä nähdään lisää materiaalia ja jopa game play-näytteitä, vai minkälaisella aikataululla lisää kontenttia voi olettaa putoavan?
 

Waldo

Niin elämä kuin videopelitkin tunteella.
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 343
En aikanaan seurannut Gta V:n julkistamista, niin mitenkäs tämä menee tästä trailerista eteenpäin? Onko todennäköistä, että jo keväällä nähdään lisää materiaalia ja jopa game play-näytteitä, vai minkälaisella aikataululla lisää kontenttia voi olettaa putoavan?
Porukka sanonu että tää eka traileri olisi ollut "Lucia traileri" joten voidaan odottaa kevään / kesän aikana traileria Jasonista. Ja sitten varmaan myöhemmin jotain gameplay trailereita tai vastaavia. Jos en ihan väärin muista niin ainakin vitosesta tais tulla joku kolmekin traileria, määräkin voi toki vaihdella mutta aika näyttää.
 
Liittynyt
18.02.2018
Viestejä
512
Trailerista ei oikein saanut mitään irti. Noh, toivottavasti tulee hyvä peli sitten joskus 2025 tai 2026.
 
Liittynyt
24.11.2019
Viestejä
399
Onko todennäköistä, että jo keväällä nähdään lisää materiaalia ja jopa game play-näytteitä, vai minkälaisella aikataululla lisää kontenttia voi olettaa putoavan?
Gameplay-trailereita on tullut (muutaman viimeisen Rockstar-pelin osalta) noin pari kuukautta ennenkuin peli on ulkona. Eli sellaisia joutuu odottamaan ainakin vuoden, jos tuo 2025 toteutuu.
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 066
Aha, kaikki on taas päin vittua pelkän trailerin perusteella. Nää ketjut ei petä koskaan. :beye:

Näytti helkkarin hyvältä, ainoa harmitus on taas se että master race joutuu todennäkösesti odottamaan sen ylimääräsen vuoden kun Rokkistara kerää helpoimmat hillot ensin konsolisteilta.
Pitää ehkä antautua ja ostaa PS5 vaan tän takia sit julkkarissa kuten tein GTA V kanssa myös. Itselle tämän vuosikymmenen suurimpia julkaisuja ja peli johon tulee taas upotettua satoja ja satoja tunteja. :hungry:
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
197
Aika jännä miten grafiikat ei enää tee vaikutusta niinkuin ennen, vaikuttaa todella vähän tapahtuneen kehitystä sen saralla viimeisen vuosikymmenen aikana. Yksityskohtaisuutta toki tullut helkutisti lisää mutta jotenkin sille on vaan tullut sokeaksi.
 
Liittynyt
23.10.2018
Viestejä
572
Grafiikat nyt lähtökohtasesti on jo sillä tasolla nykypeleissä, että vaikea on enään parantaa tai saada sitä wau-efektiä. Eiköhän ne oo nuo säteenseurannat sun muut missä se kehitys näkyy eniten. Kyllähän tuo pirun hyvältä näytti omaan silmään ja varmasti taas yksi parhaista open-world peleistä tulossa.

Itse kyllä innostuin tuosta, joskin en niin paljoa kun aikoinaan GTA V:n kohdalla, mutta tässäkin harmittaa eniten tuo PC-julkaisun odottaminen. No, pitkä se aika oli odotella vitostakin silloin aikoinaan, mutta kyllähän se hyvältä tuntui siihen upottaa aikaa. Nykyään sitä aikaakin on vähemmän pelata, mutta kyllä tämä hankittua tulee ehottomasti.
 
Liittynyt
18.09.2017
Viestejä
182
Ei kyllä tullut mitään vau-efektiä trailerista. Syynä varmaan se Slack-leakki mikä paljasti jo kaikki oleellisimmat tiedot (päähahmot, sijainti, yms), mikä nyt luonnollisesti taisi olla ensimmäisen trailerin tehtävä. Muuten perus GTA-meininkiä.

Eniten koko pelissä tulee kiinnostamaan miten moninpelipuoli toteutetaan tuon CitizenFX-yhteistyön/hankinnan myötä.
 
