Fossililta uusia Gen 5 -älykelloja päivitetyillä ominaisuuksilla

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Juha Kokkonen, 07.08.2019.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 808
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016


  Fossil on esitellyt uudet Gen 5 -älykellonsa, joiden mainostetaan tarjoavan aiempaa enemmän autonomisuutta. Varustukseen kuuluu mm. 1,28-tuumainen OLED-näyttö, kolme painiketta ja pyöritettävä nuppi, standardikokoinen 22 mm:n hihna, Snapdragon 3100 -järjestelmäpiiri, 1 Gt RAM-muistia, 8 Gt tallennustilaa, sykemittaus, GPS, WiFi, Bluetooth ja NFC. Kelloon integroitu kaiutin ja mikrofoni mahdollistavat nyt puhelut kellon kautta. Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen Wear OS.

  Uudet mallit tulevat saataville 26. elokuuta alkaen 299 euron lähtöhintaan.

  Lähde: https://www.fossilgroup.com/wrists-buzzing-new-fossil-gen-5/
   
 2. Kepe

  Kepe

  Viestejä:
  680
  Rekisteröitynyt:
  23.10.2016
  Snapdragon 3100 valmistetaan 28 nanometrin prosessilla... Harmi ettei Qualcommia jaksa kiinnostaa puettavien laitteiden järjestelmäpiirit. Paljonkohan saisi tähänkin kelloon lisää toiminta-aikaa, jos piiri valmistettaisiin vaikka edes 10nm prosessilla?
  Ominaisuuksiensa ja hintansa puolesta tämä olis kyllä tosi varteenotettava älykello, jos akku kestäisi edes muutaman päivän normaalia käyttöä. Tälle luvataan 36h akunkestoa normaalitilassa ja viikko kellotilassa, jossa ilmeisesti kaikki älyominaisuudet kytkeytyy pois päältä, ja kellosta näkee vain ajan.
   
  ravallo tykkää tästä.