Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo: Taittuvanäyttöinen iPhone vuonna 2023

Kaotik

Banhammer
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
14.10.2016
Viestejä
16 677


Kaotik kirjoitti uutisen/artikkelin:
Taittuvanäyttöiset puhelimet saapuivat markkinoille vuonna 2019, mutta korkeat hinnat ja puhelinten ongelmat ovat hillinneet suuremman innostuksen syntymistä. Taittuvanäyttöisiä puhelimia on käytännössä markkinoilla kolmelta valmistajalta, mutta vuonna 2023 harvalukuiseen joukkoon odotetaan myös Applea.

MacRumors on päässyt näkemään Appleen erikoistuneen ja hyvällä prosentilla oikeaan osuvan analyytikon Ming-Chi Kuon julkaiseman tiedotteen sijoittajille. Tiedotteen mukaan KGI Securities pitää todennäköisenä, että Apple tulisi julkaisemaan taittuvanäyttöisen iPhonen 8-tuumaisella QHD+-luokan OLED-paneelilla 2023. Analyytikko uskoo Applen toimittavan jopa 15 - 20 miljoonaa taittuvanäyttöistä puhelinta vuoden 2023 aikana.

Kuon mukaan Applen taittuvan näytön takaa löytyisi Samsung, joka olisi paitsi itse OLED-paneelien, myös näytön ohjainpiirin toimittaja. Applen ennustetaan kuitenkin valitsevan näyttönsä kosketuksen tunnistukseen TPK:n hopeananolankoihin perustuvan teknologian Samsungin Y-Octa-teknologian sijasta. Yhtiö käyttää TPK:n kosketuksen tunnistusteknologiaa jo HomePod-laitteissaan.

KGI Securitiesin arvion mukaan vaikka taittuvanäyttöiset puhelimet ovat tällä hetkellä suunniteltu yhdistämään vain taulutietokoneen ominaisuuksia puhelimiin, tulisivat ne lähitulevaisuudessa nousemaan merkittävään asemaan high-end luokan markkinoilla. Analyytikkoyhtiö uskoo taittuvanäyttöisten laitteiden tulevan hämärtämään puhelinten, taulutietokoneiden ja kannettavien eroja ja Applen asiantuntemuksen kaikista kolmesta kategoriasta asettavan sen hyvään asemaan kilpailijoihinsa nähden.

Lähde: MacRumors

Linkki alkuperäiseen juttuun
 
Liittynyt
06.12.2016
Viestejä
504
Mikähän vaan hinta tulee olemaan... Aika vakiintunut kaava että uraauurtajat tekevät tuotteen ja muutama vuosi myöhemmin Apple tekee saman paremmin ja moninkertaisella hintalapulla. Toki kyllä varmasti noiden näyttöjen hinta alkaa laskemaan tässä parin vuoden aikana mutten usko että vaikuttaa Applen hintoihin.
 
Liittynyt
12.12.2016
Viestejä
3 368
Mikähän vaan hinta tulee olemaan... Aika vakiintunut kaava että uraauurtajat tekevät tuotteen ja muutama vuosi myöhemmin Apple tekee saman paremmin ja moninkertaisella hintalapulla.
Nykyisin taittuvanäyttöisiin kun lyödään moninkertainen hintalappu niin puhutaan halvimmankin mallin hinta tuplaamalla jostain 3000€ puhelimesta ja kalleimpien kohdalla mennään yli 5000€, puhumattakaan että kolminkertaistamisesta tai isommasta, johon moninkertaistamisella yleensä viitataan. Siinä alkaa kovemmallakin fanilla tulla kipuraja vastaan :kahvi:
 
Liittynyt
18.10.2016
Viestejä
2 448
Ei Applella tai kenelläkään muullakaan ole varaa myydä nykyistä hintaa kalliimmalla kun jo nykyisellään nuo on aivan "dead on arrival" tavaraa. En usko että Apple on tuomassa omaa taittuvaa luuriansa ellei siihen tule sitä jotain radikaalia muutosta/innovaatiota. Nykyisellään nämä taittoluurit ovat ratkaisu joka etsii ongelmaa. Ihan siisti näytellä kavereille sen pari ensimmäistä viikkoa ja sen jälkeen ei enää ketään kiinnosta.

Hyvin todennäköisesti Apple omassa RnD labrassaan testailee taittuvia näyttöjä ja erilaisia ideoita, mutta en usko että tuo on päätymässä kuluttajatuotteeksi.
 
Toggle Sidebar

Statistiikka

Viestiketjut
131 884
Viestejä
2 563 104
Jäsenet
50 647
Uusin jäsen
Arbiteri

Hinta.fi

Ylös Bottom