Liittynyt
08.01.2019
Viestejä
452
Kannattaa ehkä virkistää sitä muistia ja katsoa miltä Gta V traileri näytti silloin 2013. Ei ollut mitään kummallista silmäkarkkia. Toki ajankohtaan nähden ihan hyvä. Niin siihen verrattuna on tapahtunut ja paljonkin.
 
Liittynyt
16.10.2016
Viestejä
612
Hyvältähän se vaikuttaa, mutta harmi kun ei tule suoraan PC:lle. Ei kiinnostaisi tämän takia vain ostaa enää konsolia, mutta sitten taas lisäodotus PC-version osalta ei oikein sekään erityisemmin houkuttele. :dead:
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
1 000
No niin, traileri nyt nähty täälläkin muutamaan otteeseen, joten laitetaas vähän ensivaikutelmia. En oikein ymmärrä mitä nämä jotkut traileriin pettyneet ja 'dead game' huutelijat sitten edes odottivat, sillä mielestäni tuo traileri lunasti kaikki odotukset ja näytti kyllä erittäin hyvältä. Senkään ei pitäisi yllättää ketään, että julkaisu on vasta 2025, kun sekä GTA5:sta ja RDR2:sta julkaistiin ihan samalla tavalla se ensimmäinen traileri noin pari vuotta ennen itse peliä. On siis jo ihan tuttu toimintatapa Rockstarilta.

Sitten esimerkiksi nämä grafiikkaan pettyneet, niin katsoimmeko oikeasti edes samaa traileria? Tuntuu vähän siltä, että osalla aika on kullannut muistot ja GTA5 on juurtunut omiin mielikuviin paljon nätimpänä pelinä kuin se oikeasti onkaan. Onhan tässä ihan valtava hyppäys grafiikassa edelliseen osaan verrattuna. Miami näyttää kerrassaan valtavalta ja upealta, ja yksi asia mikä erityisesti pisti silmään trailerissa oli tuo porukan määrä monessa kohtauksessa, kuten heti siinä aika alun rantakohtauksessa. Kehojen monimuotoisuus oli myös ilahduttavaa katseltavaa, koska se tekee katukuvasta ja koko immersiosta heti huomattavasti realistisemman. Oli kurttuista luisevaa vanhusta tangoissaan, isävartaloita, bodareita, parisataakiloisia läskejä ja kunnon BBL-ghettoperseitä. Ihan siis kaikenlaisia vartaloita, joita oikeassakin elämässä näkee. Animaatiot näyttävät myös erittäin lupaavilta, kun yksityiskohtiin on jälleen kiinnitetty huomiota. Esimerkiksi trailerin kohdassa 1:10, kun autolla ajetaan mutkaan kylki edellä, niin apukuskina toimiva Lucia ottaa kädellään tukea ikkunankarmista kuten oikea ihminenkin ottaisi. Nämä tälläiset pienet yksityiskohdat ja hahmojen eleet elävöittivät maailmaa paljon jo esimerkiksi RDR2:ssa, joten ilo nähdä että niihin keskitytään edelleen.

Pelottaa itse asiassa nyt jo vähän, että odotan peliltä tämän trailerin myötä liikoja ja todellisuudessa esimerkiksi tuota trailerissa nähtyä ihmismäärää viilataan vielä paljon alaspäin suorituskyvyn takia. Toisaalta Rockstar ei ole oikein koskaan pettänyt näiden juttujen suhteen, eli peli on aina todellakin ollut ihan juuri sitä mitä trailereissakin on nähty ja pelaajille "luvattu". Toivotaan siis, että sama trendi jatkuu myös tämän kanssa. Itseänikin harmittaa konsolijulkaisu, mutta toisaalta sekin on ihan tuttua Rockstaria ja aina mennyt näin. En siis oikeastaan odottanutkaan mitään muuta. Konsolin ostan varmasti tämän pelin takia ja harmillisesti tuskin pelaan koskaan PC-versiota. Samoin on käynyt myös muissa Rockstarin peleissä; olen pelannut pelit kyllästymiseen asti siinä vaiheessa kun se PC-julkaisu joskus koittaa. Ja olen ennenkin ostanut konsolin yksinomaan Rockstarin pelin takia :rofl:
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 066
Ylläolevaan vielä lisäyksenä että GTA V julkistustrailerista itse pelin julkaisuun meni 23 kuukautta, eiköhän tässä olla saman timeframen sisällä.
(julkistustraileri 10/2011, pelin julkaisu 9/13)
 

escalibur

"Random Tech Channel" @ YouTube
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
9 100
Trailerin perusteella peli vaikuttaa ihan pirteältä. Luultavasti tekemiseen on panostettu, joten kaupunki ei välttämättä tule olemaan kuollut.

