Antecilta EKWB:lle brändätty nestejäähdytyskäyttöön suunnattu mini-ITX-kotelo

Juha Kokkonen

Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
13 388


Kuvien ja ulkomittojen perusteella kotelo perustuu samaan Cube-malliin, jonka Antec esitteli yhteistyössä pelituotevalmistaja Razerin kanssa viime syyskuussa. Eroa on kuvien perusteella lähinnä pienissä yksityiskohdissa, kuten liittimien värissä sekä etupaneelin ritilän ja painikkeiden muotoilussa. EKWB-yhteistyö näkyy kotelon sisälle painettuna logona.

[gallery link="file" size="medium" ids="1735,1734,1733"]

Etuviistoon kulmaan nojaavaksi muotoiltu kotelo rakentuu 0,8 mm paksusta teräsrungosta sekä kolme millimetriä paksusta alumiinista valmistetuista ulkokuorista. Lisäksi kotelon molemmista kyljistä ja katosta löytyy tummennetut akryylimuoviset ikkunat. Kotelon ulkomitat ovat 365 x 250 x 460 mm (K x L x S). Kotelon pohjassa, Antecin logossa sekä etupaneelin reunoilla on RGB-valaistus, jonka väri on käyttäjän valittavissa.

Mini-ITX-emolevyn paikka on käännetyssä pystyasennossa niin, että kotelon kolme lisäkorttipaikkaa sijaitsevat takapaneelin yläosassa. Koteloon mahtuu jopa 350 mm pitkät näytönohjaimet. Emolevyn taustapuolelle on sijoitettu yksi 3,5 tuuman sekä kaksi 2,5 tuuman levypaikkaa. ATX-virtalähdepaikka (max. 200 mm) sijaitsee osittain piilotettuna kotelon pohjalla.

[gallery link="file" size="medium" ids="1732,1731,1730"]

Cubessa on paikat yhteensä kolmelle tuulettimelle. Etupaneeliin voi asentaa kaksi 120 mm tai yhden 180 mm tuulettimen. Takapaneelissa on taasen paikka yhdelle 120 tai 140 mm tuulettimelle. Vaihtoehtoisesti eteen voi kiinnittää jopa 240 mm jäähdytinkennon maksimissaan 60 mm paksuisena. Kotelossa on kuusikanavainen tuuletinsäädin, johon kytkettyjen tuulettimien nopeutta säädetään virtapainikkeen viereen sijoitetusta painikkeesta. Etupaneelin ja pohjan ilmanottoaukoissa on irrotettavat pölysuodattimet. Prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 190 mm.

Antecin mukaan uutuus tulee saataville välittömästi ja sen suositushinta on 249 euroa.

Lähde: Antecin tuote-esite & lehdistötiedote

Linkki alkuperäiseen uutiseen (io-tech.fi)
 
Viimeksi muokattu:

IcePen

Typo Generaatroti ;-)
Tukijäsen
Liittynyt
17.10.2016
Viestejä
5 980
Minua ihmetyttää miksi EKWB oli valmis brändäämään juuri tämän kotelomallin omalla nimellään kun kyseisnen kotelo ei ole mitenkään vesijäähy ystävällinen.

Tuohon koteloon on paha rakentaa kunnollista vesijäähyä joka jäähdyttäisi sekä CPU:n että GPU:n koska radeille ei ole tarpeeksi tilaa vaikka kotelo on ulkomitoiltaan suht suuri.

Herää epäilys onko Antec heiluttanut EKNB:n nenänedessä rahatukkua kun Antec on kotelotuotteidensa vanhakantaisuuden vuoksi kärsinyt aika pahan imagotappion viimeaikoina (kaksi villin veikää uutta Antec koteloa joiden käytettävyys on kumminkin huono ei paranna sitä imagoa).
 
Toggle Sidebar

Uusimmat viestit

Statistiikka

Viestiketjut
239 906
Viestejä
4 188 936
Jäsenet
70 832
Uusin jäsen
alder2002

Hinta.fi

Ylös Bottom