Deus Ex

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja BryciFani, 12.07.2017.

 1. BryciFani

  BryciFani Työtön Pornonäyttelijä ja SOB 1% johtaja. Tukijäsen

  Viestejä:
  186
  Rekisteröitynyt:
  16.10.2016
  Viimeksi muokattu: 12.07.2017
  IcePen ja Ziilot tykkäävät tästä.
 2. perato

  perato

  Viestejä:
  1 382
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Vaikka Deus Ex on omalla pelilistalla se syrjäyttämätön ykkönen, nii on sen pelaaminen jäänyt viime vuosina yhä vähemmälle ja vähemmälle. DE:n ongelma ei todellakaan ole nykypäivänä sen kököt tekstuurit vaan sen paikoitellen jäätävä pelattavuus ja animaatiot. Toki hiipimällä suurimman osan tästä jäykkyydestä saa poistettua, on se silti pelinä vanhentunut vähemmän arvokkaasti kuin monet muut tuon ajan pelit.

  Mitkään "total conversion" jutut ei oo oikeastaa itteä napostellut kun pelissä ei varsinaisesti ole kenttäsuunnittelun tms. osalta mitään vikaa. En tarvitse lisää roskiksia ja parempia tekstuureja vaan jotain, joka saa pelin periaatteessa tuntumaan joltain muulta kuin erittäin väkivaltaiselta moonwalk simulaattorilta.

  Peli kaipais ihan raa'an päivityksen nykypäivään, ilman että kuitenkaan mitään oleellisesti mentäisiin muuttamaan. Lataustauotkaan nyt ei varsinaisesti ole mikään ongelma enää kun ne on ohi sekunnissa.
   
  BryciFani tykkää tästä.
 3. Kerosiini

  Kerosiini

  Viestejä:
  221
  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  Minäkään en oikein pidä noista tekstuurimodeista vanhempien pelien kanssa, näyttää kummalta jos tekstuurit ovat ylitarkkoja mutta kaikki esineet ja ihmiset ja sen sellaiset edelleen vanhoja tuttuja puupökkelöitä. Itse olen käyttänyt ihan vaan Kentien DX10 renderiä ja saman hepun omaa launcheria jolla saa muun muassa otettua nykywindowseilla peliä riivaavan hiiriohjauksen täysin pilaavan mouse accelerationin pois päältä.

  Kunnollinen remasteri animaatioilla jotka eivät aiheuttaisi nauruun tukehtumista kävisi kyllä, mutta soundtrackiin ei kyllä perkele kosketa!
   
 4. Awelonian

  Awelonian Residentti maahanmuuttaja Make ATK Great Again Team AMD

  Viestejä:
  503
  Rekisteröitynyt:
  22.10.2016
  Straylight Productionsin trackereihin jos joku koskee, tulee väkivaltaisuuksia. Tämä jos joku peli kaipaisi UE4-päivityksen nykyaikaan. Miettii kuinka hiton hienoja Deus Ex:HR ja MD olivat, niin sama paremmilla graffoilla ai että! Deus Ex on edelleenkin äärimmäisen tunnelmallinen peli, jossa löytyy tekemistä ja johon onnistuneesti niputettiin kaikki mahdolliset salaliitot yhteen mutta perhana. Tuokaa se nyt jo 2010-luvulle!
   
 5. tehhfuzz

  tehhfuzz

  Viestejä:
  74
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Deus Ex kyllä tuntuu itsellekkin nykypäivänä aivan pirun jäykältä ja osittain kököltä kun vaikka vertaa johonkin Half Lifeen joka kuitenkin melko samoihin aikoihin on julkaistu. Onneksi nämä uudemmat HR ja MD on olleet melko hyviä päällysteitä tähän sarjaan, etenkin Human Revolutionista tykkäsin todella paljon.
   
  BryciFani tykkää tästä.
 6. 459

  459 Team SER

  Viestejä:
  213
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Mikäli kauniisti sanottuna karuhko ulosanti ja engine eivät haittaa ja itse pääpeli maistuu, niin tähän peliin on huomattavan iso määrä hyviä TC:itä. Sellaiset nimikkeet kuten 2027, Burden Of 80 Proof, Cassandra Project, Redsun 2020, Zodiac, Nihilum ja The Nameless Mod tulevat mieleen. Itse on tullut pelattua läpi useimmat noista ja suosittelen pääpelin läpäisseitä tutustumaan niihin.