Be Quiet esitteli uusia koteloita, tuulettimen ja prosessoricoolerin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
17 670Computexin kiireissä jäi liki huomioitta Be Quietin messu-uutuudet. Yhtiö esitteli messuilla uusia koteloita, tuulettimia, prosessoricoolerin ja virtalähdekaapeleita.

Be Quietin kotelovalikoima on laajenemassa Silent Base 601- ja 801- sekä Dark Base Pro 900 rev 2 -malleilla. Silent Base -uutuudet on optimoitu mahdollisimman hiljaisiksi ja kotelon paneelit onkin vuorattu paksuimmillaan 10 millimetrin vaimennusmatoilla. Molemmista malleista tulee saataville versiot ikkunallisella ja umpinaisella kyljellä.

Pienempään Silent Base 601 -malliin on mahdollista asentaa parhaimmillaan kolme 3,5-tuumaista kiintolevyä tai kuusi 2,5-tuumaista SSD-asemaa, kun isoveljeen sopii enimmillään viisi kiintolevyä tai yksitoista SSD-asemaa. Muutoinkin isokokoisempaan 801-versioon on lisäksi esiasennettu tuuletinohjain.

Be Quiet Silent Base 601 saapuu myyntiin vuoden kolmannen neljänneksen aikana ja Silent Base 801 viimeisellä neljänneksellä.Kolmas kotelouutuus on Dark Base Pro 900 rev 2. Kuten nimestä sopii odottaa, on kyseessä vain pienimuotoinen päivitys jo olemassaolevaan malliin. Uudessa versiossa kotelon ikkunan ylä- ja alareunat on värjätty mustiksi kiinnitysreikien piilottamiseksi. Lisäksi kotelosta löytyy nyt virtalähteen eristävä suojakuori, joka peittää samalla kiintolevypaikat, paremman yhteensopivuuden mahdollistava 12 voltin LED-valaistus ja kotelon etupaneelin USB-paikoista toinen on korvattu USB Type-C- ja toinen pikalatausta tukevalla USB Type-A -liittimellä.

Be Quiet Dark Base Pro 900 rev 2 saapuu myyntiin heinäkuussa.Shadow Wings 2 -tuulettimet ovat yhtiön mukaan sen hiljaisimmat tuulettimet tähän asti. Tuulettimet on varustettu minimalistisella kehikolla kumisin kiinnitysrakentein, jotka mahdollistavat ruuvittoman asennuksen nastoilla. Tuuletinten lavat on uritettu verrattain voimakkaasti ja ne on optimoitu korkealle ilmavirralle.

Shadow Wings 2 -tuulettimet tulevat saataville 120- ja 140 millimetrin kokoluokissa vuoden viimeisellä neljänneksellä. Tuulettimista julkaistaan myös PWM-ohjatut versiot.Viimeiset Be Quietin uutuudet Computex-messuilla ovat Dark Rock Pro TR4 -prosessoricooleri ja valikoima tuuletinkaapeleita. Yhtiö tuo heinäkuussa myyntiin 15 erilaista, johto kerrallaan sukitettua virtakaapelia, jotka ovat yhteensopivia yhtiön nykyisten modulaaristen virtalähteiden kanssa.

Dark Rock Pro TR4 on AMD:n Ryzen Threadripper -prosessoreille optimoitu versio Dark Rock Pro 4:stä. Prosessoricoolerin pohjasta löytyy suurikokoinen kuparilaatta, josta lämpö johdetaan jäähdytinrivastoon seitsemän kuparisen lämpöputken avulla. Coolerin ulompi tuuletin on varustettu suppilomaisella kehyksellä, joka optimoi ilmanpainetta rivastoon. Yhtiö on optimoinut rivaston leikkausta mahdollistamaan laajemman yhteensopivuuden korkeampien muistikampojen kanssa ja koko komeus on pinnoitettu mustalla keraamipinnoitteella.

Dark Rock Pro TR4 julkaistaan myyntiin vuoden viimeisen neljänneksen aikana. io-techin toimitus pahoittelee Be Quietin lehdistölle toimittaman kuvamateriaalin heikkoutta.

Huom! Foorumiviestistä saattaa puuttua kuvagalleria tai upotettu video.

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)

Palautelomake: Raportoi kirjoitusvirheestä
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
2 383
Ilmeisesti eri malli?
Mikä väri tuo on? Kupari/pronssi? Ihan kiva väri noin erilaisena!
Jos parempia kuvia löytyisi, niin mikä jottei.
Mitkä on tuon dark base 900 speksit? Lienee tuo viistokeulainen kotelo, vai toisin päin?
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
1 306
Ilmeisesti eri malli?
Mikä väri tuo on? Kupari/pronssi? Ihan kiva väri noin erilaisena!
Jos parempia kuvia löytyisi, niin mikä jottei.
Mitkä on tuon dark base 900 speksit? Lienee tuo viistokeulainen kotelo, vai toisin päin?
be quiet!

Kuten uutisesta käy ilmi, rev2 saa pieniä muutoksia, esim PSU-shroudin.
 

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
17 670
Ihan kiva kotelo, jos tuon saisi valkoisena mustilla reunuksilla.
Miksi tossa ekassa kuvassa toi etuosa on suora, mutta lähikuvassa noi napit ja liittimet on viistetyssä osassa?
Tuollainen viistetty se saisi olla tässä Definessäkin.
Jälkimmäiset ovat tosiaan tuosta Dark Base Prosta, Be Quiet ei nähnyt tarpeelliseksi toimittaa siitä kuvaa jossa näkyisi esimerkiksi koko koppa
 

Juha Kokkonen

Moderator
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
10 315
Jos parempia kuvia löytyisi, niin mikä jottei.
Mitkä on tuon dark base 900 speksit? Lienee tuo viistokeulainen kotelo, vai toisin päin?
Be Quiet! ei ole vielä toistaiseksi julkaissut speksejä eikä tuotesivuja näistä uutuuksista.
 
Liittynyt
14.12.2016
Viestejä
2 383
Noh ainakin USB c alkaa ilmestyä joihinkin koppiin, mikä on positiivinen trendi.
R6 usb C vaihtopaneelilla ja tuo uusittu 900 sarja voisi hyvinkin olla vaihtoehtoina seuraavaksi kopaksi,
Harrastaako IO-tech kotelovertailuja? :)
Edellistä mallia pystyy jo vähän vertaamaan R6:een joten kiinnostava nähdä heinäkuuta miten pikku viilaukset ovat 900 koteloon vaikuttaneet. Hintaeroahan noihin toki jaa väliin merkittävästi, mutta lasken itse silti molemmat samaan sarjaan hillityn ulkonäkönsä ja fiksun rakenteen perusteella.
 
Liittynyt
13.12.2016
Viestejä
45
@Hannibal Itse päivittelin reilu vuosi sitten kotelon R4:sta Dark Base Pro 900:een. Hiljaisuutta arvostavalle Be Quietin kotelo on joka sentin arvoinen.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
148 856
Viestejä
2 828 961
Jäsenet
54 054
Uusin jäsen
shampoha

Hinta.fi

Ylös Bottom