EKWB vaihtoi lähes koko johtoryhmänsä

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
11 103
Tunnettu nestejäähdytysvalmistaja EK Water Blocks on antanut lähtöpassit liki koko johtoryhmälleen. Yhtiöstä ovat saaneet kenkää ainakin toimitusjohtaja, teknologiajohtaja sekä markkinointipäällikkö.
Toistaiseksi johtotehtäviä hoitavat yhtiön perustaja ja omistaja Edvard König sekä hänen kumppaninaan alusta asti toiminut enkelisijoittaja Matjaz Krc.

Lähde: TechPowerUp
 
Liittynyt
31.10.2016
Viestejä
172
Liekkö joku vaikutus ollu Threadripper sekoilulla. Siellähän ainakin markkinointi kehui rinta rottingilla et paras blokki mitä pystyy tekemään, ja sitten hävisi jokaiselle kilpailevalle blokille. Kohta tulevassa monoblokissa tuntuis olevan sama moka edelleen mukana.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 466
Toinen on tämä EK:n uusi hinnantalkaen Alumiininen sarja kun se on hiton isoriski kun on takuuvarmaa että vaikka on 1000 + 1 varoisulappua että ei saa käyttää muiden metallien kanssa ristiin niin niin tulee kumminkin tapahtumaan hyvin useasti.

Kun tuo firmanperustaja nyt on alunperin lähtenyt jonkunlaisella laatutavoiteella tekemään tuotteita niin tälläinen riskinotolla hinnatalkaen tuotteilla rahan takominen ja vahingon räjähtäessä silmille firman nimen pilaaminen ei ehkä ole ihan hänen ideansa siitä mitä firman pitäisi tehdä.
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
1 200
Voi olla vähän vaikeeta johtaa tuota firmaa juuri nyt josta ylin johto lähtee kävelemään, jos on aiemmin ite sorvannut blokkeja jossain autotallissa reilut kymmenen vuotta sitten. :D Eiköhän tuo lähtenyt kolmikko pistä jonkun uuden firman pystyyn kun osaamista on. En tietysti tiedä onko tuo Eddy ollut miten mukana viime vuodet vai onko ollut vaan takapiruna ja nauttinut firman tuotoista.

Onhan nuo yrittäneet laajentaa kovasti ja jokaisen ulottuville tuota vesijäähdytystä, välillä vähän onnistuneemmin ja välillä vähän kehnommin. Kuitenkin aika pienen porukan huvia tämä vesijäähy, ja kilpailukin on nykyään kovaa, joten saapa nähdä miten firman käy. Toivottavasti ainakin laaduntarkkailu paranee, kun aina tuntuu olevan joka tuotteessa joku puute/vika.
 

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 466
...
Onhan nuo yrittäneet laajentaa kovasti ja jokaisen ulottuville tuota vesijäähdytystä, ...
Siinä ne sen virheen tekikin kun (laajennettavat) AIO:t on kehittyneet niin paljon että on alkaneet syödä itse kasattavien kiertojen markkinoita.

Kun juu AIO on edullinen verrattuna itse kasattuun ja juu edulisuus johtuu paljolti alumiinin käytöskä komponenteissa, mutta ei se tarkoita sitä että itsekasattavan systeemin hintaa kannattaisi yrittää ajaa alas siirtymällä alumiiniin koska se on valtava riski kun itsekasaajilla on tapana yhdistellä erivalmistajienosia ja eri-ikäisiäosia.

Eli ennemmin näen että EKWB:n kannattaa kehittää selaisia osia jotka tekee itse osista kasaamisen helpommaksi ja siten lähestyä AIO systeemien käytettävyyttä ts ratkaisu ei ole hinta vaan laatu kilpailu.

Epäilen että siellä johdossa on ollut juuri vääntö tästä että kilpaillaankon AIO systeemejä vastaan laadulla vai hinnalla.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjuja
80 694
Viestejä
1 643 632
Jäsenet
36 271
Uusin jäsen
Juha1979***

Hinta.fi

Ylös Bottom