Audiotuotteistaan tuttu Moondrop laajentaa älypuhelimiin

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
21 681
Kiinalainen Moondrop on tullut tunnetuksi ns. audiofiilien suosimana brändinä kohtuullisesti hinnoiteltuine IEM:ineen (In-Ear Monitor) ja muine tuotteineen.
Nyt yhtiö on julkistanut ensimmäisen älypuhelimensa, MIAD 01:n. MIAD tulee sanoista Mobile Internet Audio Device.
Puhelimesta ei vielä tässä vaiheessa tiedä juuri muuta, kuin että siitä löytyy kaksoiskamera, 5G-tuki sekä 3,5 ja 4,4 mm kuulokeliittimet.Lähde:
Audiophile brand Moondrop teases its first smartphone, the MIAD 01
 

Makina

#LifeAt150BPM
Tukijäsen
Liittynyt
27.07.2022
Viestejä
419
Olisikohan tässä sitten #1 valinta musiikin kuunteluun puhelimelta. Ehdottomasti kiinnostunut tästä ainakin. Nähtäväksi toki jää mitä sitten kustantaa ja saako meiltä tilattua tai sitten näistä yleisistä audiophile-liikkeistä esim Shenzhenaudio tai Linsoul.
 

Marti77

Team H2O
Liittynyt
16.12.2016
Viestejä
4 477
Onkohan balansoitu liitin se olisi ensimmäinen puhelimessa.
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 486
Onkohan balansoitu liitin se olisi ensimmäinen puhelimessa.
Siellähän se lähteen puolelta löytyy:
The 4.4mm jack outputs balanced audio while the 3.5mm features single-ended output with microphone support.

Tosin twiitistäkin tuon pystyi jo päättelemään, sillä 4.4mm portti taitaa olla aina balansoitu (?).
 
Liittynyt
10.02.2021
Viestejä
259
Aika niche-markkina, mutta markkinarako olisi nyt olemassa kun LG lopetti puhelimien valmistuksen jo 3 vuotta sitten. Ja uusimman lippulaivan, LG V60:n, julkaisusta jo yli 4 vuotta. Hifistelijöiden LG:t ovat jo niin vanhoja että vanhentuneet käyttöjärjestelmät aiheuttavat ongelmia sovellustuen kanssa.

Monihan on vaihtanut LG:n V-sarjan puhelimensa käyttöjärjestelmän epäviralliseen ja usea vaikuttanut hiljattain siirtyneen LG:stä uusimpaan OnePlussaan, kun heidän LG-puhelimiensa elinkaari alkaa olla lopussa. OnePlus 12:ssa ei kuitenkaan ole kuulokeliitäntää ja puhelimen DAC:sta ei sitten ole paljoa iloa jos pitää johdollisiin kuulokkeisiin käyttää adapteria. Silloin kun mennään tietääkseni donglen DAC:lla eikä puhelimen sisäänrakennetulla.
 
Liittynyt
28.10.2016
Viestejä
254
Itellä tuli Moondrop ekaa kertaa vastaan vähän aikaa sitten kun aloin tutkimaan itelle uusia halpoja bluetooth nappeja. Moondrop Space Travel napit vaikutti omaan budjettii oikein sopivilta (n.25€) ja sellaset varmaan lähtee tilaukseen tässä joku päivä.
Mielenkiintoiselta vaikuttaa kyllä tämä audiopuoleen panostanut puhelinmalli, nykykapulat kun tuntuu olevan pääasiassa samasta puusta veistettyjä ja vielä samalla muotilla + karsitut ominaisuudet :sleep:
 
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
4 486
Mikä ihmeen 4,4 mm liitin???
Käytössä tosiaan balansoiduissa stereokytkennöissä, eli sekä vasemmalle että oikealle menee omat + ja - johtimet, siinä missä normaali 3,5 mm - on jaettu.
Saatavilla yleensä vasta ylemmän luokan kuulokkeissa ja kuulokevahvistimissa vakiovarusteena, mutta mihinkä tahansa kuulokkeisiin moisen voi halutessaan askarrella.


 
Viimeksi muokattu:

Bepsuman

Tukijäsen
Liittynyt
28.09.2022
Viestejä
30
LG julkaisi aiemmin quad dac myyntivaltilla hifi-puhelimia, mutta aika marginaaliin taisi nekin jäädä :btooth:

eikö jos hifistellä haluaa mobiilisti niin joku usb-dac mihinkä tahansa puhelimeen ja antaa sen hoitaa asiat, ja samalla voi ostaa yleisemmän puhelimen paremmalla softatuella ja takuulla jne
 
Liittynyt
18.01.2023
Viestejä
374
Huolestuttavaa kun ei ole mainostettu mistään yhteistyöstä minkään brändin kanssa. Tämä on kuitenkin joku uudelleen brändätty kiinapommiluuri.
Iha hyvä idea tehdä puhelin joka keskittyy audion toistoon, täytyis kuitenki löytyä muistikortti paikka sekä rautanappulat play/pause/skip jne niin olis kova. Miinusta tuosta näyttöön poratusta reiästä ja taivutetuista näytön reunoista. Sen audiotoistin luurin täytyy sujahtaa taskuun helposti ja olla mukava pyöritellä käsissä. Tuo lihava Nokia n9 tyylinen muotoilu ei ole hyvä sellaiseen.
Plussaa kuitenkin siitä että yritetään edes tehdä jotain "erikoista" ja saattaa vähän mielenkiintoa nykypäivän surkean tylsiin puhelinmarkkinoihin.
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
242 657
Viestejä
4 237 094
Jäsenet
71 236
Uusin jäsen
joshimm

Hinta.fi

Ylös Bottom