Apocryph: an old-school shooter

Viestiketju alueella 'Pelit, PC-pelaaminen ja pelikonsolit' , aloittaja Rokkijani, 03.03.2018.

 1. Rokkijani

  Rokkijani

  Viestejä:
  494
  Rekisteröitynyt:
  31.10.2016
  Apocryph: an old-school shooter on Steam

  Apocryph on FPS-setti brutal-pimeässä fantasiamaailmassa. Se vie juuret vanhan koulu-fantasio-ampuijoissa, joten valmistaudu voimakkaaseen miekka-ja-sorry-FPS-toimintaan unohdettujen linnoitusten, pahojen pyhäkköjen ja vanhojen luolastojen keskellä!

  Apocryphin maailma on kammottava, väkivaltainen paikka, joka varjelee taikaa, tummia rituaaleja ja vaaroja jokaisen nurkkaan. Aina kun menet, kohtaat häikäilemättömiä hirviöitä, ansoja ja lukittuja kohtia, ja voi vain riippua itsestäsi ja laitteistasi selviytyä kokeista.  Lopuksi linkki, jonka kautta voi Alphan pelata. Helvetin paljon lupauksia antava Hexenin ym. vastaavien faneille. :)

  Apocryph official website. An old-school fantasy shooter inspired by Hexen, Heretic, Painkiller, Strife and Doom.
   
 2. perato

  perato

  Viestejä:
  2 651
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Hetki piti miettiä et niin mikä kouluammuntafantasia tää on, mut joo videolta sit selvis. Vähä turhan old-schoolin näkönen oli täsä vaiheessa. Ei viihyttäny nämä älyttömästi ihteä etes nii sillon ku ne oli uusia koulu-fantasio-ampujoita. Jotenki tää synkkyys yms. ei vaa itellä iske näisä peleissä, sais olla vähä vauhikkaampi ja selkeämpi.
   
 3. TeKi

  TeKi

  Viestejä:
  84
  Rekisteröitynyt:
  06.12.2016
  Hyvältä vaikuttaa. Pitää laittaa harkinta listalle.

  Videota katsoessa huomio kohdistui päähahmon päähän, joka ei paljoo reakoinut pelissä tapahtuviin iskuihin :D
   
 4. Fightinglove

  Fightinglove

  Viestejä:
  1 117
  Rekisteröitynyt:
  28.10.2016
  Ei kyllä vaikuttanut yhtään hyvältä. Tuntuu, että nykyään tuota oldschool/retro mainostusta käytetään vaan keskinkertaisille peleille joihin ei ole jaksettu/osattu tehdä toimivaa ja sujuvaa pelimekaniikkaa ja bugejakin löytyy kuin muille jakaa. Sitten nämä ongelmat on lakaistu maton alle ja sanotaan, no mutta kun oldskool!!!:dead:

  Mielummin vaikka asennan Quake 1 uudestaan ja siihen grafiikka modit, niin uskaltaisin väittää, että parempi kuin tämä.

  Voinhan toki olla väärässä ja toivottavasti tämä yllättää positiivisesti, mutta nykyään olen täysin skeptikko oldskool/retro mainostukselle. Niin monta huonoa tekelettä tullut vastaan.
   
  perato tykkää tästä.