PC-versiota odotellessa.
 

Waldo

Niin elämä kuin videopelitkin tunteella.
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 343
En kyllä oikein usko että peli tulisi konsoleille vasta 2025 syksyllä ja ainoa syy tällä hetkellä on se että T2 pomo sanoi muutama kuukausi sitten että odottavat kasvukautta "fiskaalivuodelle / fiscal year" 2025 joka on käsittää aikavälin Huhtikuu 2024 - Maaliskuu 2025. Eli vaikka nyt kuinka on edelliset gta:t on tullu kauppoihin ~2v jälkeen ekasta trailerista niin perustuen tuohon lauseeseen nii uskon ilmestyvän 2025 vuoden alussa. Ja eihän näitä trailereitakaan ole tullut ennen joulukuun puolella vaan ollu aikasemmin loka-marraskuuta. Ymmärtääkseni myös nyt ei auta edes seurata Rockstarin tuttuja kaavoja että mitä tapahtuu mihinkin aikaan mahdollisesti vaan nyt siellä on ihan joku uusi toimintatapa käynnissä. Mutta nää nyt on ihan omia spekulaatioita, uskokaa tai olkaa uskomatta mutta en itse usko syksyyn 2025.
Tässä vielä varsinainen lause minkä nappasin jostain uutissivustolta. "Take-Two CEO and Chairman, Strauss Zelnick confirmed that the company is positioning the business for a significant inflection point in fiscal 2025 (that runs between April 2024 and March 2025)."
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
837
Kuinkakohan monet ostaa pelin 2 kertaan taas ja Take2 nauraa matkalla pankkiin.
 
Liittynyt
17.04.2017
Viestejä
455
Onhan tuo gta5 tullut hommattua vuosien saatossa jokaiselle mahdolliselle alustalle, joten tuskin tuo kutonen mitään poikkeusta siihen tuo :lol:
 
Liittynyt
29.03.2021
Viestejä
170
Eihän kaks kertaa ole vielä mitään :D
Ei todellakaan. Toinen versio tulee jo lähivuosina PS6:lle, ja sitten ehtii hyvin vielä tulla kolmas versio PS7:lle 30-luvulla. PS7:n versio on sitten samanlainen vähän laimea julkaisu Gta seiskaa odotellessa, kuten oli Gta 5 PS5:lle.

Mutta joo, pitkät pari vuotta tulee. Eipä ole ikinä ollut tällaista hypeä minkään pelin julkistamisen alla. Jumankauta otan viikon loman töistä pelaamiselle kun tämä julkaistaan.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
13.09.2019
Viestejä
106
Hienoltahan tuo näytti, GTA maailman tunnelma urbaanin maailman osalta, RDR2 tunnelma sääefektien ja luonnon osalta. Ja vähän kaikenlaista lisäkehitystä päälle.

Se on selvää että tulevat rahastamaan tällä maksimit. Ehkä täytyy tälläkertaa vaan antautua siihen. GTA V kokemus vähän lässähti kun jäin liian pitkäksi aikaa odottelemaan PC versiota.

Toivottavasti tälläkertaa tarinamoodilla/yksinpeluulla olisi pitkä elinkaari ja paljon contenttia niin kuin Onlinessa.
 
