• Live: io-techin podcast viikon tekniikkakatsaus. Keskustellaan viikon mielenkiintoisimmista tietotekniikka- ja mobiiliaiheista. Suora lähetys YouTubessa tänään n. klo 15:20 alkaen. Tule mukaan katselemaan ja keskustelemaan! Linkki lähetykseen >>

EKWB laajensi Fluid Gaming -sarjaa uusilla jäähdyttimillä ja värillisillä letkuliittimillä

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
13 089Slovenialainen EK Water Block julkaisi jokin aika sitten pelaajille suunnatut, edulliset osat itse kootun nestekierron rakentamiseen. Fluid Gaming -brändätyt nestejäähdytysosat ovat saaneet nyt seuraa virallisista laajennuspaketeista.

EKWB:n Fluid Gaming -sarjan viralliset laajennuspaketit koskevat tässä vaiheessa pelkkiä jäähdyttimiä. Tarjolle tulee EK-FG 120, 240 ja 360, jotka nimiensä mukaisesti tukevat yhtä, kahta tai kolmea 120 millimetrin tuuletinta. Laajennuspakettien mukana tulee myös tarvittamat tuulettimet sekä letkuliittimet. Yhtiön mukaan se aikoo laajentaa jäähdytinvalikoimaa vielä lisää tämän vuoden aikana 140 millimetrin tuulettimille suunnitelluilla versioilla.Virallisten laajennuspakettien lisäksi EKWB on tuonut Fluid Gaming -sarjaan kustomointia helpottavia värillisiä letkuliittimiä. Liittimet ovat saatavilla mustina, punaisina, kultaisina, nikkelisinä, vihreinä, sinisinä ja violetteina. 45° ja 90° letkuliittimet ovat puolestaan saatavilla harmaina ja mustina. Yhtiöltä on tilattavissa myös nestekiertoon sekä kirkasta että värillisiä nesteitä laivaston sinisenä, hapon vihreänä, limen keltaisena sekä veren punaisena.

Lähde: EKWB

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 

Signa

Pieni muotokerroin entusiasti
Tukijäsen
Liittynyt
12.12.2016
Viestejä
2 072
Noni, saivat sentään alumiiniliittimet vihdoin markkinoille :tup: Voi joku jo tollasesta innostuakin, jos hinta on merkittävästi kuparisia halvempi :rolleyes:
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
92 293
Viestejä
1 889 555
Jäsenet
39 706
Uusin jäsen
VinskiVanAnkenheim

Hinta.fi

Ylös Bottom