• Klo 11 alkaen tietokanta-ajoon liittyvä ongelma, joka aiheuttaa palvelinvirhettä viestejä lähettäessä. Viestien kirjoittaminen pois käytöstä väliaikaisesti. Pyrimme saamaan ongelman korjattua mahdollisimman pian. Pahoittelut häiriöistä.

Apple sai hyvän iPhone idean ... lisää toiminta-aikaa

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 979
Elektroniikkalehti

Apple haluaa lisää toiminta-aikaa iPhoneen



Applen iPhone on järkyttävän suosittu ja osin syystäkin, mutta tehonkulutuksessa se on jäänyt jälkeen Android-leiristä. Monissa Android-mallissa akkua on kasvatettu jo yli 4000 milliampeeritunnin, joten vastatakseen näiden laitteiden pitkiin toiminta-aikoihin Apple hakee ratkaisua eri suunnasta.

...
...
Crap ei se Apple sittenkään ole kasvattamassa akun kokoa (sehän nyt olisi ihan liian looginen tapa ratkaista tämä ongelma).


...
Applella on kolme merkittävää LPTO-patenttia.

Näytön alusta määrää, kuinka tarkka näytön resoluutio on, millä nopeudella sitä voidaan virkistää ja miten paljon se kuluttaa virtaa. Kehittämällä näyttötekniikkaa Apple myös pyrkii eroon näytönvalmistajien vaikutusvallasta.

Sama strategia Applella on ollut sovellusprosessoreissa, grafiikkaprosessoreissa ja tehonhallinnassa. Pikku hiljaa yritys suunnittelee ja usein myös valmistaa kaikki iPhonen vaatimat komponentit.
...
Pitäisköhän Applen osta GloFo niin pääsisi eroon muista firmoista myös valmistuksessa.

Alkup. lähde Apple may introduce LTPO TFT backplanes for iPhones to prolong battery life
 
Viimeksi muokattu:
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
239 584
Viestejä
4 191 454
Jäsenet
70 772
Uusin jäsen
PaulusKaita

Hinta.fi

Ylös Bottom