Liittynyt
16.10.2019
Viestejä
1 132
Tässä iässä sitä alkaa olla jo kyyninen ja aika paljon nähnyt, mutta kyllä tää traileri vaan onnistui innostamaan. Muutama miete tässä kohtaa:

- Tulossa siis 2025 ja nykyisille konsoleille, jotka lienevät tuolloin jo aika perunoita kun ovat sitä vähän jo nyt. 30 FPS?
- PC sit joskus, tosin ehtii päivittään varmaan pariinkin kertaan myllyn siihen mennessä
- Rockstarin kässärit on aika omaa luokkaansa peleissä, joten sitä odotellessa
- Mahdollisesta woketuksesta ollut mainintaa jo monesti, mutta se ei sinänsä haittaa jos se tehdään hyvin eikä hierota naamalle

e: Samana päivänä tuli Cyberpunkin Ultimate Editionin traileri ja kyllä se tämän varjoon jäi auttamatta, vaikka scifimies olenkin.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 054
GTA5 ja RDR2 kohdalla tuli tehtyä se virhe että julkkaripäivänä ostin pleikkarille ja pelasin 30fps diashowna läpi. Ihan hienoja kokemuksia kumpikin, mutta ei voi verrata siihen kun pelasin kummatkin läpi uudestaan PC:llä 4K@120Hz grafiikat suht tapissa. RDR2 oli yksi hienoimpia pelikokemuksia koskaan PC:llä. Eiköhän itsehillintä pidä, kun konsolijulkkari alkaa joskus lähestymään, kun tietää millainen kokemus on luvassa PC:llä.
 
Liittynyt
30.10.2016
Viestejä
2 110
Hyvältä vaikuttaa, tässä ei ole paljoa tullut RDR2:n jälkeen uusia pelejä pelattua ja Xbox One S pölyttyy pahasti nurkissa. Kyllä tämän vuoksi voi ottaa töistä lomaa, kokonaan uuden konsolin ostaa, pelata yksinpelin läpi ja myydä koko roskan pois. :cool:
 
Liittynyt
30.10.2022
Viestejä
152
Trailerin ongelma on ettei se juurikaan kerro mitään pelaamisesta. GTA5:kin on suuri ero välianimaatioiden ja sen interaktiivisen pelin välillä. Uusi peli suunnittelleen sitä samaa kuin edellinenkin ei ole 10v arvoinen odotus. Sijoittuu nimellisesti Vice Cityyn, mutta "somevideot" paljastaa ettei olla enää 80-luvulla.

Mutta mielestäni tärkein yksityiskohta on tuo, että sanovat että homma onnistuu vain pysymällä yhdessä. Mielestäni tämä viittaisi siihen, että hahmot ovat paremmin mukana samoissa tapahtumissa. GTA5 hypeltiin kyllä tehtävissä pakotetusti eri hahmojen välillä, mutta yhteistyö oli varsin ajoittaista ja pakotettua. Tehtävien välissä hajaannuttiin täysin.

Tarina tilasta saisi uudelleen pelattavan, jos molemmat olisi kaikessa mukana ja saisi pelata kerran läpi molemmilla. Tai sitten luontevammin, vapaasti valiten kumpaa ohjaa milloinkin.
 
Liittynyt
11.11.2021
Viestejä
157


Hieno nähdä, että R* käytti myös aitoa pelinsisäistä materiaalia, eikä pelkästään mitään traileria varten rendattuja pätkiä.
 
Liittynyt
08.03.2022
Viestejä
800
Jep, Pro-versiosta on toki tihkunut huhuja ja näyttäisi pääsevän aika lähelle omaa konettani näytönohjaimen tehoissa. Toisaalta jos miettii, että GTA 6:n julkaisu myöhästyy vuodella, eli vuoteen 2026 asti, niin normaali PS5 ja Xbox Series X ovat silloin jo 6 vuotta vanhoja ja PC-rauta lienee jo kolme sukupolvea edellä. Tuolloin aktiivisesti PC-rautaa harrastavan kone hakkaa konsoleiden päivitetykin versiot kevyesti tehoissa. GTA 5 näytti aikanaan PS3:lla aika hirveältä ja PC-versio oli valtava hyppäys, vaikka itsellä oli varsin kämäinen läppäri silloin.

Jos peliä ei tulisi PC:lle ollenkaan, niin harkitsisin konsolin ostoa ainakin pelin läpipeluun ajaksi. Muuten kyllä en näe itseäni konsolipelaajana oikein missään tilanteessa :D
Njooh. Hieman täällä kyllä aina pistää naurattaan nämä tiukat analyysit ja harkinnat jonkun muutaman satkun konsolin takia. Kuten joku edellä sanoikin, saahan sen konsolin varmaan myytyä aika helposti ja lyö tän läpipelattuna kylkeen, jos jotenkin korvien välissä harmittaa itsensä kategorisointi konsolipelaajaksi. PC:llä sitten uudestaan joskus tulevaisuudessa.
Kyllä tuo varsin hienolta näyttänee sitten 8K:lla. Toki siihen tarvitaan sitten PC tai PS6, eli 4K:lla mentäneen aluksi.
En tiedä oliko läppä, mutta 4k vs 8k erot kotiolosuhteissa tulee olemaan melko vähäiset.

