Cryorigiltä uusi grafeenipinnoitettu C7 G -prosessoricooleri

Viestiketju alueella 'Uutisia lyhyesti' , aloittaja Juha Kokkonen, 06.08.2019.

 1. Juha Kokkonen

  Juha Kokkonen Moderator Ylläpidon jäsen

  Viestejä:
  6 808
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  [​IMG]

  Cyorig on esitellyt uuden G-version matalaprofiilisesta C7-prosessoricooleristaan. G-kirjain viittaa grafeenipinnoitteeseen, jonka luvataan parantavan coolerin lämmönsiirtokykyä. Coolerin pohjana toimii C7:n kuparista valmistettu Cu-versio. Coolerin jäähdytystehoksi ilmoitetaan nyt 125 wattia, kun tavallisen kupariversion lukema on 115 W ja alumiinisen version 100 W.

  Lisäksi yritys esitteli C7 RGB -mallin, joka on käytännössä RGB-valaistulla tuulettimella varustettu versio alumiinisesta C7-perusmallista.

  Hinnasta tai saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Hinta.fi:n mukaan C7:n tavallinen alumiiniversio maksaa edullisimmillaan vajaa 40 euroa ja kupariversio noin 60 euroa.

  Lähde: CRYORIG | Research Idea Gear
   
  ttjm tykkää tästä.
 2. IcePen

  IcePen Typo Generaatroti ;-)

  Viestejä:
  5 437
  Rekisteröitynyt:
  17.10.2016
  Onko se Grafeeni siilin pinnassa vai pohjassa?

  Meinaan kun jos se Grafeeni olisi pohjan lämmönjohto materiaalissa siinä voisi ehkä olla jotain järkeä.
   
 3. Nathorr

  Nathorr

  Viestejä:
  265
  Rekisteröitynyt:
  21.10.2016
  Pohjassa materiaali taitaa olla kuparia tuossa G-mallissakin. Taitaa olla enemmän esteettinen kysymys ja ehkä myös markkinointikikka. Ainakaan Optimum Techin testeissä ei saatu eroja aikaiseksi kuparisen ja grafeenipinnoitetun välille:  Vanhana Zalman-fanina tykkään kuparisista prossucoolereista, mutta musta lienee enemmän asiakkaiden mieleen.

  Näitähän on saanut Kiinasta tilattua jo tovin, sekä feikkejä että aitoja. Feikeissä alumiininen siili on joko värjätty tai pinnoitettu. Ihan kiva, että tuovat nyt helpomminkin saataville.
   
 4. Nerkoon

  Nerkoon Se ainoa oikea Platinum-jäsen

  Viestejä:
  3 719
  Rekisteröitynyt:
  18.10.2016
  Rohkenen epäillä, että se grafeeni oikeasti parantaisi jäähdytystehoa tuolla tavalla käytettynä. Taitaa enemmänkin olla markkinointikikka
   
 5. svk

  svk Apua, avatarini on sormi!

  Viestejä:
  2 712
  Rekisteröitynyt:
  14.12.2016
  Toivottavasti joku testaa tämän ja toteaa tuulettimen käyvän vaan kovempaa, kun kerran pitäs toimia suurempaan lämpökuormaan :comp: