Googlen Pixel 2 XL -älypuhelin iFixitin purettavana

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
11 331Googlen uusien Pixel 2 -älypuhelimien toimitukset ovat alkaneet ulkomailla ja laadukkaista purkuartikkeleistaan tunnettu iFixit on iskenyt työkalunsa kiinni puhelimen kalliimpaan XL-versioon. Korjaamisen näkökannalta laite ei tarjoa suurempia ikäviä yllätyksiä, vaikka rakenteen toteutus ei olekaan kaikilta helpoin mahdollinen.

Puhelimen rakenteista ja sisuksista löytyviin mielenkiintoisiin yksityiskohtiin lukeutuvat mm. järjestelmäpiirin lämpöputkijäähdytys, puristuksen tunnistuksen mahdollistavat muodonmuutoksen havaitsevat sensorit, naamioidut metallikuoren antenniviivat, LG:n valmistama 3520 mAh (13,6 Wh) akku sekä erillinen Android 8.1 -päivityksen myötä aktivoituva Pixel Visual Core -kuvankäsittelypiiri.

Korjattavuusarvosanaksi iFixit antaa Pixel 2 XL:lle kohtalaisen 6/10 pistettä. Kehuja laitteen rakenne saa useista modulaarisista komponenteistaan sekä tavanomaisista philips-kantaisista ruuveista, joita rakenteista löytyy vain yhdeksän kappaletta. Miinusta ropisee mm. hankalahkosti irrotettavasta akusta, tiukasta näyttökaapelista, "itsepäisestä" välirungosta sekä ohuesta näyttöasetelmasta.

Lähde: iFixit

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 

FlyingAntero

ɑ n d r o i d
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
8 441
Nuo antenniraidat näyttävät olevan sijoitettu huomattavasti fiksummin kuin "pikkuveljessä". Pixel 2 napsahtaa ikävästi JerryRigEverythingin videolla juuri antenniraidan kohdalta.
 
Liittynyt
21.10.2016
Viestejä
33
Foliohattuni väräjää, kun mietinkin mahdollisuutta, että on ihan käytännön realismia, että valmistaja dumppaa laitteen täyteen sensoreita ja piirejä, jotka aktivoidaan myöhemmissä päivityksissä käyttöön asiasta sen enempää kertomatta.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
17 969
Tuo puhelin on häpeätahra. Nyt ei kyllä Googlen "Do no evil" toteudu.

Ovat kopioineet Applelta iPhonen pahimman puutteen - sen 3.5mm pistokkeen poistamisen..

Ei tälle ole mitään muuta järkevää syytä, kun Applen mielikuvat ovat myyneet idean "siististä, yksinkertaistetusta laitteesta" ja design-tyyppi katsonut, että liitäntä on kauniin symmetrinen, eikä ole sitä "rumaa reikää" puhelimessa.

Nyt oikeasti, se reikä on standardi, kaikilla on siihen sopivat kuulokkeet jossain ja se laskee käyttökynnystä, lisää yhteensopivuutta ja en itse näe siinä mitään haittapuolia..

En osta Pixel-tuotteita enää.
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
2 625
Nehän lyö, mutta eivät tarjoa minkään maailman tukea puhelimilleen. Olis ihan hauska tietää kuinka iso hintaero tukussa on 835 ja 430 prossien välissä...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
186 858
Viestejä
3 399 050
Jäsenet
60 885
Uusin jäsen
slap

Hinta.fi

Ylös Bottom