Hyvältä vaikutti traileri, veikkaisin itsekin että siinä Q2/25 kieppeillä tämä saattaisi ilmestyä. Sillä aikaa GTA V voi pelata läpi kolmannen kerran.
 
Liittynyt
09.10.2020
Viestejä
281
Tuskin tulee konsolia ostettua yhden pelin takia, etenkään kun pc-kalusto alkaa olla noihin aikoihin päivitystä vailla. Pelaillaan sitten koneella läpi aikanaan jos pelit vielä kiinnostavat.

On tämä kyllä varsinainen rahasampo. Edellinen osa saatiin myytyä useaan kertaan samoille pelaajille ja täällä porukka lupautuu ostamaan yhden trailerin perusteella elinkaarensa loppupuolella olevaa konsolia pelin julkaisussa tietäen, että sama ralli alkaa uudestaan.
 
Liittynyt
08.01.2019
Viestejä
452
Mistä kohtaa ps5 on elinkaarensa lopulla 2025? Aika kummallisia kommentteja, varsinkin kun Ps5 Pro vasta julkaistaan Q4 2024 tai Q1 2025

Ei se PC rauta myöskään merkittäviä hyppäyksiä tule ottamaan seuraavan vuoden aikana. Seuraavat Nvidia näyttiksetkin tulevat vasta 2025 joskus...
 

DjSunki

S Y N T H W A V E
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
3 170
Siis onko PS5 Pro nyt yht äkkiä virallisesti julkistettu, kun kaikki sitä on jo ostamassa pelin julkaisun aikoihin? :D
 
Liittynyt
28.06.2019
Viestejä
1 014
Njooh. Hieman täällä kyllä aina pistää naurattaan nämä tiukat analyysit ja harkinnat jonkun muutaman satkun konsolin takia. Kuten joku edellä sanoikin, saahan sen konsolin varmaan myytyä aika helposti ja lyö tän läpipelattuna kylkeen, jos jotenkin korvien välissä harmittaa itsensä kategorisointi konsolipelaajaksi. PC:llä sitten uudestaan joskus tulevaisuudessa.
Toivottavasti et tukehdu nauruusi, ja alat säästämään tulevaan 6090/7090 lippulaiva näyttikseen minkä toi peli tulee taas vaatimaan 10 vuoden päästä kun puuceelle ilmestyy. Kyseessä nyt firma joka tunnettu ahneudestaan ja julkaisee saman pelin joka laitteelle johon kehtaa...ja kehtaa ne. En tule itsekkään pelaamaan tuota nykyillä konsoleilla jos 30 fps on... Jos ps5 pro siihen pystyy niin "ehkä" harkitsen jos joskus siihen tuon perus vitosen päivitän...mutta en kyllä pelkästään yhden gta6 takia todellakaan.
 

namlepo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
4 604
Yhyy. Ei pyöri kun 30fps. Aika paskaa on optimointi kun cyberikin pyörii 60fps pleikalla. Että eiköhän se sen 60fps pyöri.
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 066
Eihä tässä nyt ole juuri edes rahastettu tämän pelisarjan kohdalla, joku Skyrim julkaistu kuuteen kertaan pelkästään PC:lle ja jengi ostaa koska Skyrim. :dead:
 
Liittynyt
08.03.2022
Viestejä
800
Toivottavasti et tukehdu nauruusi, ja alat säästämään tulevaan 6090/7090 lippulaiva näyttikseen minkä toi peli tulee taas vaatimaan 10 vuoden päästä kun puuceelle ilmestyy. Kyseessä nyt firma joka tunnettu ahneudestaan ja julkaisee saman pelin joka laitteelle johon kehtaa...ja kehtaa ne. En tule itsekkään pelaamaan tuota nykyillä konsoleilla jos 30 fps on... Jos ps5 pro siihen pystyy niin "ehkä" harkitsen jos joskus siihen tuon perus vitosen päivitän...mutta en kyllä pelkästään yhden gta6 takia todellakaan.
Päivitän näyttiksen (ja tarvittaessa koko koneen) yleensä joka toinen generaatio, eli 1080Ti -> 3080 -> "5080". Kierrätän vanhat osat toiseen kokoonpanoon. En oikein usko että juuri tämä peli tulee mitenkään edes vaatimaan mitään xx90 tasoista näyttistä, varmaan tuo 5080 tms. riittää ihan mainiosti siinä kohtaa ja luultavasti PC julkaisuhetkellä silloinen kakkoskokoonpanokin pyörittää tätä riittävän hyvin.

Itse oon nää pelannut aina konsoleilla läpi GTA 3 lähtien, kun ei huvita liian kauaa odotella PC-versiota. Onhan se tähtääminen tateilla aika perseestä mutta kun ei moninpeli ole niin ei ole niin väliä asialla.
 
Liittynyt
24.10.2016
Viestejä
656
Aika jännä miten grafiikat ei enää tee vaikutusta niinkuin ennen, vaikuttaa todella vähän tapahtuneen kehitystä sen saralla viimeisen vuosikymmenen aikana. Yksityskohtaisuutta toki tullut helkutisti lisää mutta jotenkin sille on vaan tullut sokeaksi.
Sama juttu, jotenkin grafiikoilta ootin vielä paljon enemmän, enemmän realistisuutta. Vaikka ei nyt noin muutoin traileri huonolta näyttänytkään.
 
Liittynyt
17.04.2017
Viestejä
455
Olisi hienoa, jos tuosta GTAIV:stä tulisi tässä kutosta odotellessa joku graafisesti päivitetty versio. Se jäi joskus kokonaan pelaamatta jostain syystä.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
1 767
Olisi hienoa, jos tuosta GTAIV:stä tulisi tässä kutosta odotellessa joku graafisesti päivitetty versio. Se jäi joskus kokonaan pelaamatta jostain syystä.
Täysin pelattava tuo on vielä tänäkin päivänä. Juuri puoli vuotta sitten pelasin tuon uudestaan.
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 066
OT, mutta itellä jäi viimeks GTA IV yritys GFWL paskeeseen, olis pitäny sinne loggautua ja sitähän ei ole edes olemassa enää. En tiedä onko se pakotus sittemmin poistettu tuosta Steamin versiosta.
Vanhaa kunnon swing glitchiä olis halunnu päästä testailemaan. :D
 
Liittynyt
03.01.2017
Viestejä
154
Muistan kun hain GTAV:n itiksen Gamestopin yömyynnistä, jonoa oli, siitä sitten allnighteri ja aamulla duuniin. 10 vuotta, Gamestop kadonnut aikaa sitten ja nyt vasta kutonen julkistetaan virallisesti ja pari vuotta pitäis vielä venata. Hyvältä toki näyttää ja day one ihan millä rakkineella tahansa mikä hyllystä löytyy, en voi pyöriä huonommin kuin GTASA PS2:lla
 
Liittynyt
27.01.2017
Viestejä
1 180
Jännä nähdä montako sivua tulee itkua, ylistystä ja muuta soopaa ennen kun koko peli valmistuu. Ite ostan sitten ensimmäisistä tarjouksista vasta tämän. RDR 3 ois lähempänä sydäntä se lähtee heti ostoon jos ees tulee.
 

tavallinen viikari

2024
Tukijäsen
Liittynyt
04.04.2020
Viestejä
1 266
Hyvältähän se vaikuttaa, mutta harmi kun ei tule suoraan PC:lle. Ei kiinnostaisi tämän takia vain ostaa enää konsolia, mutta sitten taas lisäodotus PC-version osalta ei oikein sekään erityisemmin houkuttele. :dead:
Sama juttu minulla. Pitää nyt katsoa, että miten nuo pelikaverit reagoi tuohon pc-version odotukseen kun h-hetki lähestyy. Lähtökohtaisesti konsolin osto ei kiinnosta mutta sosiaalista painetta voi kaveriporukasta taas tulla.
 

Henkka77

Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
6 066
Kattelin tuossa että reilut puolitoista vuotta meni pc-versioon GTA V kohdalla, aika näyttää mitä se tulee olemaan tämän kanssa. :think:
 

Charun

Tukijäsen
Liittynyt
03.09.2018
Viestejä
2 119
Muistan kun hain GTAV:n itiksen Gamestopin yömyynnistä, jonoa oli, siitä sitten allnighteri ja aamulla duuniin. 10 vuotta, Gamestop kadonnut aikaa sitten ja nyt vasta kutonen julkistetaan virallisesti ja pari vuotta pitäis vielä venata. Hyvältä toki näyttää ja day one ihan millä rakkineella tahansa mikä hyllystä löytyy, en voi pyöriä huonommin kuin GTASA PS2:lla
Ite olin samoissa puuhissa Jumbon ovilla jonottamassa keskiyöllä, että vartija päästi Gamestoppiin poimimaan oman kappaleen, mutta tällä kertaa ainakin kovasti yritän jättää konsolin ostamatta, kun vanha PS3:kin on kerännyt monta vuotta pölyä, eikä GTA V:n jälkeen varmaan ole tullut sille pelituntejakaan kuin ehkä parikymmentä. Toisaalta voi olla, että odotus käy ylitsepääsemättömäksi siinä vaiheessa, kun pitäis PC versiota odotella luultavasti 1-2 vuotta ja lompakon saranat narahtaa Sonyn suuntaan.. :lol:
 

Waldo

Niin elämä kuin videopelitkin tunteella.
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 343
Mitä tohon traileriin tulee niin paljon samoja autoja otettu vitosen onlinesta tohon peliin, Outlaw, Hellfire, Caracara, Comet S2 Cabrio (jos ny vika meni oikee ulkomuistista). Mutta mitä nyt lukenu Miamissa asuneiden tai siellä asuvien kommenttei youtubesta nii ovat kuulemma saaneet autenttiseksi autokulttuurin ja siellä olevan "fiiliksen". Tämän varaan lasken sen että tulee kyllä tykitettyä koneella jokunen viikko aamusta iltaan, autenttisuus nimittäin ollu yks niistä asioista mitkä koukuttaa peliin hyvän tarinan lisäksi.

Tein pientä tutkimista vitosen osalta ja jos nyt laskee 1+1=2 nii ei yhtään mahdotonta että nähtäis peli konsoleilla 2025 Q1. Nyt ollaan omasta mielestä menossa "ajassa" 30.10.2012. (Ja tähän lisäksi se että Huhtikuu 2024 - Maaliskuu 2025 T2 odottanu rahahanojen aukeamista isommin mikä tukee tätä omaa teoriaa)
Koodi:
Grand Theft Auto V

02.11.2011 - Traileri [Ei kerrottu edes vuotta milloin peli ilmestyy.]
Seuraava pv - Pieniä tietoja pelistä, viralliset nettisivut

12.7.2012-24.8.2012 - Julkaistiin kasapäin kuvakaappauksia pelistä uutissyötteeseen

30.10.2012 - Julkaisuaika ilmoitettu pelistä tehdyn taideteoksen kanssa "Kevät 2013"
31.1.2013 - Rockstar julkaisi että peli myöhästyy syksylle, päivämäärä 17.9.2013
17.9.2013 [PELIN JULKAISU]
Eli omaan silmään näyttää siltä että Rockstar ottaa varman päälle julkaisun eikä halua julkaista myöhästymisiä peliin liittyen vaan yrittää "pitää sanansa". Ja osana voi olla toki myös ne 90 klippiä mitkä vuoti peliin liittyen viime vuoden syksynä.
 

Lare

Error 404
Liittynyt
13.11.2016
Viestejä
3 994


Digital Foundryltä analyysia trailerista. Trailerissa näyttäisi olevan säteenseuralla toteutetut Global Illumination ja heijastukset. 30 FPS on siis hyvin todennäköistä konsoleilla, ellei peliin tule jotain erillistä Performance-tilaa. Totesivat myös, että Rockstar on aiemmissa trailereissaan pyrkinyt näyttämään pelit pitkälti siinä kunnossa, missä ne ovat pelattavissakin. Ei siis Ubisoftin tapaista grafiikoiden huonontamista ja ominaisuuksien leikkaamista, kun peli lopulta julkaistaan.
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
2 809
Näytti kyl hyvälle niin että tekee mieli vitonen pelata lähiaikoina koneella. Jotain modia katsoa.

