Elmor Labs valmistelee OC Panel -työkalua ylikellottajille

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 524


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Ylikellotus tapahtuu perinteisimmin BIOSin kautta, vaikka nykyään se onnistuu helposti myös käyttöjärjestelmän puolelta. Erilliset ylikellotukseen tarkoitetut hallintalaitteet ovat sen sijaan harvassa.

Asus on julkaissut vuosia sitten ROG OC panel -hallintalaitteen ylikellotukseen, mutta sen toiminta oli rajattu tietyille X99-, Z87- ja Z97-emolevyille. Seuraajaa paneelille ei ikinä saatu Asukselta, mutta naapurimaasta ponnistava Jon ’Elmor’ Sandström aikoo korjata tämän puutteen.Sandströmin johtaman Taiwanissa päämajaansa pitävä Elmor Labs valmistelee parhaillaan OC Panel -hallintapaneelia ylikellotuskäyttöön. Sen prototyyppi on ainakin kiusoitteluvideon mukaan ollut mukana myös hiljattaisessa 9 GHz:n rajapyykin rikkoneessa ylikellotussessiossa.

OC Panel tarjoaa käyttäjälle näytön, viisi navigointipainiketta, ainakin Asuksen emolevyiltä löytyvän Slow Moden, Retry-, Safe Boot-, Power- ja Reset- sekä BIOS-painikkeet. Laitteessa on ilmeisesti liitännät kahdelle lämpötilasensorille ja neljälle tuulettimelle. Lisäksi BIOS-painikkeen yläpuolelta löytyy pinnit kahdelle tuntemattomalle liittimelle.

Elmor Labsin OC Panelin pitäisi saapua myyntiin lähiaikoina, mutta tarkka ajankohta ei ole vielä selvillä.

Lähteet: VideoCardz, Tom's Hardware

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
239 444
Viestejä
4 191 500
Jäsenet
70 744
Uusin jäsen
smuuU

Hinta.fi

Ylös Bottom