Freecom Hard Drive Dock Duplicator

Viestiketju alueella 'Tallennus' , aloittaja Kome, 02.12.2019.

 1. Kome

  Kome

  Viestejä:
  6
  Rekisteröitynyt:
  06.12.2017
  Moriensta!

  En tiedä onko kuinka tyhmä kysymys, mutta olen ostanut otsikossa mainitun telakan ja tarkoitus olisi saada kuvat vanhoilta kovalevyiltä talteen. Haluaisin tietää, että miten helposti haittaohjelmat/viirukset tulee tuollaisen telakan läpi uuteen tietokoneeseen? Uskoisin, että edellinen tietokone ainakin meni mykäksi jonkun sortin haittaohjelman takia. Vanhan läppärin kovalevystä en tiedä mitä matoja siellä on, mutta olisi mukava saada sieltäkin vanhoja kuvia talteen, on tullut tehtyä hyviäkin reissuja kameran kanssa. "Uusi" atk huolettaa kun ei ole vara ostella uusia jos sattuukin sama mato iskemään mikä iski tuohon aikaisempaan masiinaan. Nykyään onneksi on erillinen ulkoinen kovalevy pelkästään kuvia varten niin ei tarvitse enää jatkossa ruveta vanhoja visvaisia kovalevyjä kaivelemaan.

  Vielä linkki kyseisen telakan sivulle: https://www.verkkokauppa.com/fi/pro...alevytelakka?list=OZCYkRClhwIClhgjClhHJOJkOgM

  Kiitos etukäteen!
   
 2. Fribo-71

  Fribo-71 Amatööri Tukijäsen

  Viestejä:
  1 572
  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Kyllähän ne pöpöt siirtyvät samoin kuin muutkin tiedostot. Ei telakka niitä erottele.
   
 3. Hount

  Hount

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Harvempi haittaohjelma pakottaa ihan nyt uutta tietokonetta ostamaan :)
   
 4. Sire

  Sire

  Viestejä:
  287
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Kunhan et suorita mitään hämäräperäisiä exejä ym. sieltä vanhalta levyltä tai kopioi sellaisia uudelle koneellesi, niin ei ole vaaraa.