Kutosen suhteen katsoo lähempänä tilannetta. Tällä hetkellä ei konsolia ole.
 

namlepo

BANNATTU
BANNED
Liittynyt
02.06.2018
Viestejä
4 604
En kyllä pierekään rockstarin suuntaan jos on 30fps ps5lla.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 660
OT, mutta itellä jäi viimeks GTA IV yritys GFWL paskeeseen, olis pitäny sinne loggautua ja sitähän ei ole edes olemassa enää. En tiedä onko se pakotus sittemmin poistettu tuosta Steamin versiosta.
Vanhaa kunnon swing glitchiä olis halunnu päästä testailemaan. :D
Ei oo enää GFWL tossa steamin versiossa, ei oo samalla moninpeliäkään. Vaatii kyllä siihen Rockstarin omaan settiin kirjautumista kuten GTAV ja RDR2


Digital Foundryltä analyysia trailerista. Trailerissa näyttäisi olevan säteenseuralla toteutetut Global Illumination ja heijastukset. 30 FPS on siis hyvin todennäköistä konsoleilla, ellei peliin tule jotain erillistä Performance-tilaa. Totesivat myös, että Rockstar on aiemmissa trailereissaan pyrkinyt näyttämään pelit pitkälti siinä kunnossa, missä ne ovat pelattavissakin. Ei siis Ubisoftin tapaista grafiikoiden huonontamista ja ominaisuuksien leikkaamista, kun peli lopulta julkaistaan.
Täytyy kans muistaa se et trailereissa todnäk halutaan että se peli näyttää visuaalisesti parhaimmalta. En kauheasti vetäis johtopäätöksiä tuosta vielä, nykypäivänä kuitenkin myös helppo ottaa noi RT-ominaisuudet pois käytöstä, olettaen että peliin on luotu se non-RT vaihtoehto. Tulee vaan yks peli mieleen missä on jotain RT ominaisuuksia kokoajan päällä, PS5 julkastu FF16 on jotkut asiat toteutettu RT:llä ilman että niitä saa mitenkään pois, nähtäväks jää FF16 PC version yhteydessä et vaatiiko se RT kykenevän kortin vai ei, että luovatko sitten perästä.

60fps on kuitenkin uuden sukupolven myötä konsoleillakin muodostunu enempi vähempi standardiks, onneksi. Vaan kourallinen pelejä tulee pelkällä 30fps tilalla ulos ja yleensä näitten mukana tulee ns. perheautollinen paskaa kritiikin muodossa. Mun on vaikea kuvitella etteikö ne Rockstarilla tietäis nykytilannetta ja tarjoais molempia vaihtoehtoja, mut toki tää on vaan omaa kuvittelua, voin toki väärässäkin olla mut melkeen olettais et ne tiedostaa sen reaktion mikä tulee jos kertovatkin et se on 30fps konsoleilla.

Trailerin vilkasin ite kerran läpi, näytti about siltä miltä odottikin. Suurempia odotuksia en jaksa ladata tätä kohti koska ollaan kuitenkin vielä sen verran kaukana et hirveesti faktojakaan ei oo pöydässä. Eiköhän tää tuu jokatapauksessa julkasussa ostettua, ellei nyt sit jotain tyhmiä vetoja tehdä, kuten toi 30fps. Ja sit joskus 2027 PC:lle, olettaen että vielä on hengissä ja mielenkiintoa hommaa kohtaan on, tohonkin kuitenkin 4v vielä aikaa.
 
Liittynyt
19.10.2016
Viestejä
769
Alkaa olla nää nykyajan big bäng pelit jo tämmöisiä once in the lifetime pelejä, vuosikymmenien odotusaikoja. Mielenkiintoinen seurata mitä tekoälyn hyödyntäminen tekee asialle, saadaanko tuotantotehoja irti ja kehitysajat lyhemmiksi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 415
Viestejä
4 194 597
Jäsenet
70 729
Uusin jäsen
jukkara

Hinta.fi

Ylös Bottom