Galax julkaisi PCI Express Resizable BAR -tuen GeForce RTX 30 -sarjan näytönohjaimille

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
19 599


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
AMD:n julkaistua viime syksynä PCI Express Resizable BAR -tuen Smart Access Memory -nimellä Intel ja NVIDIA lupasivat kumpikin omilla tahoillaan tuoda tuen omille alustoilleen ja näytönohjaimilleen. Intel on toimittanut jo oman osuutensa ja NVIDIAkin on saanut tuen päälle osassa GeForce RTX 30 -mobiilinäytönohjaimissa ja RTX 3060 -työpöytänäytönohjaimessa.

Samalla kun NVIDIA julkaisi PCIe ReBAR -tuen osalle tuotteistaan, se lupasi ainakin loppujen GeForce RTX 30 Founders Edition -mallien saavan päivitetyt BIOSit maaliskuun loppupuolella. NVIDIAn omista BIOS-päivityksistä ei ole vielä tietoa, mutta niiden voidaan olettaa lähellä julkaisua, sillä AIB-valmistaja Galax on nyt julkaissut ensimmäisen aallon ReBAR-päivityksiään.

VideoCardzin mukaan todellisuudessa kyse ei ole varsinaisista BIOS-päivityksistä, vaan työkaluista, jotka ilmeisesti muokkaavat suoraan BIOSia. Ne on julkaistu vain tietyille Kiinassa myytäville GeForce RTX 3060 Ti-, 3070-, 3080- ja 3090 -näytönohjaimille, mutta Reddit-käyttäjät ovat varmistaneet niiden toimivan myös ainakin joillain länsimarkkinoilta löytyvillä Galaxin näytönohjaimilla. Ensimmäisten testien mukaan GeForce RTX 3090:n suorituskyky parantui ChipHellin foorumeille julkaistuissa testeissä 4K-resoluutiolla keskimäärin 3,17 %.

Biosin päivittäminen väärälle näytönohjaimelle tarkoitetulla työkalulla voi aiheuttaa vahinkoa näytönohjaimelle. io-tech ei suosittele BIOSin päivitystä kuin nimenomaan kyseiselle näytönohjaimelle suunnitellulla versiolla. Kokeilunhaluiset löytävät latauslinkit päivitystiedostoihin lähdelinkin takaa. NVIDIA ja muut AIB-valmistajat tulevat oletettavasti julkaisemaan omat päivityksensä lähipäivinä.

Lähde: VideoCardz, ChipHell

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
25.02.2017
Viestejä
137
Asus on osalle X299 emolevyille julkaissut uudet BIOS, jotka tuovat ReBAR -tuen:
RESIZABLE BAR (SMART ACCESS MEMORY ALTERNATIVE) BE ENABLED ON X299
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
194 102
Viestejä
3 509 103
Jäsenet
62 445
Uusin jäsen
Hammerii94

Hinta.fi

Ylös Bottom