Googlen Fuchsia OS on vihdoin valmis ja matkalla käyttäjien käsiin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 543


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Googlen Fuchsia OS -käyttöjärjestelmä on kuultu tipottain tietoja pitkin vuosia, mutta valmista käyttöjärjestelmästä ei ole tuntunut tulevan. Fuchsia on Googlen näkemys uudesta käyttöjärjestelmästä, joka skaalautuu sulavasti älylaitteista aina tietokoneisiin asti.

Tänään jakeluun julkaistun päivityksen myötä Fuchsia OS on vihdoin julkaisuvalmis kuluttajien käsiin. Ensimmäisenä uusi käyttöjärjestelmä tulee ensimmäisen sukupolven Nest Hub -laitteisiin, jotka julkaistiin jo vuonna 2018. Päivitystä aletaan jakemaan ensimmäisenä Googlen Preview Program -ohjelmaan kuuluville käyttäjille, mutta lähikuukausina sen pitäisi löytää tiensä kaikkiin ensimmäisen sukupolven Nest Hubeihin. Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko käyttöjärjestelmä löytämässä tietään myös muihin Googlen laitteisiin lähitulevaisuudessa.

Vaikka päivitys täysin uuteen käyttöjärjestelmään kuulostaa luonnollisesti isolta, käyttäjän näkökulmasta Nest Hubissa ei muutu mikään. Sen sijasta Fuchsia OS yksinkertaisesti korvaa laitteen aiemmin käyttämän Linux-pohjaisen Cast OS:n.

Lähde: 9to5 Google

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
22 055
Kyseessä taitaa olla ensimmäinen laajasti tuotantokäyttöön asti päätyvä yleiskäyttöinen käyttöjärjestelmä, jossa suurin osa koodista on kirjoitettu Rust-ohjelmointikielellä.
..mutta kuvassa oli "Written in C" ja nyt sinne on sitten lisätty ruostetta :(
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 699
Viestejä
4 189 431
Jäsenet
70 784
Uusin jäsen
juged

Hinta.fi

Ylös Bottom