Asus Rog G752VT ei lataa - ei käynnisty

Liittynyt
22.06.2017
Viestejä
93
Moron!

Täältä käytettynä ostettu Roggi joka nyt sitten ilmeisesti kuoli (tahi ei). Mittari ostamatta - eli pitää tsekata antaako muuntaja oikeaa tavaraa ulos mutta epäilen että akku on totaallisesti sipannut. Mitä tapoja asiaa olisi tsekata koska laitteessahan on "kiinteä" akku?

Olen jo kokeillut: laitteet irti, laturi irti, virtanappia noin 60s ja sitten laturi kiinni. No en jaksanut odotella kuin puoli tuntia ja kokeilin käynnistää mutta ei mitään eloa... Uusi samanlainen yritys menossa niin että odottelen koko yön.

Sinänsä mielenkiintoinen ilmiö koska yleensä kaikki vehkeet ovat toimineet virtajohdolla vaikka akku olisikin sippi. Tässä ilmeisesti käynyt niin että tytöllä ollut laturipiuha irti ja akku päässyt liian/täysin tyhjäksi...

Eli:

  • Mitä mahdollisia toimenpiteitä voisi vielä yrittää / tehdä kotikonstein?
  • Jos haluaisi tuohon edes jotenkin toimivan akun vaikka käytettynä vaihtaa / tahi uutena niin missäköhän onnistuisi pk-seudulla mahdollisimman kohtuuhintaan?

Kiitoksia paljon kommenteista!
 
Liittynyt
17.01.2018
Viestejä
805
Samsungin tabletille kävi samoin, akku liian tyhjäksi eikä millään käyntiin eikä myöskään ladannut yhtään. Mittasin jopa mittarilla niin ei ottanut mitään sisään.
Tabletti purkuun ja akkujohto irti, sen jälkeen lähti toimimaan normaalisti.

Kokeilisin ehkä samaa, täältä purkuohje: Inside ASUS ROG G752 – disassembly, internal photos and upgrade options
Ja näyttää netistä löytyvän uusia akkujakin jos vanha ei enää lähde lataamaan.

Tosin, tähän mennessä ei omalle kohdalle ole tullut läppäriä joka ei toimisi kunhan verkkovirta on kiinni, akusta viis.

Eli mittaa ensin onko poweri vielä kunnossa. Jos on niin akku kannattaa käyttää irti ja yrittää uudelleen.
On tietysti mahdollista että jotain muutakin on mennyt rikki tai sitten akussa oleva latauspiiri päätti ettei voi enää ladata koska jännite on niin pieni (luulee että akku on oikosulussa).
 
Liittynyt
22.06.2017
Viestejä
93
Olisiko kenelläkään tietoa kohtuuhintaisesta firmasta joka tuollaisen akun vaihdon voisi tehdä (pl. Asuksen oma huoltopiste)? Itseäni ei huvittaisi lähteä läppäriä purkamaan...
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
90 094
Viestejä
1 842 456
Jäsenet
39 169
Uusin jäsen
Stenvto

Hinta.fi

Ylös Bottom