Detroit: Become Human (PS4)

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Sepander, 25.04.2018.

 1. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  917
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Aikamoinen bugi on jos saa tommoset tunteet tehtyä robotille jos niitä ei aikasemmin ole ollut :)
   
 2. Sadness

  Sadness

  Viestejä:
  2 681
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Siis tarkoitat tuota robottia kenellä on toi lapsi vai?
   
 3. The Nameless One

  The Nameless One

  Viestejä:
  917
  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Kyllä
   
 4. Jean_Sipulius

  Jean_Sipulius

  Viestejä:
  376
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Voisi muuttaa otsikon, koska tämä on PC:lle saatavilla. Ostin toissapäivänä ja n. 15h pelattu. Paras elokuvapeli mitä ikinä pelannut. Juoni on hyvä ja dialogi täysin toiselta planeetalta. Uskomaton kokemus ollut tähän mennessä.

  Epic Games Storesta saatavilla 30e hintaan vielä tarjousten aikaan. Suosittelen. Laitetaas spoileriin kohta, joka nosti oman ihon täysin kananlihalle. Ei ole juonispoileri, mutta jos joku ei halua nähdä mitään niin varmuuden vuoksi. Tälläistä tykitystä mielellään kokee!

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 29.12.2019
 5. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  1 081
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  @Jean_Sipulius muuta kuvalinkissä https --> https että kuva näkyy kikkailematta.

  Ahaa, sinulla oli tuo suhde noin hyvällä tolalla? Itselläni meni siinä hiukan paremmin. Tosin ... tosin .. niin. Eipäs spoilata omaa jatkoa.
   
 6. Yeenoghu

  Yeenoghu Neighbour of the beast

  Viestejä:
  392
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  Kovasti vaikuttaa bugiselta. Mä en pääse edes tutoriaalia läpi ilman pelin kaatumista. Detroit: Become Human | Support | Quantic Dream
  Paskat peli mitään pysy käynnissä uudelleenkäynnistettäessä.

  Kaikesta reddit-kommentoinnista päätellen, ongelma on yleinen esiintyy erityisesti Nvidian näyttiksillä. Itselläni 2080ti ja Geforce uusin ajuri 441.66

  Ei sitten pelata tätä, saatana.
   
 7. Freeze

  Freeze Elitisti Team Ryzen Team NVIDIA

  Viestejä:
  1 081
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  2070 super itsellä kaatui yhden kerran koko läpipeluun aikana. En muista mihin. Kannattaa tarkistaa että on uusimmat ajurit myös äänipiirille tai -kortille ja uusimmat DirectX -runtimet.
   
 8. Yeenoghu

  Yeenoghu Neighbour of the beast

  Viestejä:
  392
  Rekisteröitynyt:
  07.11.2016
  No, näyttäisi korjaus löytyneen onneksi nopeasti. Vanha kunnon DDU + ajureiden uudelleenasennus vaikuttaisi pelastaneen päivän.
   
 9. Wasabrod

  Wasabrod

  Viestejä:
  346
  Rekisteröitynyt:
  06.11.2016
  Tämä tuli napattua hiljattain alesta PS4:lle. Onpas kyllä hieno peli! Heti ensimmäinen tehtävä on hyvin intensiivinen ja imaisee tiukasti mukaansa. Pelin aihepiiri on äärimmäisen kiinnostava ja onnistuu pitämään pelaajan otteessaan siihen liittyvillä moraalikysymyksillä.

  Pelimekaniikka on jotain mitä en ole ennen nähnyt. En yleensä välitä QTE:stä, mutta tässä pelissä ne toimivat täydellisesti. Pelaaja on koko ajan varpaillaan, koska nopeasti oppii, että näennäisen rauhallinen tilanne voi nopeasti muuttua selviytymistaisteluksi.

  Tarina kantaa loppuun asti, näyttely on tarpeeksi laadukasta (pidin jopa parjatusta Markuksesta), ja grafiikat antavat "vau"-fiiliksiä. Jotkut pienet epäloogisuudet eivät pilaa kokonaisuutta. Epäonnistuminen QTE:ssä tuo juuri sopivaa harmistumista, mikä antaa pontta jatkolle, tyyliin "nyt ei saa epäonnistua!". Oikeastaan yksi kohta oli sellainen mikä
  olisin halunnut pelata pasifistina, mutta tehtävä jossa tämä valinta tapahtuu, jäi 52% väkivaltaikseksi, kun ei voinut tietää mitkä toimet nostavat väkivaltaa - typerää

  Jos jotain kritiikkiä, niin onhan peli aika lyhyt jos täydellä hintaa sen olisi ostanut, ja tuskin tulee enää pelattua uudestaan. Ja pidemmän päälle hienosti tehty pelimekaniikka alkaa toistaa itseään - mutta tämä on pieni juttu, sillä tarina on sopivan mittainen tässäkin mielessä.

  Peli tarjosi hienoja vau-fiiliksiä, yllätyksiä, joiden jälkeen jäi vain suu auki tuijottamaan seinää (koska projektori),
  esim kun Hank yhtäkkiä ampui Connoria otsaa
  kuin mitä Game Of Thrones sarja tarjoili. Erittäin hieno kokonaisuus ja mukavan raikas tuulahdus!

  edit: unohtui mainita, että yksi
  oli kun markus löysi itsensä kaatopaikalta, äänimaailma oli todella hyvin tehty, tilanne oli hyvin ahdistava, ja aivan kuin suoraan terminaattorista :sunglasses:

  mikä hemmetti se rA9 nyt sitten oikein oli? Ja toisekseen, mistä johtui että androidien keskuudessa lähti leviämään "ohjelmistopoikkeavuus"? Hommahan lähti siitä että jotkut androidit rupesivat hyvin väkivaltaiseksi kun ymmärsivät olevan uhattuina. Miksi näin kävi, mistä se lähti, eli mistä oikeastaan oli koko hommassa kyse? Olisiko näihin saanut vastauksia erillaisella tarinapolulla, vai jäikö homma vaan ilmaan?
   
  Viimeksi muokattu: 14.01.2020
  Dargol, Tikiti, Sadness ja 1 muu käyttäjä tykkää tästä.