Deus Ex

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja BryciFani, 12.07.2017.

 1. BryciFani

  BryciFani Työtön Pornonäyttelijä ja SOB 1% johtaja. Vuoden räbä 2017

  Viestejä:
  510
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Viimeksi muokattu: 12.07.2017
  IcePen ja Ziilot tykkäävät tästä.
 2. perato

  perato

  Viestejä:
  2 164
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Vaikka Deus Ex on omalla pelilistalla se syrjäyttämätön ykkönen, nii on sen pelaaminen jäänyt viime vuosina yhä vähemmälle ja vähemmälle. DE:n ongelma ei todellakaan ole nykypäivänä sen kököt tekstuurit vaan sen paikoitellen jäätävä pelattavuus ja animaatiot. Toki hiipimällä suurimman osan tästä jäykkyydestä saa poistettua, on se silti pelinä vanhentunut vähemmän arvokkaasti kuin monet muut tuon ajan pelit.

  Mitkään "total conversion" jutut ei oo oikeastaa itteä napostellut kun pelissä ei varsinaisesti ole kenttäsuunnittelun tms. osalta mitään vikaa. En tarvitse lisää roskiksia ja parempia tekstuureja vaan jotain, joka saa pelin periaatteessa tuntumaan joltain muulta kuin erittäin väkivaltaiselta moonwalk simulaattorilta.

  Peli kaipais ihan raa'an päivityksen nykypäivään, ilman että kuitenkaan mitään oleellisesti mentäisiin muuttamaan. Lataustauotkaan nyt ei varsinaisesti ole mikään ongelma enää kun ne on ohi sekunnissa.
   
  BryciFani tykkää tästä.
 3. Kerosiini

  Kerosiini

  Viestejä:
  569
  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  Minäkään en oikein pidä noista tekstuurimodeista vanhempien pelien kanssa, näyttää kummalta jos tekstuurit ovat ylitarkkoja mutta kaikki esineet ja ihmiset ja sen sellaiset edelleen vanhoja tuttuja puupökkelöitä. Itse olen käyttänyt ihan vaan Kentien DX10 renderiä ja saman hepun omaa launcheria jolla saa muun muassa otettua nykywindowseilla peliä riivaavan hiiriohjauksen täysin pilaavan mouse accelerationin pois päältä.

  Kunnollinen remasteri animaatioilla jotka eivät aiheuttaisi nauruun tukehtumista kävisi kyllä, mutta soundtrackiin ei kyllä perkele kosketa!
   
 4. Awelonian

  Awelonian Residentti maahanmuuttaja

  Viestejä:
  743
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Straylight Productionsin trackereihin jos joku koskee, tulee väkivaltaisuuksia. Tämä jos joku peli kaipaisi UE4-päivityksen nykyaikaan. Miettii kuinka hiton hienoja Deus Ex:HR ja MD olivat, niin sama paremmilla graffoilla ai että! Deus Ex on edelleenkin äärimmäisen tunnelmallinen peli, jossa löytyy tekemistä ja johon onnistuneesti niputettiin kaikki mahdolliset salaliitot yhteen mutta perhana. Tuokaa se nyt jo 2010-luvulle!
   
 5. tehhfuzz

  tehhfuzz

  Viestejä:
  116
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Deus Ex kyllä tuntuu itsellekkin nykypäivänä aivan pirun jäykältä ja osittain kököltä kun vaikka vertaa johonkin Half Lifeen joka kuitenkin melko samoihin aikoihin on julkaistu. Onneksi nämä uudemmat HR ja MD on olleet melko hyviä päällysteitä tähän sarjaan, etenkin Human Revolutionista tykkäsin todella paljon.
   
  BryciFani tykkää tästä.
 6. 459

  459 Team SER

  Viestejä:
  370
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mikäli kauniisti sanottuna karuhko ulosanti ja engine eivät haittaa ja itse pääpeli maistuu, niin tähän peliin on huomattavan iso määrä hyviä TC:itä. Sellaiset nimikkeet kuten 2027, Burden Of 80 Proof, Cassandra Project, Redsun 2020, Zodiac, Nihilum ja The Nameless Mod tulevat mieleen. Itse on tullut pelattua läpi useimmat noista ja suosittelen pääpelin läpäisseitä tutustumaan niihin.
   
 7. iixx82

  iixx82

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2016
  GMDX huippumodi huippupeliin. Parempi ratkaisu kuin Revision. Alkuperäisestä olisi kyllä aika tehdä Remake vaikka HR/Mankind dividedin moottorilla.
   
 8. perato

  perato

  Viestejä:
  2 164
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Jokoha sitä kohta pystyis pelaan Deus Exin niin ettei muistais ihan jokaista numeroa ja kätköpaikkaa ulkoa. Pitänyt nyt iha suosiolla taukoa jo pitempään ku tuli aikanaa pelattua kerran tai jopa kahesti per vuosi. 5v alkaa olla jo takana tätä paussia. Vielä olis toki DE IW ja MDkin pelaamata.

  Remakea odottelisin itekki. Ja nimenomaan sellaista remakea, jossa ei hirveästi puututtaisi esim. keskeiseen kenttäsuunnitteluun, mutta korjattaisiin lähinnä AI:ta, animaatioita ja yleistä ulkonäköä(tekstuurit, valaistus nykyaikaan).
   
 9. P c L A Y E R

  P c L A Y E R

  Viestejä:
  624
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Joo remake olisi kyllä paikallaan. Itellä jäi aikoinaan alkuoeränen pelaamatta alkua pidemmälle, kun se oli teinille vähän turhan "raskasta" pelattavaa. :D Nyt maistuisi kyllä muuten, mutta on se vaan niin kankea ja karu, että ei pysty. :tdown:
   
 10. perato

  perato

  Viestejä:
  2 164
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Parastahan Deus Exissä on ehkä se, että se oli kankea ja karu jo ilmestyessään. Ei oikeen koskaan ollut mitenkään pelillisesti ja teknillisesti huikea tuotos. Kuitenki pelissä on niin paljon noita huippukohtia, että edellee tulee sellanen fiilis, että prkl ku näitä olis enemmänki.

  Ehkä oma yks parhaista hetkistä on lopulta se Anna Navarren kohtalo, hahmo jonka voi tappaa jopa 3 kertaa pelin aikana, vasta viiminen kerta on oikeastaa semmonen mistä peli kertoo ihan suoraan, että nyt tapa se. Kaks edellistä on ihan pelaajan omista yrityksistä riippuvaisia ja peli jopa reagoi sitten näihin. Pelintekijät ovat siis ohjelmoineet erilaisia vaihtoehtoisia tapahtumakulkuja peliin useammanki kerran, mutta niitä harvoin hierotaan pelaajan naamaan tyyliin fallout jossa kaikki vaihtoehtoiset lähestymistaavat merkataan "OPTIONAL, DO NOT DO IT!" tyyppisillä quest objectiveilla. Myöskää kaikkien valintojen seuraukset ei ollut niin ilmeisiä tai välittömiä, että niitä välttämättä tajusi.

  Tokihan näitä valintoja on edelleen monissa peleissä ja varmasti joissaki vielä paremmin, mutta siihen aikaan ilmestyessään ja ku näitä alko löytämään pelistä, nii tuli just se tarve pelata monta kertaa peli ihan vaan että saa nähä miten se jokin asia vaikuttaa tällä kertaa.
   
  Edqar ja P c L A Y E R tykkäävät tästä.
 11. SatanTwister

  SatanTwister Premium-jäsen

  Viestejä:
  372
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Väittäisin että aika vähän on vastaavia pelejä jossa npc ym. reagoivat pelaajan tekemisiin pysyvästi muuta kuin jollain yhdellä kommentilla.

  HR oli aika hyvä middleground MD alkoi mennä enemmän on rails hutuksi ja juonikin oli epämääräinen ja ratsasti liikaa suoraan "juutalais/natsi" teemalla.
   
 12. P c L A Y E R

  P c L A Y E R

  Viestejä:
  624
  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Juu ei ollu silloinkaan mikään kovin kummoinen teknisesti. Itellä oli kuitenkin voodoo kiihotin, joten peli pyöri hyvin glide rajapinnalla. Tykkäsin alun tutoriaaliosallisuudesta silloinkin todella paljon, mutta kun itse peli aukeni, niin jotenkin se oli 18v teini minälle liian massiivinen ja raskas. Ei jaksanu kovin pitkälle, kun vaikeusastekin oli muistaakseni aika kova.
   
 13. perato

  perato

  Viestejä:
  2 164
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Itellä taas piti pelata jollai 640x480 resolla ikkunassa, että peli etes jotenki etäisesti pyöri. Tuo demo tuli pelattua joku sata kertaa läpi ja olihan se kyl melko pitkä demoksi. Olin ite tuollon n. 12 kesänen ku tuo demo tuli PC-gamerin CD:n mukana. Eipä siitä juonesta ihan hirveenä siinä vaiheessa viel tajunnut, mutta sit 2-3v myöhemmin ku pelin löysi sattumalta alennuksesta jostai random-pelikaupan alehyllystä oli se pakko napata mukaa ja sen jälkeen ollut se kaikkien aikojen lempipelini ja on sitä edelleenkin nostalgialasit päässä sanottuna. Tuolta aikakaudelta tosin monta muutakin peliä itelle aika korkeilla sijotuksilla, mm. Baldur's Gate 2, Operation Flashpoint, Commandos 2, Red Alert 2 ja No One Lives Forever jotka vaikutti kaikki aika paljon siihen, että minkälainen pelaaja sitä itestä sit lopulta muodostui.
   
 14. iixx82

  iixx82

  Viestejä:
  92
  Rekisteröitynyt:
  28.11.2016
  Juu oli itselläkin Voodoo Banshee 16mb :D sillä koettiin deus ex ekan kerran. Pelin aloitus oli muistaakseni vaikeaa koska mitään vastaavaa ei ollut tullut eteen ikinä. Mutta nopeasti pääsi juonesta ja mekaniikoista jyvälle ja loppu on historiaa. Olen pelannut tämän varmaa 5-10 kertaa läpi. Viimeksi tolla Revision modilla. täytyypi seuraavalla kerralla kokeilla tuota GMDX koska vaikuttaa todellakin parhaalta ratkaisulta kokea Deus ex nykypäivänä alkuperäisenä. mutta parannettuna.