1. io-techin IT-alan työpaikkailmoitukset
  • Tavoita yli 200 000 tekniikasta kiinnostunutta suomalaista kuukaudessa
  • Ilmoittajalle oma käyttäjätunnus yrityksen logolla
  • Mahdollisuus kommunikoida käyttäjien kanssa ja vastata kysymyksiin viestiketjussa tai yksityisviestillä
  • Hinta: 300€ + ALV / ilmoitus (kysy tarjous useammasta ilmoituksesta)
  • Ota yhteyttä: tyo@io-tech.fi
  • Lue lisää

Erilaiset järjestelmäasiantuntijoiden tehtävät (Helsinki, Turku, Tampere tai Jyväskylä)

Viestiketju alueella 'Työpaikkailmoitukset' , aloittaja Elisa, 17.09.2019.

 1. Elisa

  Elisa Työpaikkailmoittaja

  Viestejä:
  2
  Rekisteröitynyt:
  10.09.2019
  Elisa tarjoaa monipuolista tukea ja ratkaisuja organisaatioille ulkoistaa ja kehittää omia IT-toimintojaan. Meidän tehtävänämme on tarjota IT-toimintaympäristöjä, joilla takaamme asiakkaidemme liiketoiminnan toimivuuden ja jatkuvan kehittymisen.

  Nyt etsimme erilaisiin rooleihin täydentämään asiantuntijarivejämme:


  (paikkakuntina mm. Helsinki, Turku, Tampere tai Jyväskylä)


  Mitä tiimeissämme tehdään?

  Tiimimme vastaavat Elisan ulkoistus- ja tukipalveluasiakkaiden tietojärjestelmien toimivuudesta samalla, kun tuemme asiakkaita kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä hieman kinkkisemmissä kysymyksissä. Käytännössä arkemme muodostuu vaihtelevista ja haastavistakin tikettien ja muutosten tekemisestä/ratkomisesta sekä valvonnan seuraamisesta. Sinun tärkein tehtävä on asiantuntemuksellasi asiakkaan jeesaaminen parhaasi mukaan ja heidän arjen helpottamista. Toisen ja kolmannen asteen tuen antamisen lisäksi ylläpidämme ja kehitämme asiakasympäristöjä sekä osallistumme muun muassa erilaisiin asiakasprojekteihin teknisinä asiantuntijoina.


  Elisalla pääset työskentelemään omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteiden parissa. Elisalla on mahdollisuus kehittyä haluamaasi suuntaan – yksiköstämme on luontevia urapolkuja esimerkiksi projektityön pariin. Parasta tässä hommassa on työkaverit ja vapaus - saat päättää itse mistä teet töitä. Moni tiimiläisemme on useamman päivän viikosta etänä. Fyysinen työpisteesi sijoittuu omista toiveistasi riippuen esimerkiksi Elisan Helsingin Kallion, Tampereen, Jyväskylän, Turun tai oikeastaan mille tahansa Elisan toimistolle.


  Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Elisa on tutkitusti hyvä työpaikka ja vastuullinen työnantaja. Elisa tarjoaa mahdollisuuden laajaan verkostoitumiseen Suomen parhaiden asiantuntijoiden kanssa, ihmisen kokoiseen työtehtävään, osaamiseen pohjautuvaan kilpailukykyiseen palkkaan ja hyviin työsuhde-etuihin.


  Lue lisää ja hae ylläolevien linkkien kautta tiettyä tehtävää tai hakemalla tätä tehtävää voit jättää näihin tehtäviin yleisen hakemuksen.

  https://corporate.elisa.fi/rest/corporate.elisa.fi/recruitment/openjobs/Erilaisetj%C3%A4rjestelm%C3%A4asiantuntijoidenteht%C3%A4v%C3%A4t/fi/1742