Githubista pieni kysymys.

Viestiketju alueella 'Ohjelmointi, pelikehitys ja muu sovelluskehitys' , aloittaja Jean_Sipulius, 05.03.2018.

 1. Jean_Sipulius

  Jean_Sipulius

  Viestejä:
  310
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Projektin puolesta ollaan ostamassa Githubin palvelua ja siihen pieni kysely. Olen itse käyttänyt Githubin Developeria, joka maksaa sen 7$ kuussa. Minulla ei ole ollut sen kanssa mitään ongelmaa.

  Mutta tässä on nyt useampi henkilö rakentamassa ja useampi henkilö pullaa datan ja mahdollisesti osittain myös pushaa palvelimelle. Nyt tuli vähän ajatuskatko kun eikös tuolla 7$ paketillakin pysty käytännössä jakaa sen oman reposition johon muut voi pushata ja pullata? Mitä eroa siis on tuolla Githubin Team palvelulla?

  Tuossa lukee, että 25$ alkaen oikeus viidellä jäsenelle. Mitä etuisuutta nuo jäsenet saa siihen verrattuna, että vain jakaa repositoryn muille normaalisti?

  Jollekkin Git konkarille ehkä naurettava kysymys, mutta voisiko joku nyt valaista asiaa, että miten nuo käytännössä siis toimii?
   
 2. Xiyng

  Xiyng

  Viestejä:
  1 056
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Jaa-a. Ihan hyvä kysymys ottaen huomioon, että myös Developer-paketin yksityisiin repositoryihin voi lisätä muita tunnuksia. Veikkaan, että ero tulee siinä, että Team-paketissa repositoryn omistaja (ts. käytännössä organisaatio) hoitaa maksupuolen ja Developer-paketissa jokainen kehittäjä joutuu itse maksamaan. Tosin edelleen herää kysymys, mitä sillä kahdella ylimääräisellä dollarilla kuussa saa sitten lisänä Team-paketissa.
   
 3. Jean_Sipulius

  Jean_Sipulius

  Viestejä:
  310
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Testasin äsken jakaa repon toiseen tiliin joka on public. Pystyi näköjään pushia tuonne toisen tilin privaan. Tässä tapauksessa ei siis järkeä ottaa tiimiä.